Disse nyhetene finner du hos KIWI denne høsten

Nye matvarer høsten 2021

Endelig er det klart for nyhetsslipp i KIWI-butikkene igjen. Her er nye matvarer og produkter du bør se litt ekstra etter i butikkhyllene denne høsten.

I uke 38 finner mange nye, spennende varer veien inn i alle landets KIWI-butikker. Høstens nyhetsslipp byr på nyheter i de fleste kategorier, så her bør det finnes noe for enhver smak.

Er du for eksempel på leting etter nytt pålegg til brødskiva, kan du prøve Grilstads nye lette jubelsalami. Vil du i samme slengen teste et nytt brød under pålegget kommer det et splitter nytt sesam- og solsikkebrød i serien med ekstra smakfulle brød fra Bakerens Utvalgte.  

Til middag får du blant annet flere gode suppevarianter å velge mellom, og også en ny og smaksrik chiliwok fra den populære produktserien Grønn & Frisk.

Her finner du mer info om disse nye matvarene og andre nyheter du kan se etter de kommende ukene:

Nyheter frokost, lunsj og mellommåltid

1.-Frokost,-lunsj-1.png

Lett Jubelsalami fra Grilstad er en spennende nyhet for deg som gjerne velger litt sunnere i hverdagen. Den har høyere kjøttinnhold og 50 prosent mindre fett enn originalen, men smaken er minst like god og saftig.

Et annet godt valg for deg som liker kjøttpålegg er Folkets mager servelat, som nå kommer i stor forpakning på 250 gram. Servelaten er produsert av god, norsk råvare og er nøkkelhullmerket. Denne har vært å finne i butikk siden midten av august.

Det gode pålegget kan du for eksempel legge på en skive Sesam- og Solsikkebrød fra serien Bakerens Utvalgte. Dette er et luftig, grovt brød med god skorpe dekorert med sesam. Brødet er nøkkelhullmerket, men blir dessverre ikke å finne i butikker i Nord-Norge, ettersom Bakehuset ikke har bakerier så langt nord.

Frister det mer med en god salat til lunsj, kan vi glede deg med at Grønn & Frisk har utvidet sin serie med lunsjsalater med en smaksrik salat med nudler, kylling, sprø salatblanding og asiatisk sesamdressing. En gaffel i tre følger selvfølgelig med Grønn & Frisk Nudelsalat.

2.-Yoghurt.png

Trenger du bare et lite mellommåltid kan det anbefales å prøve Skyr Melon & Pasjon, som bare blir å få kjøpt hos KIWI. Den nye smaken er stemt frem av KIWI-kundene, og vi gleder oss veldig til å se hvordan den blir mottatt. Smaken er frisk og konsistensen fyldig. Skyr Melon & Pasjon er for øvrig proteinrik, fettfri, uten tilsatt sukker og laktoseredusert.

Prøv også TINE Rislunsj Bringebær og Rips, som kommer i praktisk firepakning. Dette er et smakfullt lite mellommåltid, som absolutt passer når du er fysen på noe godt.

Foretrekker du smaken av karamell bør du teste Synnøve Gresk Gourmet Salted Caramel, en fyldig karamellyoghurt med sjokoladedryss. Gresk Gourmet er en yoghurtserie hvor smak er i fokus, yoghurten er derfor ekstra digg og fyldig, og er perfekt når du ønsker å unne deg det lille ekstra.

Nyheter middag og middagstilbehør

3.-Middag-og-tilbehor-1.png

På litt hustrige høstdager er suppe den perfekte middagen, og Eldorado kan glede deg med to suppenyheter denne høsten. Begge er ferdiglaget og skal kun varmes opp før du øser suppen opp i skålen. Tomatsuppen er mild, kremet og uten biter – akkurat slik barna liker den. Kremet Sellerirot- og Blomkålsuppe er laget med rømme og er et supert måltid på travle dager.

