Flere store nyheter hos KIWI i 2021: Se hvilke som kommer i din butikk nå!

Det er mange som kan trenge litt smak av sol og tropiske strøk denne vinteren, og det får du i skvåsj-nyheten Frå fjerne strøk (!) Og hvem kan vel takke nei til en helt magisk krone-is med rosa kjeks eller Crème Mini Salt Karamell helt uten tilsatt sukker?

I uke 8 er det igjen klart for årets største nyhetsslipp i KIWI-butikker over hele landet. Også i din lokale butikk vil du finne spennende nye varer i de fleste kategorier, enten du er på jakt etter noe nytt til fredagskosen eller noe som gjør dagene på hjemmekontoret litt hyggeligere.

Her kan du se alle matnyhetene for sommeren 2021

Prøv for eksempel de nye fiberstykkene til Funkygine (disse er dessverre ikke tilgjengelige i Nord-Norge) eller speltbrødet du selv steker ferdig hjemme på bare 8 minutter. De kan toppes med hele tre nye kjøttpålegg fra Lev Litt Lettere-serien. Eller hva med en gresk yoghurt fra Synnøve Finden med bringebærsmak uten sukker til lunsj? Lunsjpausen avslutter du med en Starbucks-kaffe tilberedt og servert på eget kjøkken!

Til middag kan du blant annet velge mellom fire fiks ferdige hverdagssauser fra Eldorado på glass, som kun trenger å varmes opp. Både soppsausen og peppersausen passer godt til nyheten Lyst kjøtt fra Gilde, en nøkkelhullmerket indrefilet av svin med lite fett og mye protein.

Her finner du mer info om disse og andre nyheter du kan se etter i ukene som kommer:

Nyheter frokost og lunsj

Kalenderen er full av blanke sider, og med et nytt år foran oss kan det også være gøy å prøve noen flunkende nye produkter til frokost og lunsj.

Er du på jakt etter et lettvint mellommåltid til minstemann hjemme eller på farten, kan du prøve grøten NaturNes Bowl Summer Berries. Den består av fullkornshavre, spelt og store, gode biter med sommerens bær. Grøten er uten tilsatt sukker og passer for barn fra 12 måneder.

Synnøve Gresk Gourmet creamy mint kommer nå tilbake etter flere henvendelser fra forbrukerne. Den er en av flere ekstra fyldige yoghurter i Gresk Gourmet-serien, og har en rund, frisk smak og er toppet med mørkt sjokoladedryss. Perfekt både som et lite måltid og som dessert.

Synnøve gresk uten tilsatt sukker er en lettere serie med gresk yoghurt. Etter tilbakemeldinger fra kundene lanseres Synnøve gresk uten tilsatt sukker med smak av bringebær. Prøv også nyhetene Go`morgen Uten med smak av bringebær (nå i stor pose!) og TINE Tropisk Yoghurt med smak av banan, mango og ananas. Yoghurten kommer i firepakning og blir kun å finne i KIWI-butikker. Perfekt hvis du lengter etter sol og varmere strøk.

Hvis du liker å strø litt granola over yoghurten din, kan du for eksempel prøve de knasende frokostblandingene Mandel og quinoa granola, Axa Granola jordbær og solsikkekjerner eller Eldorado sjokoringer. Prøv dem også med melk eller kulturmelk, og husk at de passer like godt til kveldsmat og mellommåltid som frokost og lunsj. Det gjør også Eldorados økologiske gresskarkjerner, som også kan brukes i brød og annen bakst.

