Informasjon

Gjør kontantuttak og -innskudd i butikk

Visste du at du både kan ta ut kontanter og gjøre kontantinnskudd i din KIWI-butikk - uten å handle? Med Kontanttjenester i butikk er det både trygt og enkelt! Gebyr for tjenestene fastsettes av den enklelte bank.

Kontanttjenester i butikk - tilgjengelig i alle KIWI-butikker

Til tross for at pengehåndtering stadig blir mer digital, er det fortsatt mange som benytter kontanter. BankAxept og bankene i Norge, tilbyr sammen med KIWI og flere av butikkene i NorgesGruppen, en tjeneste som gjør at kunder kan gjøre innskudd og uttak av kontanter i fysiske dagligvarebutikker. Dette betyr at kan ta ut og sette inn kontanter i alle KIWI-butikker, så lenge banken din er med på samarbeidet. Gebyr for tjenestene fastsettes av den enklelte bank og belastes bankkonto. 

Enda raskere og enklere å gjøre uttak

For å gjøre uttak på egen konto med tjenesten Kontanttjenester i butikk, måtte du tidligere betale for varene først, og så i neste omgang gjøre uttaket gjennom en ny transaksjon ved å tæppe eller sette inn kortet og taste koden. Nå skjer det i én operasjon, slik at det vil gå mye raskere å ta ut kontanter når du handler. Vil du ta ut eller sette inn kontanter i butikken, se etter kasser merket med Kontanttjenester i butikk.

Nhb-u44-Kib.jpg


Sett inn kontanter direkte til din bankkonto

Med Kontanttjenester i butikk kan man trygt og enkelt ta ut og sette inn penger i butikken. Bruk av bankkort med pinkode gjør det tryggere for deg som kunde, samtidig som det er vanskeligere å utføre økonomisk kriminalitet. De aller fleste bankene er med på samarbeidet, sjekk med din bank hvis du er usikker eller har spørsmål til ordningen.

Kontanttjenester i butikk: Ta ut opptil 10.000 kroner i butikk, trygt og enkelt.
Kontanttjenester i butikk: Ta ut opptil 10.000 kroner i butikk, trygt og enkelt.

 

Kort om tjenesten

  • Maksimalt innskudd er kr. 20.000, uttak kr. 10.000
  • Du kan sette inn 25 mynter per valør, dvs. 1-kroner, 5-kroner, 10-kroner, 20-kroner
  • Du må ha med kortet ditt og taste PIN-kode hver gang
  • Du kan ta ut/sette inn på kontoen som er knyttet til kortet
  • Tjenesten følger butikkens åpningstider
  • Du trenger ikke handle for å bruke tjenesten
  • Du kan tæppe, uansett beløp
  • Du kan ikke kjøpe vekslepenger
  • Banker som tilbyr tjenesten: Mer enn 90 banker tilbyr tjenesten, så ta kontakt med banken din eller prøv med kortet ditt neste gang du er i butikken.
  • Tjenesten kan være gebyrbelagt av den enkelte bank.