Med flere tilskudd til Grønn & Frisk-serien gjør BAMA det enda enklere å lage sunn og god middag raskt. Ferdig kokte mandelpoteter kommer nå i en mindre forpakning tilpasset tre til fire porsjoner, og Chili Wok er en sprø wokblanding av kuttet hodekål, grønnkål, kinakål, purre, pastinakk, gulrot og chili - helt klar til å helle i pannen. En pakke holder til to porsjoner.

Trenger du litt saus på potetene, kan kanskje nye Eldorado fløtesaus passe? Dette er det siste tilskuddet til de populære sausene fra Eldorado som kommer ferdig på glass. Alle er laget med gode råvarer og skal kun varmes opp før servering.

4.-Middag-og-tilbehor.png

Hvis taco står på menyen, kan du prøve de nye steinbakte tortillabrødene fra Eldorado. Tortillabrød passer også godt til pølser, som toast eller rett og slett som et alternativ til brødskiven med pålegg på.

Er du glad i hjemmelaget pizza og toast vil du sikkert teste nyheten Synnøve Norsk Revet Mozzarella, en ren norskprodusert revet mozzarella, produsert på frisk norsk melk fra lokale gårder i Namdalsregionen. Mozzarella gir som kjent den beste ostestrekken og denne kommer faktisk med «ostestrekk-garanti». Skulle du mot formodning ikke være fornøyd så kan du ta kontakt på synnove.no. Osten får du i nesten alle KIWI-butikker.

Nyheter drikke

5.-Drikke.png

Julen nærmer seg med stormskritt, og i år byr Coca-Cola på en helt ny og annerledes drikk i høytiden. Verdensnyheten Urge Holiday Flavor får du kjøpt i halvlitersflasker. En annen kullsyreholdig nyhet er Boble vann med smak av skogsbær, et nytt tilskudd til Boble-serien, som er blant våre billigste alternativer av vann med kullsyre.

Er det fruktsmak du er på jakt etter, finnes det også to andre fruktige nyheter du bør kikke nærmere på. Eple- og mangojuice fra Eldorado er en forfriskende juice av søt mango blandet med røde og grønne epler, og Cevita antiox smoothie er en smoothie med smak av røde bær og eple. Smoothien gir deg en av fem om dagen og passer perfekt som et mellommåltid på farten.

En annen nyhet i drikkesortimentet er Q Fersk Uten, en ny sjokolademelk uten tilsatt sukker. I en blindtest foretrakk 77 prosent denne varianten, så hvis du er glad i sjokolademelk er det verdt å teste Q Fersk Uten neste gang du handler.

Fans av Clausthaler Radler Grapefruit kan glede seg over at denne nå er i fast sortiment hos KIWI. Tidligere har den kun vært inne som limited edition. Blandingen av Clausthaler Original og grapefruktbrus gir en frisk og god smaksopplevelse som kan nytes til enhver anledning.

Nyheter personlig pleie og tekstiler

6.-Personlig-pleie.png

Venus Smooth Sensitive er en ny serie fra Venus med tre blader. Håndtaket på barberhøvelen er laget av 30 prosent resirkulert materiale, og produktet kommer i 100 prosent resirkulerbar forpakning. Bladrefillene har tre blader, som sikrer en glatt og tett barbering, samt SkinElixir, som beskytter huden mot rifter og kutt. Du får kjøpt Venus Smooth Sensitive barberblader til høvelen i pakninger på fire, og disse passer til alle Venus systemhøvler. 

En annen nyhet fra Gilette er Satin Care Shea Butter, som er en barbergel utviklet for tørr hud. Gelen har en spesiell sammensetning, som hjelper huden med å holde på fuktigheten, slik at den holder seg myk og glatt etter barbering.

I dusjen kan du prøve Palmolive dusjsåpe Memories of Nature Mix. Såpen kommer i to varianter: Sunset Relax, med duften av lavendel, og Berry Picking, som lukter bjørnebær. Dusjsåpene har en mild, skånsom og dermatologisk testet formel for myk hud og leveres i 100 prosent resirkulert plastflaske, som kan resirkuleres igjen.