Nå får du også Fjordland Havrelunsj i mini-versjon. Hver pakke inneholder to små begre, ferdig innblandet med deilig jordbærsmak som passer perfekt i matboksen. Mini Havrelunsj er laget med kuttede havrekorn og melk fra norske gårder og er en god kilde til protein. Mini havrelunsj er et godt og smakfullt alternativ for små barn i farten. ​

Frister det mer med brødmat eller du skal smøre med deg en god matpakke til skole, jobb eller tur, finnes det også spennende nyheter. Brødet til Funkygine ble raskt en bestselger, og nå lanseres Funkygine Fiberstykker i alle KIWIs butikker utenom i Nord-Norge. Rundstykkene har samme gode kvalitet som brødet, og er både saftige og mettende. Ta også med deg en pose Hatting Møllehjul. Rundstykkene er luftige, har en myk kjerne og en tynn, sprø skorpe dekket med sesamfrø. Prøv også Nystekt speltbrød på 8 minutter fra Bakehuset. Du finner det sammen med de andre Nystekt på 8 minutter-brødene i butikken.

Har du savnet en lettere variant av det gode meierismøret? Nå er nyheten endelig her! TINE Lett Meierismør har 30 prosent mindre fett enn vanlig meierismør, men fortsatt får du den gode smørsmaken. Smøret passer perfekt på brødskiven, men er like godt til baking og steking. Ha det for eksempel under nyheten Stabbur-Makrell hakket tomat. Her får du ekstra saftig grovhakket makrellfilet i tomatsaus fordelt i to bokser á 80 gram. Nyheten finner du som et ferskt produkt i kjøledisken, noe som er unikt for denne varianten av Stabbur-Makrell.

Trenger du enda litt drahjelp for å spise mer fisk på brødskiven, bør du også teste Mills laksepålegg med vårløk og sitron. Pålegget består av 40 prosent varmrøkt laks og en luftig base av kvarg. Den er frisk på smak og proppfull av vitaminer.

Er du mer fysen på kjøttpålegg, kan du kikke etter Grilstads Lev Litt Lettere-serie. Her får du nå tre nyheter: Pestomarinert kyllingfilet, Sweet chili kyllingfilet og Kokt skinke.

I de fleste KIWI-butikker vil du også finne nyheten Synnøve Finden Gårdsost. Den er lagret i tre måneder, noe som gir denne hverdagsosten mer smak og fylde. Full av smak er også Østavind, som endelig er tilbake i KIWI! Den er ystet av frisk, nordnorsk melk fra vannkanten på Helgelandskysten.

Når du vil unne deg litt godt, går det også an å avslutte brødmåltidet med en skive med det nylanserte sjokoladepålegget Synnøve Finden sjoko loco. Det inneholder hele 50 prosent mindre sukker enn tilsvarende produkter og ingen kunstig søtning. Pålegget er laget av norsk melk og er mykt og godt rett fra kjøleskapet.

Nyheter middag 

Noen ganger vil du at middagen skal lage seg selv så raskt som mulig, og de gangene er det innimellom en pizza som står høyest på ønskelisten. Nå får du to nye produkter å velge mellom på disse dagene. Folkets Thick crust pepperoni pizza er en amerikanskinspirert pizza med tykk, sprø bunn og mye god topping.

Mye godt på toppen får du også hvis du velger Pizza Grandiosa Fredagspizza. Her får du fredagskos og middag i en og samme pakke, med en pizza med sprøtt potetgull, krydret kjøttdeig, semitørkede tomater, Jarlsberg og mozzarella. Men ikke vent for lenge, denne nye fredagsfavoritten blir å finne i butikkene i en begrenset periode.

Rask middag får du også dersom du velger Fiks Ferdig Chili con Carne fra Gilde. Gryten er nøkkelhullsmerket, smaksrik og laget med norsk kjøtt, tomater og kidneybønner. Produktet kommer i porsjonspakning og varmes opp på fem minutter. For deg som elsker Chili, men ikke spiser eller vil spise mindre kjøtt, kan TORO Chili sin Carne være et alternativ. Denne meksikanskinspirerte gryten uten kjøtt er full av smak, lett å lage og lett å like.

