Flere spennende nyheter hos KIWI: Se hvilke som kommer i din butikk nå!

Våren nærmer seg med stormskritt, og det betyr mer enn lysere dager og mindre snø. I KIWI-butikkene betyr det også at det er tid for årets første nyhetsslipp!

I uke 8 er det igjen klart for årets største nyhetsslipp i KIWI-butikker over hele landet. I din lokale butikk vil du finne spennende nye varer i de fleste kategorier. Det er ikke utenkelig at du finner din nye middagsfavoritt blant Folkets helt nye serie med strimlet og krydret kjøtt, eller kanskje vil du fryde deg mer over å se at en gammel iskremfavoritt har funnet veien tilbake til isdisken.

Nye drikker

Er du glad i saft, kan du glede deg over at det kommer to spennende nyheter i serien Fun Light. Så spennende at du faktisk skal gjette deg til smaken selv.

Fun Light Den Grønne og Fun Light Den Rosa er årets to nye smaker i 2022, og i begge flaskene får du supergod saft. Både den grønne og den rosa varianten er selvfølgelig helt uten sukker, og når du har smakt kan du skanne etiketten og avsløre smaken.

For kaffedrikkerne kommer Evergood Kaffe endelig med kapsler til de to største kapselsystemene, Nescafé®Dolce Gusto®*system og Nespresso®*system. Kaffen kommer i smakene Evergood Classic og Evergood Dark Roast til begge systemene.

Fra Coca-Cola vil du finne to nyheter i alle KIWI-butikker denne våren. Coca-Cola uten sukker Lime og Fanta Mango uten sukker kommer begge i 0,5 liters flasker. Perfekt å ha med seg på farta. I noen butikker vil du også finne disse smakene i 1,5 liters flasker. Prøv også Monster Khaotic, som er det nyeste tilskuddet til Monster Juiced-serien. Denne energidrikken består av ti prosent juice og smaker av appelsin blandet med Monsters unike blend.

Nytt til frokost og lunsj

Hvis du er på jakt etter noe nytt til frokost eller lunsj, er det også mye spennende å velge mellom. Q Yoghurt uten tilsatt sukker med smak av jordbær og lime i 800 grams pose er en knallgod, sukkerfri yoghurt i veldig praktisk innpakning. Yoghurten er for øvrig også laktosefri.

Vårens to andre yoghurt-nyheter får du fra TINE. Prøv helt nye TINE Yoghurt med smak av solbær. Yoghurten selges i praktiske firepakninger, og smaken som er stemt frem av KIWI-kunder blir kun å finne i KIWIs butikker. Den andre nyheten fra TINE er Yoghurt vanilje i 850 grams beger med skrulokk.

Til topping på yoghurten kan du teste de nye posene med Eldorado Frømiks og Nøttemiks. De praktiske ferdigblandingene av nøtter og frø kan også brukes til kake- og brødbaking eller i frokostblandingen.  Nøttemiksen inneholder grovhakkede mandler, valnøtter og hasselnøtter. Frømiksen er økologisk og består av solsikkefrø, linfrø, sesamfrø og gresskarkjerner. Begge blandingene er nøkkelhullsmerket.

Et annet velkjent og populært produkt som kommer i større forpakning denne våren, er Norvegia® Lett. Du får den samme gode lettosten, som inneholder 40 prosent mindre fett enn vanlig gulost, i storformat. Lettosten har også fått bedre smak, konsistens og smelteegenskap det siste året, og passer derfor like godt til brødskiven som på taco eller pizza. Ha for eksempel gulosten på en skive av det nye, gode fullkornbrødet fra Bakehuset. Våre Groveste Fullkornsbrød er et lite, formstekt brød med mye fullkorn. Brødet er 85 prosent grovt og nøkkelhullsmerket.

Fra Grilstad får du tre spennende nyheter. Grilstad Spekeskinke XL er en stor pakning med 250 gram smakfull spekeskinke, og det betyr mer godt til brødskiven, pizzaen og snacksfatet.

Vil du helst ha spekeskinke uten fettkant, har Stranda gjort det enklere for deg med nyheten Renskåret strandaskinke i mindre pakning. Eller hva med et klassisk, mildt kyllingpålegg? Prøv Lev litt lettere Naturell Kyllingfilet hvis du liker sunt og smakfullt pålegg.