 

Nyheter hus og hjem

7.-Hus-og-hjem.png

Vi kommer ikke unna at huset trenger en liten rengjøring iblant, men det behøver ikke gjøres mer komplisert enn nødvendig. Ofte er det bare litt støv som må bort, og denne jobben gjør du kjapt og enkelt med First Price tørrmopp. Moppen er til engangsbruk og passer til de fleste systemer.

Til klesvasken kommer nå neste generasjons refill. Klar Tøyvask påfyll kommer i en praktisk kartong som rommer 750 ml, og innholdet heller du over i den originale flasken til Klar Tøyvask. Den er enkel å helle av, og kartongen inneholder akkurat samme mengde som originalflasken. Kartongen kan kildesorteres med annen papp og papir.

Også til pus kommer det en nyhet i hyllene denne høsten. La familiens katt få prøve First Price kattemat med okse, som selges i sekker på to kg. Har du en hund i familien vil den sette pris på nyheten Pedigree Tasty Minis Cheesy Bites. Saftige godbiter med en deilig smak av ost og kjøtt. Perfekt til trening eller som en liten godbit.

Nyheter snacks

8.-Snacks-1.png

Det har kommet stadig flere varianter av snacks-dadler i butikken de siste årene, og nå får du en ny. Dadler med kakao og appelsin er steinfrie, myke dadler med smak av kakao og appelsin. De er helt uten tilsatt sukker og har et naturlig innhold av kalium og kostfiber. Dadlene passer perfekt når du er fysen på noe søtt eller trenger litt snacks på turen.

Søt og god er også sjokoladenyheten Snickers Creamy Peanut Butter. Med peanøttsmør, karamell og nøttebiter dekket av den velkjente Snickers-sjokoladen ligger alt til rette for at du får en ny favorittsjokolade.

Det gjør du kanskje også hvis du smaker på Melkesjokolade med Japp, Risikrisp & Havsalt, som blir å finne i de aller fleste KIWI-butikker. Er du glad i klassikeren Freia Melkesjokolade Smil, blir du nok glad for å vite at denne nå kommer i et mindre 60 grams plateformat. Perfekt på farten eller som lørdagskos hjemme.

Liker du både sjokolade og hjemmebakt kake, men foretrekker å gjøre ting enkelt, vil du garantert like Betty Crocker Devil`s Food Cake. Kaken er enkel å lage og er rik på sjokoladesmak. Topp den med ferdig Betty Crocker Chocolate Fudge Icing, som selvfølgelig også kan brukes på andre kaker og muffins.

9.-Snacks-2.png

Liker du å lage kaker helt fra grunnen, og vil forsøke deg på en kransekake eller kake med mandelbunn, har Eldorado nå gjort det lettere med sin pose med kvernede mandler. Et etterlengtet produkt for alle som ikke har mandelkvern på kjøkkenet.

En annen liten godbit er de nye sandwichkjeksene Prince Mini. Kjeksene er laget av fullkorn, har deilig sjokoladefyll i midten og kommer i små porsjonspakninger med fire kjeks i en pakke.

Prøv også Rik på fiber Havrebar i smakene Kokos & sjokolade og Skogsbær & sjokolade, og Mellombar jordbær og hvit sjokolade når du har lyst på noe godt eller trenger litt ekstra energi.

10.-Snacks-3.png

Litt sprøtt og salt smaker også godt foran TV-en på mørke høstkvelder, og høstens nykommer i chipshyllen er Tynn & Sprø Rocka Paprika. Dette er en helt ny og smakfull paprikavariant med masse smak av paprika og et hint av chili.

Elsker du kaffe og is anbefales det å prøve den spennende isnyheten Inspira Frappe Karamell, som er en kaffeis med fyldig kaffe-karamellsaus og myke sjokoladebiter.

Avslutt gjerne måltidet med en sukkerfri Extra, den får du nå med frisk og søt jordbærsmak. Se etter Extra White Strawberry i tyggis- og pastillhyllene.