HØSTENS NYHETER ER PÅ VEI INN I ALLE KIWI-BUTIKKER

Nye matvarer høsten 2022

Endelig er det klart for nyhetsslipp i KIWI-butikkene igjen. Her er nye matvarer og produkter du bør se litt ekstra etter i butikkhyllene denne høsten.

Høstens nyhetsslipp byr på varer til både frokosten, husdyrene, baderomshyllene, middagsbordet og snacksskålen. Med et stort spekter av nye og velkjente smaker i nye kombinasjoner – vil du garantert finne en ny smaksfavoritt.

Fra uke 38 rulles nyhetene ut i KIWI butikkene, og du får mye spennende å velge mellom. Er du for eksempel glad i både Jubelsalami og Norvegia? Da kan du glede deg til en herlig nyhet fra Grilstad. Eller kanskje du lengter etter smaken av høst i form av en suppe? Eldorado kommer nemlig på banen med en ny og smakfull soppsuppe.

Her finner du mer info om nyhetene som du finner i butikk de kommende ukene:

Nyheter middag og middagstilbehør

På jakt etter en middag som er kjappere, sunnere og billigere? Med 50/50 blanding av kjøttdeig og grønnsaker kan du være sikker på at du får et fullverdig måltid når du bruker nyheten First Price Kjøttdeig tilsatt grønnsaker! Kjøttdeigen er nøkkelhullsmerket og er en kombinasjon av storfekjøtt blandet med bønner, paprika og gulrøtter.

Fiskekaker er en fast familiefavoritt som nå kommer formet som hjerter! Fiskemannen Hjerteformede Fiskekaker har et morsomt utseende og er gode på smak. Putt et hjerte i barnas matboks eller server dem varme til middag.

Få smaken av høsten med Eldorado’s nye Soppsuppe med timian og gressløk! Suppen er smakfull og laget med bl.a sopp, fløte og sjalottløk. En super suppe både til lune høstkvelder og til lange dager der du trenger et måltid som ikke behøver annen tilberedning enn en oppvarming.

Ovnsbakte Grønnsaker fra Findus består av næringsrike, oppkuttede grønnsaker smaksatt med urter og krydder for ekstra god smak! Grønnsakene tilberedes raskt og enkelt i ovnen eller på grillen og passer som tilbehør til det du allerede har på menyen.

Eldorado Syltet Rødløk er et smakfullt tilbehør til mange ulike retter, som for eksempel til wraps, sandwicher, pølser, burgere, taco og salater, eller som tilbehør alene.

Bestselgeren fra 2021 kommer tilbake med dobbel så lang holdbarhet! Prior Kyllingfilet Ferdig grillet er delt i tynnere skiver, er blitt saftigere med god kjøttstruktur og er nøkkelhullsmerket.

Folkets Stekt Perfekt Denver Steak er en smaksrik og mør nyhet av filet fra bogstykket på storfe. For et optimalt smaksresultat er stykket marinert med timian og hvitløk, vakuumert og varmebehandlet i ni timer. Det eneste du behøver å gjøre er å varme den i 20 minutter i ovnen på 200 grader.

Grønn & Frisk Super Kål Mix er en knasende god nyhet med mild smak og bredt bruksområde. Blandingen er rik på kostfiber, vitamin A og C. Miksen egner seg spesielt godt til steking i panne, wokking og til ovnsretter. Perfekt tilbehør til både kjøtt, fisk, kylling og vegetar.

Middagslogistikken løser du raskt og enkelt med Fersk & Ferdig Pasta & Chorizo. Nyheten er en rett med mye smak, laget med deilig pasta penne med chorizo, sjampinjong og paprika i urtesaus.

Grønn & Frisk Rett i Ovn Rotgrønnsaker er ypperlig som tilbehør til kjøtt, fisk og kylling, og består av gulrøtter, kålrot og pastinakk. Nyheten tilberedes raskt og enkelt på 220 grader i ovn, i cirka 15 minutter.

