Nesten 100 millioner kr i KIWI PLUSS-bonus!

Spar feriepenger når du handler mat

Foto: istock

I hele 2016 har KIWIs kunder spart opp 300 millioner bonuskroner når de har handlet mat. Det kan ikke bli billigere enn det!

VI i KIWI kniver daglig med konkurrentene om å ha de laveste prisene. Men det er én ting KIWI har som du ikke får hos de andre, og som alltid gjør oss billigst hvis du vil leve sunt: KIWI PLUSS.

I tillegg til 1 prosent Trumf-bonus på alle dagligvarer, får KIWI PLUSS-kunder 14 prosent bonus på all fersk frukt og grønt – totalt 15 prosent.

Derfor vinner kunden hos KIWI

KIWI vant flere uavhengige pristester i 2016. De gangene vi ikke har gjort det, har det flere ganger blitt påpekt at KIWI likevel er billigst hvis man regner med bonusavtalen KIWI PLUSS, som over 925.000 nordmenn allerede har tatt i bruk.

Hvor mange andre steder kan du få utbetalt bonus uten å måtte jobbe noe for det, annet enn å handle mat til deg selv og familien? For så enkelt er det faktisk.

Så enkelt få du ut pengene

I løpet av det første året med KIWI PLUSS har vi utbetalt nesten 100 millioner kroner i frukt og grønt-bonus til våre KIWI PLUSS-kunder. I tillegg har både KIWI PLUSS-kundene og vanlige Trumf-kunder fått Trumf-bonus på til sammen 200 millioner kroner bare ved å legge handleturene sine til oss i KIWI.

Og det er ikke noe hokus pokus med disse pengene – de er dine. Du kan enten overføre de til bankkontoen din, eller ta bonusen ut i kontanter. Du kan også få en bonussjekk som du kan bruke på butikken, eller overføre pengene til SAS Eurobonus, hvis det er det du ønsker. Tenk så deilig å kunne spare opp feriepenger mens du handler mat?

Alt kan fikses med et par enkle tastetrykk ved å logge inn på Trumf.no.

Hvis du fortsatt ikke er KIWI PLUSS-kunde, registrerer du deg enkelt og gratis her: Bli KIWI PLUSS-kunde

(husk å ha bankkort tilgjengelig, slik at du automatisk får bonusen registrert når du handler).