Tomatsuppe er en annen rett som passer på travle dager, og nå får du den populære tomatsuppen til TORO i en litt sunnere variant. TORO Tomatsuppe med fullkornsmakaroni har den samme, velkjente smaken som originalen, men med 40 prosent mer makaroni laget av fullkorn, er den enda mer mettende.

Kjøtt og fisk er også godt til middag, og det blir selvfølgelig noe nytt og spennende å velge i også her. Prøv for eksempel Fiskemannen Laksefilet med smak av chili & mango, som er fryste laksefileter i porsjonsstykker á 125 gram.

Fjordland Laks Teriyaki er en fiskerett med moderne vri. Denne norske laksen er sous vide behandlet i en teriyakisaus, noe som gjør den saftig og smakfull. Retten inneholder 25 prosent grønnsaker, har lite mettet fett, er rik på omega 3 og protein. Et godt og smart middagsalternativ. Velkjente Kapteinens Fylte fisk med saus fra Findus har blitt ny på både innsiden og utsiden. Her settes kosen i sentrum med smakfulle sauser og sprø panering. Med de populære og velkjente sausene Kremet hollandaise og Ost, brokkoli & gulrot får du fristende fiskeprodukter som gjør det enkelt å kose seg også til hverdags. Produktene er svært enkle å tilberede, og lager seg selv i ovnen på bare 20 minutter.

Er du klar for en kjøttmiddag, kan du prøve Svin indrefilet i Gildes nye serie Lyst kjøtt. Dette er et sunt og godt hverdagsalternativ, som inneholder lite fett og er rikt på protein.

Er du glad i svinekjøtt anbefales det også å prøve Folkets Just add. Dette er spiseklare, ferdigstekte skiver av ytrefilet av svin, krydret med ramsløk og tomatkrydder. Begge de to svinekjøttproduktene er merket med nøkkelhullet.

Nyheter middagstilbehør

Klar for litt nytt tilbehør til middagen også? Grønn & Frisk lanserer nå serien «Godt til», som blir å finne i de fleste KIWI-butikker. Dette er plantebaserte, næringsrike tilbehørsprodukter, som skal gjøre det lettere å spise mer grønt i hverdagen. Produktene kan gjerne spises for seg selv, men er også perfekt som tilbehør. Prøv både Godt til laks: Bygg & bønnesalat, Godt til kylling: Kikert- og linsesalat og Godt til kjøtt: Trippel bønnesalat. Sistnevnte passer også godt til tacoretter.

Perfekt til fredagstacoen er også Plantego’ Meksikansk linse- og bønnesalat, som er full av digge meksikanske smaker. Salaten kan spises både varm og kald. Topp gjerne tacoen med Eldorados Meksikanske salsa, laget med ekstra sting. Et godt tips er å også prøve den på burgeren.

Setter du pris på enkelt, sunt tilbehør bør du også legge merke til Grønn & Frisk rett i ovn Ovnsbakte rotgrønnsaker. Her får du ferdigoppkuttet gulrot, kålrot og pastinakk i en smaksrik marinade levert i et praktisk aluminiumsbeger. Sett det rett i ovnen, så har du det perfekte tilbehøret til alle typer kjøtt-, fiske- og kyllingretter klart på kun et kvarter.

Prikken over i-en kan være en av de nye smakfulle sausene fra Eldorado. Du kan velge mellom béarnaise, soppsaus, peppersaus og grillet paprika-saus, og alle er klare til servering etter oppvarming.

Ta også med deg en flaske med Il Torrione Hvitvinseddik neste gang du er på KIWI. Dette er en helt essensiell ingrediens på kjøkkenet og blir nå tilgjengelig i alle KIWI-butikker.

Nyheter drikke 

En kopp med varm solbærsaft er perfekt på kalde dager, og nå kommer gladnyheten til deg som elsker solbærsaft, men vil redusere på sukkerinntaket.

