KIWI gjør det billigere å velge sunnere

Over 1,6 millioner nordmenn har valgt KIWI PLUSS

Det skal være enkelt og billig å leve sunt. Snart er 1,6 millioner nordmenn KIWI PLUSS-kunder!

I begynnelsen av januar 2016 lanserte KIWI fordelsprogrammet KIWI PLUSS. Gratis, uforpliktende og med mange fordeler! Det skal gjøre det enda enklere for deg som kunde å ta både sunne, kloke og ikke minst billige valg.

Med 15 % Trumf-bonus på all frukt og grønnsaker oppå våre allerede lave priser, blir det enklere å gjøre de sunne valgene.

Sammen med KIWI PLUSS-bonusen på frukt og grønt, får du dessuten alltid 1 % Trumf-bonus på alle våre 4500 andre dagligvarer, ettersom vi heier på et variert kosthold der du ikke trenger å ta hensyn til hva du handlet forrige gang for å få bonus på handelen din.

På Trippel-Trumf-torsdager får du 17 % Trumf-bonus på frukt og grønt, og 3 % bonus på alle andre dagligvarer. 

I tillegg byr vi hver uke på spennende oppskrifter, råd og tips til hvordan du kan lage god og sunn mat.

Hvordan sjekke KIWI PLUSS-bonusen din?

Hver uke sender vi ut et KIWI PLUSS nyhetsbrev med mange gode tips, artikler og inspirerende innhold. Her får du også alltid oppdatert saldo på din KIWI PLUSS- og Trumf-konto. Du kan også når som helst logge inn på din side for å sjekke saldo. Der kan du også velge om du aktivere et bonusuttak som du betaler med neste gang du handler hos KIWI, om du vil overføre pengene til brukskontoen din eller til SAS Eurobonus, eller la de bli stående og vokse i fred.

Små og store endringer 

KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy er glad han kan være med på å gjøre Norge både sunnere og billigere.
KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy er glad han kan være med på å gjøre Norge både sunnere og billigere.

Nå har snart 1,6 millioner nordmenn blitt KIWI PLUSS-kunder! Det viser at mange ønsker å ta del i KIWIs visjon om å leve sunt og billig. For noen handler det kanskje om å gjøre små endringer, og bli litt sunnere i hverdagen? Andre har et ønske om en helt ny og supersunn livsstil. Uansett vil KIWI gjøre det litt enklere for deg å ta de sunne valgene. 

Lave priser

KIWI vil hjelpe det norske folk å leve sunnere. Det gjør vi ved å tilby lave priser på de sunneste varene, hver eneste dag året rundt. For når sunn mat blir billigere, spiser vi sunnere. Vi tar valg som påvirker både forbruk, helse og livsstil. Det er viktige valg som kan bety mye for hver og en av oss.

Da KIWI ønsket å forbedre folkehelsen ytterligere og kuttet prisene på all ferskpakket fisk vinteren 2019, økte salget av fisk med hele 42 %.

- Vi vet at våre kunder ønsker å spise sunnere mat. Derfor gjør vi det både enklere og billigere å velge minst fem om dagen. Vi har dokumentert at lave priser gjør at folk spiser mer frukt og grønt, og ikke minst fisk. Det er slik vi gjør Norge sunnere, konstaterer KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.