50 millioner kr i KIWI PLUSS-bonus!

Spar feriepenger når du handler mat

Foto: istock

Hittil i år har KIWIs kunder spart opp hele 125 millioner bonuskroner når de har handlet mat. Det kan ikke bli billigere enn det!

VI i KIWI kniver daglig med konkurrentene om å ha de laveste prisene. Men det er én ting KIWI har som du ikke får hos de andre, og som alltid gjør oss billigst hvis du vil leve sunt: KIWI PLUSS.

I tillegg til 1 prosent Trumf-bonus på alle dagligvarer, får KIWI PLUSS-kunder 6,5 prosent bonus på all fersk frukt og grønt – totalt 7,5 prosent.

Derfor vinner kunden hos KIWI

KIWI har vunnet flere uavhengige pristester hittil i år. De gangene vi ikke har gjort det, har det blitt påpekt at KIWI likevel er billigst hvis man regner med bonusavtalen KIWI PLUSS, som over 600.000 nordmenn allerede har tatt i bruk.

Siden januar har KIWIs kunder fått 125 millioner kroner i bonus!

Hvor mange andre steder kan du få utbetalt bonus uten å måtte jobbe noe for det, annet enn å handle mat til deg selv og familien? For så enkelt er det faktisk.

Så enkelt få du ut pengene

I løpet av årets syv første måneder har vi utbetalt nesten 50 millioner kroner i frukt og grønt-bonus til våre KIWI PLUSS-kunder. I tillegg har både KIWI PLUSS-kundene og vanlige Trumf-kunder fått Trumf-bonus på til sammen 75 millioner kroner bare ved å legge handleturene sine til oss i KIWI.

Og det er ikke noe hokus pokus med disse pengene – de er dine. Du kan enten overføre de til bankkontoen din, eller ta bonusen ut i kontanter. Du kan også få en bonussjekk som du kan bruke på butikken, eller overføre pengene til SAS Eurobonus, hvis det er det du ønsker. Tenk så deilig å kunne spare opp feriepenger mens du handler mat?

Alt kan fikses med et par enkle tastetrykk ved å logge inn på Trumf.no.

Hvis du fortsatt ikke er KIWI PLUSS-kunde, registrerer du deg enkelt og gratis her: Bli KIWI PLUSS-kunde

(husk å ha bankkort tilgjengelig, slik at du automatisk får bonusen registrert når du handler).