Intern KIWI-konkurranse

Bli bøssebærer - vinn 10 000 kr til butikken

Alle medarbeidere i KIWI som melder seg som bøssebærer for TV-aksjonen får sjansen til å vinne 10 000 kr til sosialt arrangement. Få med deg dine kollegaer og øk vinnersjansene!

Toppfoto: Torbjørn Tandberg

21. oktober 2018 går TV-aksjonen av stabelen på NRK, og i år er det Kirkens Bymisjon, som KIWI har samarbeidet med siden 2004, som er mottakeren.

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor. Årets TV-aksjon  skal bidra til å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

TV-aksjonen trenger 100 000 bøssebærere!

Bøssebærerne er hjertet i TV-aksjonen - det er alle de som besøker hele Norge denne søndagen som sørger for suksess. Vi håper at så mange som mulig av KIWIs medarbeidere har lyst til å gå med bøsse i det som er verdens største dugnad – ta med deg en kollega eller venn på det som kan bli en hyggelig søndagstur på rundt to timer.

Vinn 10 000 kroner til butikken

Blant alle våre medarbeidere som melder seg som bøssebærere, trekker vi også i år ut én vinner som får 10 000 kr til et sosialt arrangement med resten av butikken. Jo flere fra samme butikk som melder seg på, desto større vinnersjanser har dere!

Del gjerne denne lenken med kollegaer på Facebook (f.eks i interne butikkgrupper). Dere kan melde dere på i konkurransen til og med søndag 21. oktober.

NB! Det er viktig at dere registrere dere begge steder for å være med i konkurransen. Her registrerer du deg som bøssebærer, og her registrerer du din deltakelse i den interne konkurransen.