Hva er din drømmedestinasjon i Norge?

Vinn sommerens flotteste opplevelser

Hvilket sted i Norge drømmer du om å besøke? Svar på dette enkle spørsmålet, så er du med i trekningen av ti gavekort på overnatting fra DNT, samt et gavekort fra KIWI på 1000 kroner!

Har du lyst på en tur til fjells, til Lofoten eller til Dyreparken i Kristiansand? Da bør du lese hele denne artikkelen.

Vinn gavekort fra DNT og KIWI

Det er ikke bare eksotiske dyr, pirater og syngende skogmus du kan få oppleve i sommer.

Sammen med DNT arrangerer KIWI også en ut på tur-konkurranse, der det eneste du trenger å gjøre er å gå inn her og fortelle oss på Facebook hva som er din drømmedestinasjon i Norge!

DNT har nettopp lansert kampanjen Verdens Største Lekeland, der du får masse tips og inspirasjon til aktiviteter du kan gjøre med sammen familien eller alene i naturen. Les mer om dette på deres hjemmeside.

DNTs betjente hytte på Liomseter i kveldslys.
DNTs betjente hytte på Liomseter i kveldslys.

Premien i vår konkurranse er gavekort fra DNT på to overnattinger for inntil fem personer på én eller flere av DNTs 530 hytter over hele landet. Verdien på gavekortene er ca 500-1000 kroner per stykk. Dere må selv ta dere til og fra hyttene.

I tillegg får den heldige vinneren et gavekort fra KIWI på 1000 kroner, slik at hele turfølget kan spise god og energirik mat på fjelltur, eller hvor dere måtte legge ruten.

Konkurransen varer fra 30. juni til 10. juli. 

Delta i konkurransen her

Vinn reise til Lofoten

Vi har også en bildekonkurranse gående på Instagram hele sommeren. Der kan du vinne gavekort fra KIWI hver uke, i tillegg til hovedpremien som er en reise til Lofoten (verdi 10.000 kroner).

For å delta her må du ta bilde av din sommeropplevelse, enten det er noe du har briljert med på grillen, en ny oppskrift du har testet ut, påfunn med gode venner, eller hygge med familien. Merk bildene dine på Instagram med #sjekkhertina.

Det trekkes to ukesvinnere hver uke. Konkurransen avsluttes 31. juli, og en hovedvinner velges ut etter dette.

Se alle de tidligere ukesvinnerne i bildestrømmen til @Kiwi_Minipris

Vinn en tur til Lofoten du også! Her er vår sommerkokk Tina på toppen av Reinebringen tidligere i sommer.
Vinn en tur til Lofoten du også! Her er vår sommerkokk Tina på toppen av Reinebringen tidligere i sommer.

Slik vinner du billetter til Dyreparken

Hele småis-utvalget fra Hennig-Olsen Is
Hele småis-utvalget fra Hennig-Olsen Is

I samarbeid med Hennig-Olsen Is skal vi aller først gi bort inntil fem kombi-billetter til Dyreparken og én hotellovernatting i familierom til en heldig vinner allerede søndag 3. juli! KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET.

Alt du trenger å gjøre er å gå inn på KIWIs Facebook-side og svare i kommentarfeltet på hva som er din favoritt-is fra Hennig-Olsen, samt hvem du ønsker å ta med deg til Kristiansand hvis du skal være så heldig å vinne.

I premien er det også inkludert en hotellovernatting i familierom på valgfritt hotell i nærheten av Dyreparken, med en verdi på inntil 3300 kroner.

Billettene til Dyreparken i Kristiansand kan benyttes på valgfri dato i sommer. Overnattingen avhenger imidlertid av om det er ledig hotellkapasitet på den ønskede datoen.

Lykke til og god tur!