Smil til et litt sunnere Norge

Derfor lanserte vi fordelsprogrammet KIWI PLUSS!

Foto: KIWI

«Sunnhet til folket», sier vi. Og det med god grunn.

Gjennom årenes løp har vi fått bevist gang på gang, år etter år, at det norske folk spiser sunnere når sunn mat blir billigere. Lavere priser på sunn mat påvirker forbruket vårt - og med det helsen og livsstilen vår.

KIWI lanserte i januar 2016 KIWI PLUSS – et fordelsprogram som gir helt nye og enda flere sunne fordeler for deg som KIWI-kunde. Uansett hvordan du lever og spiser, om du trener eller liker å bruke fritiden på andre ting, gjør vi det nå enda enklere for deg å velge en litt sunnere hverdag.

Som kunde merker du dette på mange områder. Grunnpilaren i fordelsprogrammet KIWI PLUSS er tallet 15 prosent. Dette er nemlig hvor mye bonus du som kunde får på alt du kjøper av fersk frukt og friske grønnsaker. «Men sier ikke dere at KIWI slåss for lave priser på frukt og grønt hver eneste dag?», spør kanskje du. Jo, det kan jeg love deg at vi gjør! Og det kan jeg også love deg at vi skal fortsette med. Denne bonusen på 15 prosent kommer i tillegg til den allerede lave prisen vi har på frukt og grønnsaker. Det nye fordelsprogrammet gjør at du beholder alle Trumf-fordelene du har i dag, som 1 prosent bonus på samtlige dagligvarer du kjøper hos oss. I tillegg får du altså 14 ekstra bonus på alt av fersk frukt og grønnsaker.

Andre fordeler du som KIWI PLUSS-kunde får er oppskrifter og ukesmenyer for både deg som vil ha det supersunt og for deg som bare ønsker å leve litt sunnere. Dette kommer i tillegg til informasjon, nyheter og annen skreddersydd kommunikasjon som vil gjøre hverdagen din enklere.

Som du forstår, er jeg svært engasjert og dedikert i fordelsprogrammet KIWI PLUSS. Det summerer på mange måter opp alt vi har av planer og visjoner for at du skal få noe som er enda litt sunnere for deg og lommeboka di.

Sist, men ikke minst så er det helt gratis, uforpliktende og tilgjengelig for alle.

Bli med på det grønne laget du også! Bli KIWI PLUSS-kunde.