Slik sikrer du deg Trumf-bonus med kontaktløs betaling

KIWI anbefaler kontaktløs betaling for å bidra til en trygg handel.

De aller fleste som betaler kontaktløst med et nyere Trumf-registrert bankkort får Trumf-bonusen automatisk registrert. Har du derimot et eldre kontaktløst bankkort, må du betale ved å sette inn bankkortet og slå PIN-kode.

Sjekk bankkortet ditt

Dersom «BankAxept» og symbolet for kontaktløs betaling står på fremsiden av bankkortet ditt, har du en ny versjon og får automatisk Trumf-bonus ved tæpping av kortet.

Det finnes ett unntak. DNB SAGA har den nye versjonen av kontaktløse kort selv om «BankAxept» står på baksiden. Dette kortet gir Trumf-bonus ved tæpping. Er du usikker på om du har en nyere versjon av kontaktløs betaling eller ikke, anbefaler vi deg å ta kontakt med banken din.

Når du tæpper registreres betalingen i Trumf, og det er derfor du må bekrefte beløpet og trykke OK på terminalen. Bruk gjerne kanten av kortet ditt for å trykke på tasten.

Betaling med Apple/Google Pay

Hverken Apple Pay, Google Pay eller Garmin Pay har åpnet for at du som kunde får registrert Trumf-bonus. Betaler du med en av disse løsningene må du scanne et Trumf-kort før betaling for å få Trumf-bonusen registrert. Etter at du har tæppet med betalingsenheten, må du bekrefte beløpet ved å taste OK på terminalen. Bruk gjerne kanten av Trumf-kortet ditt for å trykke på tasten.

Velkommen til en trygg handel!