Nedprising av varer

KIWI priser ned varer som er i ferd med å gå ut på dato

KIWI vil fortsette å jobbe for å redusere matkasting. Vi fjernet holdbarhetsgarantien, og frukt- og grøntgarantien, for å gi plass til nye fordeler. Samtidig priser vi ned en rekke varer som er i ferd med å gå ut på dato til halv pris. Avtalen med ideelle organisasjoner opprettholdes.

Fra 4. januar 2016 innførte vi nedprising av mange varer hvor utløpsdatoen nærmer seg. Hver kveld går vi gjennom hyllene og samler mat som går ut på dato i løpet av de nærmeste dagene.

Fast plass

Vi ønsker å kaste mindre mat, samtidig ønsker vi at de varene du finner i hyllene våre skal være friske, gode og med lang holdbarhet. De fleste varer som har kort holdbarhet vil bli plassert i egen disk eller på annet sted i butikken og bli priset ned til halv pris. Mange butikker vil fortsatt ha avtaler med Kirkens Bymisjon og Frelsesarmeen om å gi bort varene slik at trengende får glede av dem. Avtalene mellom butikker og Kirkens Bymisjon og Frelsesarmeen vil opprettholdes. KIWI er den eneste dagligvarekjeden i Norge som har en landsomfattende avtale med disse organisasjonene.

Det er nye tider og vi, som våre kunder, setter enda større fokus på å kaste mindre mat. Selv om våre garantier har gjort at du alltid kan være trygg på å finne varer med god holdbarhet i KIWI, skal du fortsatt være trygg på dette. Skulle du derimot ikke være fornøyd skal du selvfølgelig få igjen pengene eller få en ny vare gratis. Dette gjelder både for frukt og grønnsaker og alle de andre varene vi selger.

Spar mer med KIWI PLUSS

Vi tilbyr også nå 15% bonus på all fersk frukt og grønt du kjøper i KIWI gjennom KIWI PLUSS, i tillegg til 1% Trumfbonus på alle andre varer du kjøper hos oss.   

Les mer om  bortfall av holdbarhetsgarantien og bortfall frukt-og grøntgarantien.