Trumf + KIWI PLUSS

Norges mest lønnsomme bonusavtale?

Foto: Catapult film

Siden KIWI PLUSS ble lansert i januar 2016, har våre kunder allerede spart over 552 millioner kroner i Trumf- og KIWI PLUSS-bonus!

Bli KIWI PLUSS-kunde du også, da vel!
Bli KIWI PLUSS-kunde du også, da vel!

 Det ser ut til at det norske folk virkelig har fått smaken på en litt sunnere hverdag. Frukt- og grøntsalget hos KIWI økte i 2016 med 12 prosent sammenlignet med året før!

- Nok en gang har vi bevist at folk spiser sunnere når sunn mat blir billigere. Lavere priser på sunn mat påvirker forbruket vårt - og med det helsen og livsstilen vår, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

Bonusen ved å være KIWI PLUSS-kunde får du ikke bare tilbake gjennom et sunnere kosthold, du merker det også på lommeboken.

På bare 1 år og 10 måneder har våre kunder spart over 552 millioner kroner i Trumf- og KIWI PLUSS-bonus, et beløp som fortsetter å vokse med flere millioner hver uke!

Tre grunner til at KIWI PLUSS er lønnsomt: 

1. KIWI er allerede billig

Ved å legge handleturen din til KIWI sparer du penger ved at du får bonus i tillegg til våre allerede lave priser. Flere ganger i høst har KIWI blitt kåret til vinneren av forskjellige pristester, blant annet i VGs matbørs 15.9 der de sjekket prisene på hele 85 dagligvarer.

2. Du får også Trumf-bonus

Med KIWI PLUSS beholder du din eksisterende Trumf-bonus på 1 % på alle andre dagligvarer. KIWI PLUSS gir deg i tillegg 14 % bonus på fersk frukt og grønt – det blir 15 % totalt.

3. Bonus-pengene kan du bruke på hva du vil

Du kan la bonusen stå til den har vokst seg virkelig stor,  eller du kan be om å få den overført til din bankkonto. Så enkelt er det!

 Her kan du lese mer om KIWI PLUSS. Hvis du allerede er Trumf-kunde er du faktisk bare to klikk unna den ekstra bonusen - ingen registrering er nødvendig!