Informasjon

Gjør kontantuttak- og innskudd i butikk

Visste du at du både kan ta ut kontanter og gjøre kontantinnskudd i din KIWI-butikk - uten å handle? Med “kontanttjenester i butikk” er det både trygt og enkelt!


Kontanttjenester i butikk - tilgjengelig i alle KIWI-butikker

Til tross for at pengehåndtering stadig blir mer digital, er det fortsatt mange som benytter kontanter. BankAxept og bankene i Norge, tilbyr sammen med KIWI og flere av butikkene i NorgesGruppen, en tjeneste som gjør at kunder kan gjøre innskudd og uttak av kontanter i fysiske dagligvarebutikker. Dette betyr at du som bankkunde kan ta ut og sette inn kontanter i alle KIWI-butikker. 

Sett inn kontanter direkte til din bankkonto

Med «kontanttjenester i butikk» kan man trygt og enkelt ta ut og sette inn penger i butikken. Bruk av bankkort med pinkode gjør det tryggere for deg som kunde, samtidig som det er vanskeligere å utføre økonomisk kriminalitet. De aller fleste bankene er med på samarbeidet, sjekk med din bank hvis du er usikker eller har spørsmål til ordningen.

Noe annet enn å "ta ut penger over” 

Cashback-tjenesten, eller å “ta ut penger" over kjøpssummen av varene når man handler, vil fortsette å være et gebyrfritt tilbud i våre butikker, men merk at grensen for denne tjenesten er på kr 1000,-
Kontanttjenester i butikk skiller seg fra cashback, da sistnevnte er et kontantuttak kombinert med varekjøp og i tillegg har et maksimum uttaksbeløp på 1000,-. Med kontanttjenester i butikk kan du altså gjøre uttak uten varekjøp, samt at det er mulig å sette inn kontanter i din bank via butikken. Beløpsgrensen per transaksjon for uttak er 10.000 kroner og 20.000 kroner for innskudd. 

Kontanttjenester i butikk: Ta ut opptil 10.000 kroner i butikk, trygt og enkelt.
Kontanttjenester i butikk: Ta ut opptil 10.000 kroner i butikk, trygt og enkelt.

 

Kort om tjenesten

  • Maksimalt innskudd er kr. 20.000, uttak kr. 10.000
  • Du kan sette inn 25 mynter per valør, dvs. 1-kroner, 5-kroner, 10-kroner, 20-kroner
  • Du må ha med kortet ditt og taste PIN-kode hver gang
  • Du kan ta ut/sette inn på kontoen som er knyttet til kortet
  • Tjenesten følger butikkens åpningstider
  • Du trenger ikke handle for å bruke tjenesten
  • Du kan tæppe, uansett beløp
  • Gebyrer på uttak kan forekomme, hver enkelt bankfobindelse setter gebyrets størrelse.
  • Du kan ikke kjøpe vekslepenger