Her er de nye KIWI-uniformene

Fortsatt grønne, men nå enda mer fleksible og behagelige for våre medarbeidere!

«Kjapp, grønn og sporty». Det er utgangspunktet for de nye KIWI-uniformene som lanseres denne uken, og som dermed blir arvtakeren til den forrige, åtte år gamle utgaven.

– De nye uniformene er superfine og komfortable! Det at de har så god stretch gjør arbeidsdagen enda bedre, enten jeg sitter i kassa, er i bevegelse eller fyller på varer ute i butikken, sier Meron Teweldemedhn, medarbeider på KIWI Hosle.

Hun forteller at også kundene har lagt merke til forandringen.

– Jeg har jobbet i KIWI i ett år og aldri fått kommentarer på klærne før. Men denne uka har vi fått mye skryt fra mange av dem som er innom butikken!

 

Klær for folk i farta

2020-kolleksjonen kan minne om tur- og fritidsklær. Blant de nye uniformsplaggene finner vi tynne, langermede gensere i merinoull som er luktresistente. Ull fra Devold er også isolerende og fuktabsorberende. Ekstra lange ermer med hull til tommelen passer perfekt for kalde dager på melkekjøla og for dem som ellers synes det er kaldt i butikken.

– Vi har godt av å fornye oss, å se fremover og å gjøre arbeidsdagen best mulig. Uniformene er en viktig del av merkevaren vår, og grønnfargen presenterer oss som sunne og miljøbevisste, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

– Samtidig fortjener KIWI-medarbeiderne bare det beste, og derfor har vi nå designet praktiske uniformer for medarbeidere i en hektisk arbeidshverdag. Plaggene puster og holder oss riktig temperert, samtidig som de er fleksible og sørger for god bevegelsesfrihet i det som ofte er en fysisk krevende jobb.

2020-kolleksjonen kan minne om tur- og fritidsklær.
2020-kolleksjonen kan minne om tur- og fritidsklær.

Den nye kolleksjonen inneholder også lette og behagelige jakker i Polartec-fleece og resirkulert polyester. Polyester sørger også for at buksene har behagelig stretch. Med disse plaggene følger det med en egen vaskepose for å fange opp mikroplast under vask. Medarbeiderene får også sko fra New Balance med god støtdemping og en innside som tilpasser seg foten.

– Nytt av året er også kjole, tights, shorts, nye caps og belteveske og egne bukser for gravide. Og så har vi selvsagt fortsatt hijab i kolleksjonen, sier KIWI-sjefen.