Smil til et litt sunnere Norge

Derfor lanserte vi fordelsprogrammet KIWI PLUSS!

«Sunnhet til folket», sier vi. Og det med god grunn.

Gjennom årenes løp har vi fått bevist gang på gang, år etter år, at det norske folk spiser sunnere når sunn mat blir billigere. Lavere priser på sunn mat påvirker forbruket vårt - og med det helsen og livsstilen vår.

KIWI lanserte i januar 2016 KIWI PLUSS – et fordelsprogram med sunne fordeler for deg som KIWI-kunde. Uansett hvordan du lever og spiser, om du trener eller liker å bruke fritiden på andre ting, gjør vi det nå enda enklere for deg å velge en litt sunnere hverdag.

Som kunde merker du dette på mange områder. Grunnpilaren i fordelsprogrammet KIWI PLUSS er tallet 15 prosent. Dette er nemlig hvor mye bonus du som KIWI PLUSS-kunde får på alt du kjøper av fersk frukt og friske grønnsaker.

«Men sier ikke dere at KIWI slåss for lave priser?», spør kanskje du. Jo, det kan vi love deg at vi gjør! Og det kan vi også love deg at vi skal fortsette med. Denne bonusen på 15 prosent kommer i tillegg til de allerede lave prisene vi har. Som KIWI PLUSS-kunde får du 1 prosent bonus på alle dagligvarer du kjøper hos oss, og i tillegg får du altså 14 prosent ekstra bonus all fersk frukt og grønt.

I tillegg vil du som KIWI PLUSS-kunde få oppskrifter og ukesmenyer for både deg som vil ha det supersunt og for deg som bare ønsker å leve litt sunnere. Dette kommer i tillegg til informasjon, nyheter og annen skreddersydd kommunikasjon som vil gjøre hverdagen din enklere.

Som du forstår, er vi svært engasjert og dedikert i fordelsprogrammet KIWI PLUSS. Det summerer på mange måter opp alt vi har av planer og visjoner for at du skal få noe som er enda litt sunnere for deg og lommeboken din.

Sist, men ikke minst så er det helt gratis, uforpliktende og tilgjengelig for alle.

Bli med på det grønne laget du også! Bli KIWI PLUSS-kunde.