KIWI-bursdagsklubb

KIWI-bursdagsklubb

Vi opplever dessverre utfordringer med å få tak i nok bursdagsesker fra vår leverandør, og har derfor blitt nødt til å stenge registreringen inntil videre. Vi beklager dette, og jobber med å finne en løsning.

Bursdagskupong

bursdagsesken
GRATIS

Bursdagsesken inneholder alt du trenger til et selskap for 10!

  • 10 Tallerkener (23CM)
  • 10 Pappkrus
  • 20 Servietter
  • 10 Invitasjoner
  • 10 Ballonger
  • 50 sugerør
  • 12 Kakelys
  • 10 Godteriposer
  • 1 Bursdagskrone

Tips til leker og aktiviteter

Det kan være greit å planlegge noen leker og aktiviteter på forhånd. Vi har noen tips til hva som passer for de ulike aldersgruppene.

Velg en aktivitet i listen under for å lese mer om den.

stort bilde beksriv

Stolleken

3-5 år

Klassikeren hvor barna løper rundt stolene til musikk og når sangen blir stoppet må alle finne seg en stol. Den uten stol er ute og slik fortsetter man til det kun står en vinner igjen.

Halen på grisen

3 år

Tegn en gris på et stort stykke papp, sett bind for øynene på den som skal sette på halen og snurr barnet rundt et par ganger. Deretter skal de tegne halen på grisen ved hjelp av en tusj eller penn.

Ballongleken

3-5 år

Hvert barn får én eller to ballonger festet med hyssing rundt anklene. Deretter er det om å gjøre å sprekke hverandres ballonger.

Døde elefanter

2 år

Denne leken er alle foreldres drøm og egner seg godt dersom barna begynner å bli ekstra ville. Leken går kort og godt ut på at et av barna sitter på en stol mens alle de andre legger seg ned på ryggen eller magen og lukker øynene. Det er om å gjøre å ikke røre på seg. Den som sitter på stolen må følge godt med og de som rører på seg er «ute». De som er «ute» hjelper til med å se hvem som rører på seg. Den som blir liggende igjen til slutt, har vunnet.

Stopp musikken og frys

En styrer musikken og alle danser. Man skal stoppe og stå helt stille når musikken blir stoppet. Den som beveger seg må gå av dansegulvet. Sistemann igjen vinner.

Hviskeleken

3-5 år

Leken gjøres mens alle sitter til bords. Bursdagsbarnet begynner. Hun/han tenker ut et ord og hvisker det til sidemannen som som hvisker det videre igjen. Når ordet har gått rundt hele bordet og kommer tilbake til bursdagsbarnet er det gjerne forandret underveis. Bursdagsbarnet skal si ordet som blir hvisket til henne høyt. Og etterpå skal hun si det riktige ordet. Så er det nestemann som finner på et ord. Leken er slutt når alle barna har funnet på et ord hver.

Lakrissnøre-spising

3-6 år

Sørg for at snørene er like lange og det er ikke lov til å bruke hendene.