KIWI gjør det billigere å velge sunnere

Nesten 1 million har valgt KIWI PLUSS

Det skal være enkelt og billig å leve sunt. Over én million nordmenn KIWI PLUSS-kunder!

I begynnelsen av januar 2016 lanserte KIWI det nye fordelsprogrammet KIWI PLUSS. Gratis, uforpliktende og med mange fordeler! Det skal gjøre det enda enklere for deg som kunde å ta både sunne, kloke og billige valg.

Med 15 % bonus på all ferskpakket fisk og all frukt og grønnsaker, oppå våre allerede lave priser, blir det enklere å gjøre de sunne valgene og komme opp i «fem om dagen».

Sammen med bonusen på ferskpakket fisk og frukt og grønt, får du dessuten alltid 1% bonus på alle våre 4500 andre dagligvarer, ettersom vi heier på et variert kosthold der du ikke trenger å ta hensyn til hva du handlet forrige gang for å få bonus på handelen din.

I tillegg byr vi på spennende oppskrifter, råd og tips til hvordan du kan lage god og sunn mat.

Små og store endringer KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy er glad han kan være med på å gjøre Norge både sunnere og billigere.

Nå har over million nordmenn blitt KIWI PLUSS-kunder! Det viser at mange ønsker å ta del i KIWIs visjon om å leve sunt og billig. For noen handler det kanskje om å gjøre små endringer, og bli litt sunnere i hverdagen? Andre har et ønske om en helt ny og supersunn livsstil. Uansett vil KIWI gjøre det litt enklere for deg å ta de sunne valgene. 

Lave priser

KIWI vil hjelpe det norske folk å leve sunnere. Det gjør vi ved å tilby lave priser på frukt og grønt, hver eneste dag året rundt. For når sunn mat blir billigere, spiser vi sunnere. Vi tar valg som påvirker både forbruk, helse og livsstil. Det er viktige valg som kan bety mye for hver og en av oss.

- Vi vet at våre kunder ønsker å spise sunnere mat. Derfor gjør vi det både enklere og billigere å velge minst fem om dagen. Vi har dokumentert at lave priser gjør at folk spiser mer frukt og grønt. Det er slik vi gjør Norge sunnere, konstaterer KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.