Er det egg og bacon som frister, kan Gilde nå friste med en ny storpakning med 400 gram Hverdagsbacon.

Smøreost er et annet populært pålegg, og i dette segmentet får du to nyheter som kommer i nesten alle KIWI-butikker. Begge passer godt både på brødskiven og til matlaging. Min Kavlifavoritt Cheddar & Chili er Kavlis første limited edition smøreost, og denne er basert på 7000 smaksideer fra forbrukerne. I et digitalt smaksverksted har folk kunnet lage sin egen smøreostfavoritt, og dette er resultatet. Cheddar og chili var en spesielt populær smakskombinasjon blant yngre forbrukere, og på tuben finner du en QR-kode som bringer deg rett til en side full av spennende oppskrifter med den nye osten.

Den andre nyheten innen smøreoster er Synnøve Gresk Smøre & Bake Naturell. Denne osten er basert på yoghurt og inneholder kun naturlige ingredienser. Konsistensen er luftig og kremet, og den passer like godt som pålegg som til matlaging og baking.

Norgesmøllens nyheter Urkraft Glutenfri Havregryn og Urkraft Økologisk Havregryn blir nok også å finne på mange norske frokostbord i tiden fremover. De glutenfrie havregrynene er lettkokte, brukes på samme måte som andre lettkokte havregryn og er perfekt for deg som har cøliaki eller vil unngå gluten.

Nytt på middagsbordet

Middagsnyhetene vil denne gangen være til stor glede for alle som elsker kjappe løsninger og gode smaker!

Hvis pizza er en middagsfavoritt, bør du se opp for nye Grandiosa Delux Skinke & Mozzarella. Grandiosa Delux er en serie med luftig, saftig og knasende sprø bunn med smak og krønsj i hver bit. Denne varianten er toppet med saftig skinke, norsk mozzarella, krydderkrem og tomatsaus.

Et annet kjapt og godt middagsalternativ er Chicken Sesame Bowl fra Findus. Dette smaks- og proteinrike måltidet får du klart på få minutter, og det er perfekt hvis du vil ha kjapp og god mat uten å kokkelere selv. Retten tilberedes rett fra fryseren, og består av bulgur- og linseblanding, stekt kyllingbryst, spinat, paprika og rødløk, toppet med en nydelig sesamsaus. 

Har du savnet Fjordland kjøttsuppe og Fjordland fiskesuppe, kan vi glede deg med at disse favorittene nå vil være tilbake i alle KIWI-butikker. I nye og bedre utgaver. Nyt kjøttsuppe med potet, gulrot, kålrot, sellerirot, storfekjøtt og kjøttboller, eller en klassisk fiskesuppe av sei, gulrøtter, purreløk og crème fraîche. Alle glutenholdige ingredienser er nå fjernet fra begge suppene.

En kjapp og sunn middag kan du også lage av nyheten Prior Salatkjøtt i 200 grams pakning, som nå kommer med ny og forbedret oppskrift. Her får du ferdig grillet, saftig kylling i strimler og biter. Perfekt til salater og wraps. I salaten kan du også teste ut First Price Marinerte Hvitløksfedd på glass, Caj P. Salat Dressing med smak av yoghurt eller Caj P. Caesar Dressing. Dressingen kommer i en praktisk spruteflaske med membran på tuten. Det gjør det enklere å porsjonere samtidig som du søler mindre. Disse dressingene finner du i nesten alle KIWI-butikker.

I salaten passer det også godt med Eldorado Økologiske Sorte Bønner og Eldorado Økologiske Røde Linser fra den populære serien Go Eco. Begge er rike på protein, økologiske og nøkkelhullsmerket.

Fra Folkets kommer det en helt ny serie med strimlet og ferdig krydret kjøtt. En super nyhet for deg som er glad i enkle middagsløsninger. Alt du trenger å gjøre er å tilsette ønsket væske og grønnsaker. Veldig enkelt og veldig godt! Serien kommer i fire spennende smaker: Strimlet lårfilet av kylling med smak av paprika og BBQ, Strimlet svinekjøtt med smak av løk og røkt paprika, Strimlet svinekjøtt med smak av mango og chili og Strimlet storfekjøtt med texmex-smak. Sistnevnte passer godt til tacoretter.

Folkets kommer også med Biffstrimler av svin. Denne varianten er naturell og et fint utgangspunkt for både wok, gryter og salater.

