KIWIs sunne fordeler + Trumf = KIWI PLUSS

Alt du trenger å vite om KIWI PLUSS

Som KIWI PLUSS-kunde får du alltid 1 % Trumf-bonus på alle varer, 15 % på all frukt og grønt, og 50 % Trumf-bonus på alle bleier, bind, tamponger og truseinnlegg. På Trippel-Trumf Torsdag får du 17 % bonus på all fersk frukt og grønt, og 3 % bons på alle andre dagligvarer. KIWI PLUSS er gratis og helt uforpliktende.

Blir du KIWI PLUSS-kunde blir du samtidig automatisk Trumf-medlem, som betyr at du sparer bonus hver gang du handler i en av NorgesGruppens butikker. Les mer om Trumf her. Fordelen ved å være Trumf-medlem og KIWI PLUSS-kunde er at du kan være trygg på at du alltid handler billige dagligvarer. Som KIWI PLUSS-kunde får du alltid 1 % Trumf-bonus på alle varer, 15 % på all fersk frukt og grønt, og 50 % Trumf-bonus på alle bleier, bind, tamponger og truseinnlegg.

Hvordan fungerer KIWI PLUSS?

  1. Du registrerer deg gratis her. 
  2. Registrerer du kontonummeret ditt (debetkort) får du Trumf-bonus automatisk hver gang du betaler med et bankkort tilknyttet denne kontoen, og slipper å skanne Trumf-kortet når du handler.
  3. Betaler du med kontanter, kredittkort, smartklokke eller mobiltelefon skanner du Trumf-kortet i skanneren ved siden av bankterminalen for å få registrert bonus til din konto.
  4. Bonusen går rett inn på din Trumf-konto etter handelen. Logg inn på “Min side” på kiwi.no eller i KIWI PLUSS-appen for å sjekke saldo. Du kan når som helst bruke bonusen til å betale for varer i butikk, overføre hele eller deler av summen til din bankkonto, eller donere til UNICEF.

Bli KIWI PLUSS-kunde her

Digitalt Trumf-kort sørger for at du alltid får bonus

For deg som betaler kontant, med kredittkort, mobiltelefon eller smartklokke, har bonussparingen blitt enklere enn noen gang. Nå slipper du å ta med det fysiske Trumf-kortet til butikken for å få spare bonus når du betaler “digitalt” eller med et kort som ikke er registrert for automatisk sparing. 

Last ned KIWI PLUSS-appen til din telefon og logg deg inn. Hvis du allerede har KIWI PLUSS-appen på telefonen, kan det hende du må oppdatere den før du fortsetter. Det digitale Trumf-kortet finner du på forsiden i KIWI PLUSS-appen. 

KIWI PLUSS-app på telefon
Det digitale Trumf-kortet finner du i KIWI PLUSS-appen.

Trykk på det midterste ikonet og skann QR-koden – enklere blir det ikke! ​​​​​​​

Det digitale Trumf-kortet skannes på bankterminal
Det digitale Trumf-kortet har vært etterspurt av våre kunder en stund. Nå kan du selv skanne ditt digitale kort i kassa i alle KIWI-butikker.

Gi gjerne beskjed til kassemedarbeideren om at du ønsker å benytte ditt digitale Trumf-kort når det er din tur i kassa. For å bruke det digitale kortet skanner du QR-koden i skanneren ved siden av bankterminalen, før du betaler. Spør gjerne i kassa hvis du er usikker på hvordan det skal gjøres, eller hvis du er usikker på om det ble registrert. Det digitale kortet er nytt både for oss og for deg, men sammen sørger vi for at du alltid sparer bonus når du handler i KIWI. 

Spørsmål og svar om digitalt Trumf-kort

Må jeg skanne digitalt Trumf-kort dersom jeg betaler med vanlig, fysisk bankkort som har bankkontonummer registrert hos Trumf?

Nei, da behøver du ikke å bruke denne løsningen. Du kan fortsatt betale på vanlig måte, uten å skanne det digitale (eller det fysiske) Trumf-kortet, og du sparer bonus automatisk. 

Kan jeg betale med mobiltelefon eller smartklokke og få Trumf-bonus?

Ja, betaler du med Apple Pay, Google Pay eller Garmin Pay har bonussparingen blitt enklere enn noen gang. Nå slipper du å ta med det fysiske Trumf-kortet til butikken for å få spare bonus, bare skann det digitale Trumf-kortet som du finner i KIWI PLUSS-appen.

Bankkortet jeg betaler med på telefonen/smartklokka er allerede registrert for automatisk sparing i Trumf, må jeg skanne Trumf-kortet i tillegg?

Betaler du med mobiltelefon, smartklokke eller kredittkort, må du skanne Trumf-kortet ditt i skanneren ved siden av betalingsterminalen før du betaler. På den måten får du alltid din bonus når du handler i våre butikker. 

Kan jeg fortsette å bruke det fysiske Trumf-kortet hvis jeg vil?

Du kan fortsatt bruke det fysiske Trumf-kortet ditt og spare bonus på den måten, dersom du ønsker det. Skann kortet i kortleseren ved siden av betalingsterminalen.

 

Bli med på det grønne laget du også!

Trumf-medlem

Da trenger du bare å logge inn med din Trumf-bruker og oppgradere til KIWI PLUSS.

Gå til oppgradering

Ikke Trumf-medlem

Da må du registrere deg for Trumf og KIWI PLUSS. Enkelt og greit, i en operasjon.

Bli KIWI PLUSS-kunde her