Vi er prispresseren på dagligvarer

Vi er prispresseren på dagligvarer

De fleste har merket at ting har blitt dyrere, men uansett skal det alltid lønne seg å handle hos KIWI, for vi har lovet deg at vi aldri skal gi oss på pris. Og et løfte skal man alltid holde! Så i KIWI jobber vi hver dag for å presse prisene, fordi vi skal være Norges billigste lavpriskjede. Og det skal du få merke. Prisene gjelder til og med 29. januar.

 

Vi i KIWI jobber hver dag for å ha de laveste prisene og for å gi deg trygghet på at du alltid handler billigst mulig. Derfor lanserer vi nå KIWI Prislås. Vi låser prisene på en rekke varer for en lengre periode. Du kan du være trygg på at alle varer med KIWI Prislås holder seg like lave, eller lavere. Prisene kan nemlig ikke gå opp – bare ned!

 

Vi i KIWI jobber hver dag for å være Norges billigste lavpriskjede. I tillegg til at vi selv presser priser, sjekker vi hver uke hundrevis av varer hos andre lavpriskjeder. Noen ganger setter våre lavpriskonkurrenter ned prisen på varer, eller de kjører kortvarige tilbud. Da kan du som KIWI-kunde være trygg på at vi setter ned prisen tilsvarende, eller enda lavere, så fort vi oppdager det.

 

Med KIWIs prissjekk kan du holde deg oppdatert på hvilke varer dette gjelder. Finner vi en lik vare, med samme vekt eller størrelse, til en lavere pris, setter vi ned prisen så raskt som mulig. Unntaket er medlemstilbud/fordelsprogram og lokale tilbud.