Fra Gårdsand kommer det to kyllingnyheter: Lovise Kyllingbryst og Lovise Kyllinglår. Begge produktene kommer fra en saktevoksende rase som har fått lokalprodusert, soyafritt fôr.

Til glede for fans av Fiskemannen Fløtepudding og Fiskepudding kan vi melde at produktene nå gjør comeback med ny oppskrift med tradisjonell smak og konsistens. Produktene lages i Stamsund i Lofoten, og smaker like godt på brødskiva som til middag.

Taco blir vi aldri lei av, og også denne gangen kommer det nyheter på tacofronten. Eldorado Cheesy Cheddar Style Tacotopping er en fyldig ostesaus med smak av smeltet cheddarost - perfekt til knasende sprø First Price Tacoskjell av maismel, eller til wraps om du foretrekker det.

Av annet nytt middagstilbehør er det være verdt å merke  seg nyheten Eldorado Hele Kantareller. Disse har en mild smak og passer perfekt i supper, sauser og gryter. Er du på jakt etter nytt tilbehør til pølsa eller hamburgeren kan du plukke med deg knasende god Sprøstekt Løk med BBQ-Smak fra Eldorado, som blir å finne i de fleste KIWI-butikker.

Nytt til de minste

Også små ganer skal få gode smaksopplevelser denne våren. Min Grøt Mango fra Nestlé er ekte grøt i spiseklar forpakning, laget på Nestlés ekstremt populære barnegrøter. Min Grøt Mango består av 90 prosent grøt og 10 prosent mango, beriket med kalsium. Den kommer i en praktisk klemmepose og er ment for å nytes på farten. Enkelt for de voksne, og godt og næringsrikt for de små.

Så til en annen god nyhet til alle småbarnsforeldre! Pampers buksebleier kommer nå med en ny og revolusjonerende Stop & Protect TM-lomme, som bidrar til å stoppe lekkasje oppover ryggen. Pampers Premium Pants, som kommer i størrelsene 4, 5 og 6, har i tillegg en effektiv kjerne, 360-graders passform og dobbel lekkasjebarriere rundt beina.                           

Nyheter til badet

Den nye serien Mevolution fra Unil er dermatologisk testet og utviklet av ingredienser uten parfyme og fargestoffer. Produktene er sertifisert med Svanemerket og Astma Allergi Norden. I denne serien finner du en rekke produkter. Mevolution Handsoap er en mild og skånsom håndsåpe, som effektivt renser hendene uten å tørke ut huden. Mevolution Showergel er en mild og skånsom dusjsåpe, som rengjør kroppen samtidig som den er snill mot huden. Prøv også Mevolution shampoo og Mevolution balsam til håret. Vil du ha alt i ett, er Mevolution 2-in-1 Active Hair & Bodywash produktet for deg. Dette er en fuktighetsgivende sjampo og dusjsåpe, som fungerer like godt for håret som for kroppen.

Tørrsjampo er praktisk når du er på farta eller vil friske opp håret litt uten å vaske det, og nå kommer Sunsilk Minerals Tørrshampo med to dufter i alle KIWI-butikker. Bright Blossom og Coconut Care gir begge lett, naturlig hold samt et fresht og rent hår som lukter deilig.

Når det er tid for å bytte ut tannbørsten, anbefales det å ta en kikk på Jordan Change, som finnes i pakninger med både soft og medium børste. Dette er et helt nytt og spennende format – en manuell tannbørste med utbyttbart hode. Dette er Jordans mest miljøvennlige tannbørste, for ved å kun bytte ut hodet, spares hele 82 prosent plast. Tannbørstehodet og håndtaket er laget av resirkulert plast og emballasjen av resirkulert papp. Jordan Change kommer i en startpakke med et håndtak og to hoder, samt en pakke med to separate børstehoder. Du får også kjøpt Jordan Change refill med soft og medium børste.

Nytt i isdisken

Våren nærmer seg, og når sola titter frem får vi enda mer lyst på is enn om vinteren. Hva passer vel derfor bedre enn noen nyheter fra isdisken? Hennig-Olsen gjør sitt for at våren og sommeren skal bli spennende, for iskremprodusenten kommer med hele tre nyheter og et hyggelig gjensyn.

