Vi er prispresseren på dagligvarer

Vi er prispresseren på dagligvarer

Det skal alltid lønne seg å handle hos KIWI, for vi har lovet deg at vi aldri skal gi oss på pris. Og et løfte skal man alltid holde! Så i KIWI jobber vi hver dag for å presse prisene, fordi vi skal være Norges billigste lavpriskjede.

Prisene gjelder fra 1. juli og helt fram til 4. august.

Med forbehold om trykkfeil/utsolgtsituasjoner, og begrensning på maks antall ved behov i enkelte butikker i korte perioder.

I tillegg til at vi selv presser prisene, sjekker vi hver uke hundrevis av varer hos de andre lavpriskjedene, Rema 1000 og Coop Extra. Se hvilke varer vi har sjekket og satt ned prisen på her

Prisene er låst på samme lave pris som i oktober i fjor. Prisene kan ikke gå opp - kun ned. Alle varene er merket med KIWI Prislås, så de er lette å finne neste gang du er i butikken.

 

Vi i KIWI jobber hver dag for å være Norges billigste lavpriskjede. I tillegg til at vi selv presser priser, sjekker vi hver uke hundrevis av varer hos andre lavpriskjeder. Noen ganger setter våre lavpriskonkurrenter ned prisen på varer, eller de kjører kortvarige tilbud. Da kan du som KIWI-kunde være trygg på at vi setter ned prisen tilsvarende, eller enda lavere, så fort vi oppdager det.

 

Med KIWIs prissjekk kan du holde deg oppdatert på hvilke varer dette gjelder. Finner vi en lik vare, med samme vekt eller størrelse, til en lavere pris, setter vi ned prisen så raskt som mulig. Unntaket er medlemstilbud/fordelsprogram og lokale tilbud.