Med Lerums solbærsaft 97% - uten tilsett sukker får du samme gode smaken av solbær, helt uten tilsatt sukker. Ønsker du deg en saft med mer eksotiske smaker, kan du prøve den nye skvåsjen Frå fjerne strøk. Ikke hørt om skvåsj før, sier du? Ifølge myndighetenes gamle saftforskrift er dette nemlig navnet på denne typen råsaft. Skvåsjen Frå fjerne strøk har fruktig, frisk smak av eksotiske frukter og skal passe perfekt til krydret mat. Den har mindre sukker enn klassisk saft, men er uten kunstig søtstoff.

Og det er enda flere gode nyheter til saftdrikkere. Saftserien ZERoh! utvides med ytterligere to smaksvarianter – ZERoh! Strawberry & Rhubarb og ZERoh! Passionfruit & Guava. Med ny søtning er smaken nå blitt enda bedre. Prøv også de nye sukkerfrie saftene Fun Light Starfruit Passion og Fun Light Jordbær.

Hvis du er glad i sjokolademelk, bør du også ta en tur bortom kjøleskapet når du er innom KIWI. Der finner du nye TINE Lettmelk med sjokolade, som inneholder ekte kakao. Dette gir en mild og god sjokoladesmak. En god nyhet er at melken er laktoseredusert og uten tilsatt sukker, kun med et naturlig innhold av sukker fra melken. I tillegg er den tilsatt D-vitamin. Lettmelk med sjokolade kan drikkes både varm og kald – varm kakao på rekordtid, med andre ord!

Også fra Monster-familien kommer det et nytt tilskudd i 2021. Monster Ultra Fiesta får du på halvlitersboks. Den har god smak av mango, null sukker og null kalorier. Prøv også nykommeren Fuze Tea Peach Elderflower no sugar, som er en ekte (is)te med smak av fersken og hylleblomst. I de fleste KIWI-butikker vil du snart også finne bokser med Reign Razzle Berry og Reign Razzle Sour Apple, som er treningsfokuserte drikker med en miks av kosttilskuddet BCAA, naturlig koffein og vitaminer. Begge smaker friskt og godt og er helt uten tilsatt sukker.

Er det kaffe som frister bør du også prøve den nye kaffeserien Starbucks at Home. KIWI tar den populære Starbucks-kaffen inn i de norske hjem, og lanserer to kapselvarianter for Nespresso-systemet. Pikes Place er en rund og balansert blanding av latinamerikansk kaffe, med diskret smak av sjokolade og ristede nøtter og House Blend var den første kaffeblandingen Starbucks lanserte for 40 år siden.

Nyheter helse

Du er helt sikkert opptatt av helsen din, og hva er vel greiere enn å kunne ta med kosttilskudd og vitaminer når du først er i butikken?

LØFT helsekost er en serie med kosttilskudd som hjelper deg med å sikre nødvendige næringsstoffer. Velg mellom C-vitamin brusetabletter med appelsinsmak, C-vitamin tyggetabletter med sitronsmak, Omega3-kapsler, Vitaminstjerner gummivitaminer, Multivitamin-tabletter, Magnesium-tabletter, Jern + C-vitamin tyggetabletter med appelsinsmak, D-vitamin tyggetabletter med jordbærsmak og B-vitamin-tabletter.

I de fleste KIWI-butikker får du nå også Möller’s trankapsler og JOY Nutrition. Möller’s trankapsler er det perfekte produktet for deg som vil ta tran, men foretrekker kapselform, og JOY Nutrition er en ny serie med vitaminer for deg som er lei av den tradisjonelle vitaminpillen. Alle variantene er laget i stjerneformet gummiformat og smaker godt.

JOY Nutrition D3-Vitamin smaker mango, JOY Nutrition Multi smaker bringebær og JOY Nutrition C- Vitamin har smak av syrlig mandarin. Alle er sukkerfrie.