Potetretter er alltid en god idé, og med Grønn & Frisk Rett i Ovn, Fransk Potetform kan du neppe slå feil. Nyheten består av tynne potetskiver i smaksrik grønnsakkraft med hvitløk. Retten er melkefri, egner seg godt til både kjøtt, fisk, pølser og kylling, og tilberedes raskt.

Sett smak på høsten med Folkets Stir it up! En ny serie asiatiske retter som er enkle å tilberede. Velg mellom Hot Red Curry med svin eller Teriyaki med kylling, hvor begge produktene har høyt proteininnhold med hele 34-37% kjøtt. Middagen er ferdig på 1-2-3, og ønsker du en komplett middag for to – server med ris eller nudler.

Torskemiddagen har sjeldent smakt bedre! Lerøy Pankopanert Torsk er et nytt produkt fra Lerøy Bulandet. Familiefavoritten kommer med en pakke av fire stykker, med 70% norsk torsk og 30% glutenfri panering.

Nordmenn er godt kjent for sin fredagstaco, og nå kan du prøve noe nytt med Eldorado Jackfruit. Jackfruit er en nyhet i Eldorado tacoserie, og en super erstatning for kjøtt. Jackfruit er en frukt, men har en konsistens og smak som gjør at den fungerer godt som kjøtterstatning. Krydres og varmes i stekepannen, og egner seg også godt til wraps, vårruller eller som erstatning i pulled pork-retter. Finnes i nesten alle KIWI-butikker.

Kan vi friste med en smakfull bao bun med saftig fyll med kylling og karamellisert løk? Nyheten Mingles Bao Bun med kylling og ingefær med sweet chili saus er en knallsterk vinner til middagsbordet. Varm opp i mikro, og nyt med klassisk god sweet chili saus som følger med.

Mingles Gyoza Dumplings Vegetar med soya- og appelsindipp er vegetariske og fylles med gode grønnsaker som kål, gulrot, purre og løk i en smakfull soyasaus. Det følger også med en smaksrik soyadipp med smak av appelsin!

Nyheter til frokost, lunsj og mellommåltid

Skyr® Jordbær & Banan – Kun i KIWI! I høst får KIWI sin helt egen limited edition Din Skyr®-variant. KIWI-kundene har stemt frem kombinasjonen Jordbær & Banan som den ultimate vinnersmaken! Denne selges eksklusivt i KIWI. Nyheten bør være lett å oppdage, begeret har nemlig et iøynefallende design med lokk i gull.

Med en fyldig konsistens, lite fett og mye proteiner er Synnøve Gresk Yoghurt en innertier når sulten slår til. Nå med deilig smak av skogsbær, toppet med sprø granola. Perfekt for et smakfullt mellommåltid i en hektisk hverdag!

Nyheten Möller’s Trana-sol er laget for at alle skal kunne ta Tran, med Sana-sol sin velkjente og supergode appelsinsmak. Trana-Sol er en enkel måte å få i seg både Tran og de viktige vitaminene a, c og d. Produktet finnes i nesten alle KIWI-butikker.

Få et kick med Cevita Hot Shot, med smak av kajenne og gurkemeie. Nyheten inneholder cirka 10 shots, og er perfekt å ha i kjøleskapet for hjemmebruk. Den er beriket med vitamin D og er en naturlig kilde til vitamin C.

Gilde Grilla skinke er et helt nytt påleggskonsept! Produktene er grillet over åpen flamme som gir en flott grillskorpe og en autentisk grillsmak. Grilla gir en unik smak og mer variasjon på brødskiven.

Grilstad Jubelsalami med Norvegia® er en svært spennende nyhet hvor den velkjente Jubel-oppskriften er tilsatt biter av Norvegia®. Pålegget gir en rund og god salamismak med en mild og aromatisk smak av ost.

