Vi presser prisene på påskevarer

Vi presser prisene på påskevarer

De fleste har merket at ting har blitt dyrere, men uansett skal det alltid lønne seg å handle hos KIWI, for vi har lovet deg at vi aldri skal gi oss på pris. Og et løfte skal man alltid holde! Så i KIWI jobber vi hver dag for å presse prisene, fordi vi skal være Norges billigste lavpriskjede. Og det skal du få merke. Prisene gjelder fram til 9. april, eller så langt beholdningen rekker.

I september 2022 låste vi prisene på over 140 varer, og lovet å holde disse prisene ut januar 2023. Vi holder fjorårets priser på disse varene helt frem til 1. mai. Prisene på varene kan altså fortsatt ikke gå opp i denne perioden, kun ned. Dette gjør vi for å bidra i en vanskelig tid, og til tross for at vi har fått økte innkjøpspriser fra leverandørene våre. Alle varene er merket med KIWI Prislås, så de er lette å finne neste gang du er i butikken.

 

Vi i KIWI jobber hver dag for å være Norges billigste lavpriskjede. I tillegg til at vi selv presser priser, sjekker vi hver uke hundrevis av varer hos andre lavpriskjeder. Noen ganger setter våre lavpriskonkurrenter ned prisen på varer, eller de kjører kortvarige tilbud. Da kan du som KIWI-kunde være trygg på at vi setter ned prisen tilsvarende, eller enda lavere, så fort vi oppdager det.

 

Med KIWIs prissjekk kan du holde deg oppdatert på hvilke varer dette gjelder. Finner vi en lik vare, med samme vekt eller størrelse, til en lavere pris, setter vi ned prisen så raskt som mulig. Unntaket er medlemstilbud/fordelsprogram og lokale tilbud.