Vil du sørge for et godt D-vitaminnivå, kan du også prøve Collett D-Boost, som er en brusetablett med høydose D-vitamin med smak av skogsbær. Løs tabletten opp i vann og nyt D-vitaminene (men ikke glem å være ut i solen også!)

Nyheter snacks og dessert

Nytt snacks og godteri er alltid spennende, og kanskje finner du en helt ny favoritt i butikkhyllene i år. Freia mørkere melkesjokolade med røstede mandler er en perfekt kombinasjon av Freias mørkere melkesjokolade og knasende mandelbiter. En av Freias bestselgende sjokoladeplater Walters mandler blir nå også å finne i et mindre format på 60 gram. I de aller fleste KIWI-butikker vil du også finne nyheten Melkesjokolade Brownie Fudge Havsalt, som er en av vinnersjokoladene etter at Freia i 2020 inviterte det norske folk til å finne opp sin drømmesjokolade. Denne består av melkesjokolade, brownie, søt fudge og et hint av havsalt.

Er du glad i kjeks bør du følge med nå, for i disse tider vil det dukke opp en rekke spennende nyheter i kjekshyllene. Både for deg som liker kjeksen søt og deg som liker den bedre litt salt. Tuc Baked bites salt og Tuc Baked bites paprika er ovnsbakte, små kjeks med smak av henholdsvis salt og paprika. Dette er et godt alternativ til tradisjonell chips da de små kjeksene inneholder mindre kalorier og mindre mettet fett fordi den stekes og ikke friteres.

Vil du ha litt søtere kjeks, kan du prøve deg på Freia Cookieglede Oreo Creme eller Nidar Caramel & Cruch, som er en sprø kjeks fylt med karamell og heltrukket med melkesjokolade.

Barer og nøtter er populære mellommåltider, og nå får du enda mer å velge mellom når du er ute etter noe å «snackse» på. MellomBar Salt karamell er en måltidsbar med sjokolade, salt karamell og fullkornsflak av havre, og den er perfekt å ha i vesken når du trenger litt ekstra energi. Prøv også BE-KIND Nøttebar honey roasted nuts and seasalt, som er full av sunne næringsstoffer. Den består av 76 prosent nøtter, og inneholder kun ingredienser du kan se og uttale. I de fleste butikker vil du også kunne kjøpe nøttebegre med Orientalsk Mix, Yoghurtduo og Pistasjnøtter fra Den Lille Nøttefabrikken, og fra Eldorado får du Cashewnøtter og Nøttemix med bær. Den usaltede nøttemixen består av peanøtter, cashewnøtter, blåbær, solbær og ananas.

Enten du er av den søte eller salte typen, er kanskje MiniMix godteriet du har ventet på. Dette er en liten blandingspose full av kjente og kjære smaker. MiniMix SØT består av tre velkjente biter fra Brynild: Jordbær, fersken og cola, mens MiniMix SALT er smaken for deg som elsker salt og hot lakris.

Andre nyheter det er verd å merke seg i snacks-kategorien er laktosefri vaniljesaus fra Piano, og de forfriskende nye tyggegummiene Extra Refreshers med smak av Bubble eller Spearemint.

Nyheter i isdisken

Vi nordmenn elsker is, og is-nyheter er noe som gleder mange. Krone-is er en klassiker, og de fleste har sin favoritt. Nå blir valgmulighetene enda større for deg som elsker is i kjeks. Fra uke 10 vil First Price krone-is med jordbær og sjokolade bli å finne i frysedisken i din lokale KIWI-butikk.

Er du ute etter en helt unik is-opplevelse, anbefaler vi å holde øynene åpne etter Krone-is Magisk fra Hennig-Olsen Is. Her får du en spennende blå og rosa fløteis med tyggissmak toppet med godteri, servert i rosa kjeks. Dette er en is som garantert faller i smak hos små prinser, prinsesser, sjørøvere og superhelter, og det er sikkert en del mammaer og pappaer som blir nødt til å smake på den også.