Plantebasert iskrem er blitt stort de siste årene, og Hennig-Olsen fortsetter den plantebaserte idyllen med Idyll Plantebasert Salt Karamell på pinne. Dette er en salt karamell-is med salt karamellsaus og vegansk sjokoladetrekk med crispkuler.

Neste nyhet finner du i Crème-serien. Créme pistasj består av fløyelsmyk pistasj-fløteis med pistasjsaus og salt pistasjnøtt krokan. Perfekt når du vil kose deg litt ekstra.

På varme dager kan det kanskje friste med en frisk fruktis. Da bør du prøve Friskis Fersken. Dette er en ferskenis bestående av 18 prosent frukt, dyppet i et syrlig fruktistrekk. Liker du fersken i smågodthylla, er dette isen for deg! Isen er helt melkefri og inneholder kun 49 kalorier.

Til slutt får vi et gjensyn med Svalbar. Dette er en ettertraktet peanøttis med karamellsaus og salte peanøtter. Isen var sist på markedet i 2003, og det vil garantert glede mange at den er tilbake i isdisken.

Nytt til kveldskosen

Sprø, salt snacks er det få som kan motstå, og nye smaker er alltid spennende. Fra Maarud får du to litt sunnere varianter. SuperLinser Krydret Paprika inneholder 40 prosent mindre fett sammenlignet med vanlig potetchips, er bølgeformet og dekket med et digg paprikakrydder. Superchips Sourcream & Onion kombinerer superchipsen, som har vært en favoritt hos det norske folk i årevis, med den populære smaken sourcream & onion. Nyheten kommer i begrenset opplag og vil kun være tilgjengelig i ett år, før den byttes ut med en ny og spennende smak.

Prøv også Verdens Tynneste Sørlandschips med den nye smaken Jalapeño & Crème Fraîche og de små, crispy kjeksbitene TUC baked bites Cream cheese & Onion. Kjeksen er ovnsbakt og ikke fritert, hvilket betyr at de har lavere innhold av mettet fett en tradisjonell chips. En annen sprø nyhet er Knask fra Eldorado i smaken Søtt & Salt. En herlig blanding av salte cashewnøtter, honningglaserte peanøtter og sjokoringer.

Frister det med sjokolade, kan du glede deg over årets nyhet Freia Melkesjokolade popcorn, sprø mais & havsalt. Sjokoladen smaker både søtt og salt og er en av de smakskombinasjonene flest nordmenn ville ha. Søtt og sprøtt får du også hvis du tar med deg en pose Freia Sjokoloops fra butikken. Kjeks med sjokoladebiter dyppet i melkesjokolade byr på en helt ny opplevelse. En myk sjokoladefølelse med knasende sprø kjeks.

Nytt til klesskapet 

Pierre Robert relanserer denne våren bomullsundertøy til dame i 3-pk. Det nye undertøyet har behagelig midjebånd, optimalisert benåpning og bedre passform.

I tillegg til de eksisterende modellene «high waist» og «boxer» kan du nå også velge «string», som har vært en etterspurt modell. Hele serien er laget med GOTS-sertifisert økologisk bomull.

Nytt til vaskerommet

Er du ute etter løsninger som kan gjøre hverdagen mer miljøvennlig, bør du sjekke ut nyhetene fra Orkla. OMO Ultra tøyvaskemiddel refill relanserer også sin pakning og kommer nå i pappkartong med helletut og kork. Med relanseringen består produktet nå av hele 90 prosent fornybare materialer. En annen nyhet fra OMO er OMO Trippel Dose, som kommer med samme duft som flytende OMO. Kapslene gjør det enkelt å dosere riktig, og resultatet blir rent og velduftende tøy.

Blenda Sensitiv Tøyvaskemiddel blir å finne i ny størrelse. Helt uten parfyme er dette et allergivennlig alternativ, spesielt utviklet for sensitiv hud. Perfekt til vask av lyse tekstiler.

Nytt til pus

Også pus får noen overraskelser når nyhetene kommer i butikkhyllene i februar. Sheba soup tunfisk med tunfiskbiter i en silkemyk saus og Sheba filet kylling&tunfisk med strimler av kylling og tunfisk i saus er kjente produkter, men de kommer med nå nytt design og ny oppskrift.

Whiskas oksekjøtt kommer i mer miljøvennlig forpakning. Kattematen er laget på de beste råvarene for at du skal kunne gi din katt det den fortjener.