Trumf + KIWI PLUSS

Norges mest lønnsomme bonusavtale?

Foto: Catapult film

Siden KIWI PLUSS ble lansert i januar 2016, har våre kunder allerede spart opp nesten 100 millioner kroner i frukt og grønt-bonus. (tall oppdatert 4.1. 2017)

Bli KIWI PLUSS-kunde du også, da vel!

 Det ser ut til at det norske folk virkelig har fått smaken på en litt sunnere hverdag. Økningen i frukt- og grøntsalget hos KIWI var frem til mars 2016 på hele 20 prosent sammenlignet med samme periode året før, og det kjøres derfor ut flere tonn ekstra med frukt og grønnsaker til våre butikker.

Og dette var FØR vi startet priskrig på appelsiner og gulrøtter!

 Det er en god kombinasjon: Vi får sunnere kunder, som også sparer enda mer på sin handel.

- Det er en formidabel økning. Nok en gang har vi bevist at folk spiser sunnere når sunn mat blir billigere. Lavere priser på sunn mat påvirker forbruket vårt - og med det helsen og livsstilen vår, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

Siden 4. januar 2016 har KIWI-kunder spart nesten 100 millioner kroner i bonus!

Tre grunner til at KIWI PLUSS er lønnsomt: 


1. KIWI er allerede billig

Så billig at vår kamp for å ha Norges laveste priser ble belønnet med tittelen «KIWI er billigst» i både VGs julematbørs i desember og VGs matbørs i januar 2016.


I februar viste også Adresseavisens Taco-test at KIWI er billigst av lavpriskjedene på favoritten taco-middag!

Prøv denne: Barnetaco med hjemmelaget tacokrydder

2. Du får også Trumf-bonus

Med KIWI PLUSS beholder du din eksisterende Trumf-bonus på 1 % på alle andre dagligvarer. KIWI PLUSS gir deg i tillegg 14 % bonus på fersk frukt og grønt – det blir 15 % totalt. (tallet ble oppdatert fra 7,5% 4.1.17)

VGs journalister slo fast i januar 2016 at VGs Matbørsfamilie kan spare 13.772 kroner i året hos KIWI, sammenlignet med de dyreste butikkene.  

Les også: Slik gjør du matinnkjøpene dine enda billigere

3. Bonus-pengene kan du bruke på hva du vil

Du kan la bonusen stå til den har vokst seg virkelig stor, eller du kan betale med den i kassen. Eller – du kan be om å få den overført til din bankkonto. Så enkelt er det!

 Her kan du lese mer om KIWI PLUSS. Hvis du allerede er Trumf-kunde er du faktisk bare to klikk unna den ekstra bonusen - ingen registrering er nødvendig!

Les også: Disse tingene bør du alltid ha i kjøleskapet