– Det er lett å kombinere studier og jobb

Psykologistudent Emilie Brandsæter verdsetter det gode arbeidsmiljøet og fellesskapet i KIWI.

Emilie Brandsæter startet i KIWI da hun var 18 år og ville ha en deltidsjobb ved siden av videregående skole. Syv år senere er hun profesjonsstudent i psykologi og jobber fremdeles i KIWI. 

– Den viktigste grunnen til at jeg har blitt her så lenge er nok det sosiale miljøet. Det er et fantastisk samhold og et utrolig godt arbeidsmiljø, og dette gjør at jeg gleder meg til å dra på jobb. Jobben er blitt fristedet mitt, sier hun. 

Gode ordninger

– Mange tror kanskje at det er umulig å kombinere et såpass tøft studie med en hektisk butikkjobb. I KIWI er det imidlertid lagt til rette for gode deltidsordninger, forteller Emilie. 

Det er heller ikke noe problem når man har arbeidsoppgaver man liker og trives på jobb.

– Jeg opplever at det er veldig fleksibelt med tanke på arbeidstider, og jeg kan bytte på å jobbe dagtid og kveldstid. Ofte jobber jeg kveldstid, og da kan jeg jo være på skolen først, sier hun.  

Jobber mot et felles mål

I tillegg til at pengene kommer godt med i studietiden, har KIWI blitt en viktig læringsplattform for Emilie. 

– Selv om jeg har jobbet i KIWI i syv år, lærer jeg nye ting hele tiden. Det er så mye som ligger bak det å drive butikk! I det siste har jeg for eksempel lært mye om bestilling, og jeg lærer også mye om mennesker, både via kundene og kollegaene mine. Det er kjempenyttig for meg som studerer psykologi, sier hun. 

Hun legger ikke skjul på at det kan være svært travelt å jobbe i butikk, men at den gode lagfølelsen gjør at det går som smurt. 

Passer de fleste

– Det aller beste med å jobbe i KIWI er kollegaene. Jeg føler at jeg er på jobb med vennene mine. Vi er også veldig flinke til å være sammen utenfor jobben. Vi jobber mot et felles mål, og dette er veldig motiverende og noe jeg setter stor pris på, sier Emilie. 

Hun mener nettopp dette fellesskapet gjør at så mange mennesketyper passer inn hos KIWI. 

– Du blir en del av et team hvor alle er forskjellige, med ulike styrker og svakheter. Det er kanskje derfor vi jobber så bra sammen. Vi har de som er veldig ekstroverte og de som er litt mer introverte. Så lenge man klarer å være hyggelig og bistå med god kundebehandling så kan de fleste jobbe her, sier hun. 

 

Tilbake til karrieresiden