Under pålegget kan du bruke en skive av nyheten Jonatans brød fra Kardemomme by fra Bakehuset. Et nytt dagsferskt grovbrød til hele familien. Brødet er 57% grovt, nøkkelhullsmerket og bakt uten hele korn og frø.

Nyheter snacks

Nyheten Mentos Fanta er en nyhet du ikke vil gå glipp av. Tyggepastillene smaker like godt som Fantabrusen, og vil uten tvil bli en slager hos unge som eldre.

Lyst på en sukkerfri og crispy snacks på farten? Läkerol Yup Raspberry Passion er en knasende god nyhet med en balansert og fruktig eksplosjon av smaker der bringebær møter pasjonsfrukt.

Energidrikken NOCCO Focus Ramonade er en eksotisk drikke med smak av eple, melon og rambutan. Drikken er smakfull, med koffein, grønn te-ekstrakt og vitaminer.

Sveriges mest kjøpte bil kommer nå til Norge, med Ahlgrens Grønne Biler! Godtebitene kommer med en frisk fruktsmak av pære, eple og sitron.

Har du mer lyst på salt snacks bør du prøve nyheten Sprø Snacksbønner fra Den Lille Nøttefabrikken. Snacksen inneholder hele 24% protein og kommer i smakene Paprika, Cheesy Jalapeno og Sour Cream & Onion.

Nyheter i isdisken

Julesesongen er det mange som gleder seg til, og nå er det desto større grunn til å glede seg! Sørlandsis Pepperkake Limited Edition er julens morsomste dessertnyhet, som en smakfull dessertis med knuste pepperkakekjeks. Perfekt til juleselskap eller førjulskos med familien.

Smiiil – nå får du Smil sjokolade og deilig iskrem i ett og samme beger! Freia Smil beger er en nydelig fløteis med vaniljesmak, melkesjokoladebiter og myk toffee.

Storfavoritten Krone-is kommer nå i knust variant! Sørlandsis Knust Krone-is-jordbær er en deilig fløteis med den kjente vaniljesmaken, jordbærsyltetøyet og kjeksbiter fra den klassiske Hennig-Olsen Krone-is.

Sørlandsis Knust Sandwich er en deilig kombinasjon av to favoritter. Her får du den velkjente gode fløteisen sammen med toffee-smak, karamellsaus og knuste sandwichbiter.

Nyheter personlig pleie

Til baderommets hyller kommer Mevolution med nyhetene Barbersett og refill. Barberhøvlene egner seg for både menn og kvinner, og bladene har en mykgjørende remse med vitamin E og aloe vera som gjør at bladet glir lett over huden. Bladene er laget av rustfritt stål, har fleksibelt hode og håndtak i gummi for godt grep.

Nyheter dyrefôr

Bare det beste er godt nok for våre firbente venner, og Latz AGAIL Mixed Selection i géle ser, lukter og smaker utsøkt! Hvert måltid er laget med kvalitetsingredienser og inneholder møre stykker i gelé som sikrer et smakfullt måltid som katten vil elske.

Det er tilfredsstillende å gi hunden din noe som virkelig appellerer til dens naturlige trang til å bite, leke og tygge – og med Hero Adventuro Wild Chew vil hunden din fryde seg! Tyggebiten varer lenge, og er innpakket i et deilig, mykt lag rik på vilt.

Kattunger befinner seg i en fase med vekst og utvikling. Næringsbehovet deres er derfor ekstra høyt. Purina ONE Junior er spesielt utformet for å dekke næringsbehovet hos kattunger og drektige katter.

Små hunder har unike behov, og nettopp derfor har ekspertene hos Purina utviklet Purina One Small Dog Senior. Nyheten er næringsrikt fôr i en deilig blanding av små knasende sprø nuggets og mykere biter, spesialtilpasset for små munner.

Gourmet Mon Petit Intenze er laget av nøye utvalgte ingredienser av høy kvalitet og langsomt tilberedte, finkuttede stykker i deilig saus. Perfekt til firbente matelskere.