Slik sikrer du deg Trumf-bonus med kontaktløs betaling

Det finnes flere måter for deg å handle enda kjappere og enklere hos KIWI

De aller fleste som betaler kontaktløst med et nyere Trumf-registrert bankkort får Trumf-bonusen automatisk registrert. Har du derimot et eldre kontaktløst bankkort, må du betale ved å sette inn bankkortet og slå PIN-kode.

Sjekk bankkortet ditt

Dersom «BankAxept» og symbolet for kontaktløs betaling står på fremsiden av bankkortet ditt, har du en ny versjon og får automatisk Trumf-bonus ved tæpping av kortet.

Det finnes ett unntak. DNB SAGA har den nye versjonen av kontaktløse kort selv om «BankAxept» står på baksiden. Dette kortet gir Trumf-bonus ved tæpping. Er du usikker på om du har en nyere versjon av kontaktløs betaling eller ikke, anbefaler vi deg å ta kontakt med banken din.

Når du tæpper registreres betalingen i Trumf, og det er derfor du må bekrefte beløpet og trykke OK på terminalen. Bruk gjerne kanten av kortet ditt for å trykke på tasten.

Betaling med mobil eller smartklokke

Spar Trumf-bonus når du betaler med et Trumf-registrert bankkort med Apple Pay, Google Pay eller Garmin Pay. Dette gjør du ved å scanne ditt digitale eller fysiske Trumfkort før du betaler. I tillegg til at du alltid har tilgang til ditt digitale Trumf-kort i appen, oversikt over dine siste kvitteringer og full kontroll på Trumf-bonusen din.

Hvordan fungerer det? 

Det digitale Trumf-kortet finner du på forsiden av KIWI PLUSS-appen. Trykk på det midterste ikonet «Trumf-kort» nederst i menylinjen og skann QR-koden i skanneren ved siden av bankterminalen før du betaler. Det digitale Trumf-kortet blir spesielt nyttig for deg som betaler med smartklokke eller mobil. Gi gjerne beskjed til kassemedarbeideren om at du skal skanne. For å lukke det digitale Trumf-kortet, trykker man på "lukk" eller krysset øverst i høyre hjørne.

Ved å laste ned KIWI PLUSS-appen har du alltid tilgang til ditt digitale Trumf-kort, oversikt over dine siste kvitteringer og full kontroll på sparing og bruk av din Trumf-Bonus. 

Appen gir deg mulighet til å enkelt se hvor mye bonus du har spart, i tillegg til å se hva du har brukt bonus på tidligere. Du kan også bruke den oppsamlede bonusen din raskt og enkelt. Om du så vil bruke den i butikk, overføre den til din bankkonto eller donere den til et veldedig formål. 

Betaler du med et bankkort registrert i Trumf, trenger du ikke å skanne det digitale eller det fysiske Trumf-kortet.

Velkommen til en kjapp og enkel handel!