De siste årene har både etterspørselen og utvalget av is uten eller med mindre sukker blitt stadig større, og også i år kommer det flere nyheter for deg som har lyst på is i denne kategorien. Crème Mini Salt Karamell uten tilsatt sukker selges i pakker med seks små is, de har kremet konsistens, smak av salt karamell og er uten tilsatt sukker. Det er også ZERoh! Strawberry Passionfruit og ZERoh! Peach Pineapple, som er nykommerne i serien med ZERoh-iser. Disse kjøper du i pakninger med ti is.

Fjorårets Melkesjokoladeis ble en suksess, og nå kommer en ny variant til deg som elsker Firkløver, nemlig isen Freia Firkløver. Isen er en kombinasjon av Hennig-Olsen Is og Freias Firkløver og består av herlig hasselnøttis dyppet i Freia melkesjokolade med røstede hasselnøtter. Er du glad i is som smaker godteri, anbefales det også å teste ut Crème lakris, som er en vaniljeis med lakrissaus og lakrisefudgebiter, dyppet i sprøtt lakrisovertrekk.

Utover våren vil du også finne nyheten Sommeris i mange isdisker. Denne luftige sorbeten med appelsinsmak og sjokoladeovertrekk er en etterspurt klassiker som endelig blir lansert for fullt i 2021. Denne, Firkløver-is og Crème lakris vil være å finne i de fleste KIWI-butikker i løpet av de neste ukene

Nyheter hårpleie

Define relanserer denne våren stylingsserien sin med nytt design og med hold-skala på alle produktene sine. Dette gjør det enklere for deg å finne det produktet som passer for deg og ditt hår. Alle produktene til Define er veganske, og du finner noe som passer for deg uansett sveis og hårtype.

Prøv for eksempel Define Volum Mousse, som er perfekt når du vil ha volum, hold eller vil definere krøllene dine, Define Extreme Hold Hairspray som holder sveisen på plass hele dagen, eller Define Original Dry Shampoo, som gjør det greit å utsette hårvasken en dag eller to.

Nyheter personlig pleie 

Colgate kommer nå med to gode nyheter for tennene dine. Colgate Sensitive Instant Relief tannkrem er en tannkrem som lindrer ising i tennene, og i tillegg fjerner den flekker og hjelper til å gjøre tennene naturlig hvite. Prøv også Colgate RecyClean Soft tannbørste. Dette er en tannbørste med håndtak som er laget av 100 prosent resirkulert plast, og den har 100 prosent plantebaserte børstehår.

I de fleste av våre butikker får du også kjøpt Oral-B Børstehode precision clean, som passer til de fleste Oral-B- tannbørster.

Den populære håndkremen Atrix er nå på plass hos KIWI. Nå om vinteren er det mange som sliter med tørr hud, og denne håndkremen lover myke hender.Always Ultrasecure Night gir tredobbel beskyttelse, slik at du ikke våkner for å se etter lekkasjer eller for å bytte bind i løpet av natten. Bindet har vinger, 60 prosent lengre bakdel og LeakGuard-teknologi som holder væske inne og bidrar til å forhindre lekkasje om natten.

Libresse Long Extra Protection er et nytt truseinnlegg for alle typer intimvæsker. Det er 30 prosent mer absorberende enn Libresse Dailies Fresh truseinnlegg og holder deg fresh og ren gjennom hele dagen. Det puster godt og kapsler inn lukt.

Nyheter hus og hjem

Hele Comfort-porteføljen blir denne våren ny, og i tillegg får du nyheten Comfort Duggfrisk sommerhage.

Denne har frisk duft av epler og hvite blomster og bidrar til å fjerne vond lukt fra klærne dine, samtidig som tøymykneren bevarer fibrene og gjør tøyet mykt.

Hele porteføljen kommer for øvrig i ny flaske i resirkulert plast.