Bli med å sette publikumsrekord og å lage folkefest på Ullevaal!

KIWI er offisiell samarbeidspartner for det norske kvinnelandslaget i fotball, og vi gleder oss til folkefest på Ullevaal 25. juni. Kjøp billett til kampen du også!

Jakter publikumsrekord

Ta med venner, familie eller fotballaget ditt på en skikkelig fotballfest, og støtt Norge når de møter New Zealand på Ullevaal lørdag 25. juni! Dette er siste mulighet for å se jentene i aksjon før de reiser til EM i England i juli.

Billetter til kampen koster 40 kroner dersom du bruker kategorien “Kiwi Kiwi” når du velger sete. Barn fra 0 til 15 år kommer inn gratis.

– Kampen mot New Zealand blir viktig for oss. Det er en bra motstander som har lignende egenskaper til lag vi skal møte i EM, og blir en viktig test før vi reiser til England. Å få til en god prestasjon og seier der vil bygge selvtillit inn mot mesterskapet. Det vil gi oss en stor boost, både for denne kampen og inn mot EM, hvis Ullevaal fylles opp for å heie oss frem, sier landslagssjef Martin Sjögren.

EM i England i juli

Women’s EURO 2022 arrangeres i England 6.-31. juli, og Norge spiller sin første kamp 7. juli. Norge er i EM-gruppe A sammen med vertsnasjonen England, Østerrike og Nord-Irland. De to beste lagene i gruppen går videre til sluttspillet.

Dette er Norges gruppespillkamper i EM:

Torsdag 7. juli kl. 21:00
Norge - Nord-Irland
St Mary's Stadium - Southampton

Mandag 11. juli kl. 21:00
England - Norge
Brighton & Hove Community Stadium

Fredag 15. juli kl. 21:00
Østerrike - Norge
Brighton & Hove Community Stadium