KIWI Startpakke

Gravid? Få KIWIs babypakke og stelleveske helt gratis

Som KIWI PLUSS-kunde får du en gratis startpakke som inneholder stellebag og et stort utvalg LilleGo´-produkter hvis du er gravid i 3. trimester eller nettopp har fått barn.

Våren 2017 blir KIWIs gamle babypakker erstattet av KIWI Startpakke, som er flunkende nye, spesialdesignede stellevesker fylt med stelleprodukter til både mor og barn.

Både stellevesken og barneproduktene kommer fra kvalitetsmerket LilleGo´, og er trygge og gode produkter til ditt nyfødte barn. I tillegg får du produkter fra Libero og Libresse i babypakken.

Slik får du KIWI Startpakke Stellebagen fra KIWI er av god kvalitet og passer både til mamma og pappa.

Alle KIWI PLUSS-kunder kan registrere seg og hente ut én pakke hver, helt gratis, fra tre måneder før termindato, og til én måned etter.

Det er selvfølgelig også helt gratis å være KIWI PLUSS-kunde. I tillegg til babypakken, vil du som KIWI PLUSS-kunde alltid få minst 15 % bonus på all fersk frukt og grønt, og 1 % bonus på alle andre dagligvarer. Slik blir det enklere for dere å velge et sunt og rimelig kosthold til hele familien.

Du må heller ikke glemme at du hos KIWI får Norges beste bleieavtale: Hver fjerde bleiepakke fra Libero og Pampers er gratis!  

Her er alt innholdet du får i KIWI Startpakke og stelleveske.