VIL DU BIDRA?

Nå kan du donere din Trumf-bonus til UNICEF

Ønsker du å bidra? Nå blir det mulig å overføre penger rett fra din Trumf-konto til UNICEF for å støtte deres arbeid med å hjelpe de som trenger det mest.

Ved å logge inn på «Din side» på KIWI.no, kan du nå velge å donere deler av Trumf-bonusen din til UNICEF. Du kan velge mellom forhåndsdefinerte beløp på 25 kroner, 50 kroner og 100 kroner eller skrive inn et valgfritt beløp.

KIWI og UNICEF jobber sammen for å gi barn et bedre liv. Foto: UNICEF/Dejo
KIWI og UNICEF jobber sammen for å gi barn et bedre liv. Foto: UNICEF/Dejo

Donere bonus til UNICEF

For bare 50 kroner kan UNICEF for eksempel gi ti barn livreddende beskyttelse mot polio, ett underernært barn energi-matpakker i en hel uke, eller rense 6000 liter vann.

UNCEF kjemper for en fremtid der alle barn skal få like muligheter og rettigheter, uansett hudfarge, kjønn, religion eller sosial bakgrunn. UNICEF er en politisk uavhengig organisasjon med unik gjennomslagskraft, som med mandat fra FN fører an i kampen for barns rettigheter i over 190 land.  

Derfor gjør vi det

50 kroner kan rense 6000 liter vann. Foto: UNICEF/Pirozzi
50 kroner kan rense 6000 liter vann. Foto: UNICEF/Pirozzi

Siden 2010 har KIWI vært signaturpartner til UNICEF. Sammen har vi bygget 20 skoler, én barnehage og økt tilgangen til rent vann.

Naturkatastrofer og politisk ustabilitet har gjort Madagaskar til et av verdens fattigste land. I Androy, som er den fattigste delen av landet, har KIWI sammen med UNICEF siden 2010 jobbet for å gi tusenvis av barn muligheter til et bedre liv.

- Da Bleieavtalen hadde 10-årsjubileum i 2010, bestemte vi oss for at dette skulle markeres. Det gjorde vi ved å inngå et samarbeid med UNICEF-prosjektet «Schools for Africa», forteller KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy. 

Du kan lese mer om KIWIs samarbeid med UNICEF her

En bedre fremtid og rent vann

Vann gir barn en bedre fremtid. © UNICEF/Noorani
Vann gir barn en bedre fremtid. © UNICEF/Noorani

Siden 2010 har det blitt bygget hele 20 «KIWI-skoler» og èn barnehage. Ved å øke tilgangen til rent vann både på skolene og  i de lokalsamfunnene der skolene er bygget, gis barna i regionen enda bedre muligheter. 

- Vanntilgang har stor betydning for både helse og mulighet til utdanning, sier KIWI-gründer Tor Kirkeng, som også er primus motor for UNICEF-samarbeidet.

Vil du bidra også i hverdagen? For hver flaske Isklar vann med UNICEF-logo som selges hos KIWI, doneres det 2 kroner til prosjektet. Les mer om det her.

Takk for at du donerer til UNICEF

Du er med og bidrar til at UNICEF kan redd barns liv og beskytte de aller mest sårbare. Tusen takk!