Dette er Norges beste KIWI-butikker

Hvert år kårer vi de aller beste KIWI-butikkene over hele landet; 12 regionvinnere og én butikk som stikker av med den aller gjeveste utmerkelsen som Årets butikk. Her er alle vinnerne!

 

Årets butikk

1-Arets-butikk_Sunndalsrora.jpg

KIWI Sunndalsøra og butikksjef Bård Rød

Jurybegrunnelsen: Dette er en butikk som har blitt drevet godt i mange år av en butikksjef som alltid har full kontroll. Her tenker de effektivitet i alle arbeidsoppgaver, og alle vet til enhver tid hva som skal gjøres. De har veldig gode rutiner, og medarbeiderne alltid ligger i forkant. Vi må også skryte av et svært lavt matsvinn. På KIWI Sunndalsøra møter vi et velsmurt maskineri, et topp motivert team og en tydelig leder. Butikksjefen er opptatt av at alle får god opplæring. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

 

Regionvinnere

_________________________

 

Agder

Region_Agder.jpg

KIWI Krøgenes og butikksjef Frank Nedal

Jurybegrunnelsen: Årets vinnerbutikk har en butikksjef som alltid har overskudd til å gjøre det lille ekstra for KIWI, og som er en person som alle i lokalsamfunnet vet hvem er. Det er alltid topp butikkstandard gjennom hele åpningstiden og gode resultater i et område med tøff konkurranse». Frank har skapt en god tilbakemeldingskultur, og han er spesielt opptatt av å utvikle medarbeiderne sine. Det er mange i KIWI som har fått en god start på karrieren sin i butikkene han har drevet. 

 

Innland Nordøst

Region_Innland-Nordost.jpg

KIWI Ottestad og butikksjef Tina Fornebo Berntsen

Jurybegrunnelsen: Under butikksjefens ledelse har årets vinner blitt en meget god butikk som får gode tilbakemeldinger fra kundene. Det er ingen tvil om at dette er et sted folk er stolte av å jobbe – det skinner av medarbeiderne! Tina er spesielt god på å utvikle både butikk og medarbeiderne, og til å involvere kollegene sine i driften. Vi vet at butikken er svært populær blant kundene, og det er en god grunn til at de vinner for andre gang på rad.

 

Innland Sørvest

Region_Innland-sorvest.jpg

KIWI Dal og butikksjef Sverre Nydal

Jurybegrunnelsen: Gode rutiner, høy kompetanse blant medarbeiderne og stolthet over å være på det grønne laget har vært nøkkelen til suksess. Alle nøkkeltall er på plass og butikken er i tillegg opplæringsbutikk for traineer. Sverre har ledet laget her i 15 år og skapt en imponerende solid kultur med respekt for kundene og høy butikkstandard gjennom hele åpningstiden. Dette er en gjeng som virkelig elsker å drive butikk!

 

Midt-Norge

Region_Midt.jpg

KIWI Oppdal og butikksjef Pål Matteus Bjørnslett

Jurybegrunnelsen: Butikksjefen er kjent for å virkelig vite hva god kundeservice er, og med det følger resultatene. Butikken ligger an til å få godt over 100 millioner i omsetning i år. Pål er en drivkraft i sin butikk. Han har både grønt hjerte, enorm kunnskap og stort humør som smitter over på sine medarbeidere.

 

Nord-Norge

Region_Nord.jpg

KIWI Hesseng og butikksjef Kine Christin Pettersen

Jurybegrunnelsen: Årets vinner har bra butikkstandard, høy score på kundeundersøkelser og svært god tilbakemeldingskultur blant medarbeiderne. Butikksjefen en type som ofte stiller opp helt uoppfordret på både reåpninger og nyåpninger av andres butikker for å heie. Kine elsker å lære og å iverksette all ny kunnskap fra kurs og møter med andre butikksjefer og driftsapparat. Samtidig er hun en ledertype som ser sine medarbeidere, utfordrer dem og gir dem nye muligheter. Det blir det enda flere bra KIWI-kolleger av.

 

Oslo Nord

Region_Oslo_Nord.jpg

KIWI Bogstad og butikksjef Erlend Mo Danielsen

Jurybegrunnelsen: Mange dyktige medarbeidere har bidratt til eventyrlig vekst i omsetning og resultater de siste årene. Butikksjefen har dessuten bygget en svært god stab. Dette er en butikk som skaper mange nye ledertalenter. Medarbeiderne her er en gjeng som ser muligheter heller enn begrensninger. De leverer utrolig godt og vil nok klare rekordomsetning i år.

 

Oslo Sør

Region_Oslo_sor.jpg

KIWI Kjørbo og butikksjef Håkon Berntsen

Jurybegrunnelsen: Butikken leverer på øverste nivå. Et godt strukturert team sørger for god standard og solide nøkkeltall. De er i ferd med å etablere seg som et av flaggskipene i regionen – og her er konkurransen meget tøff. Butikken har utviklet seg meget bra på mange ting, ikke minst kulturbygging internt. Butikksjef Håkon er også sertifisert opplæringsbutikksjef og bidrar nå svært godt i utviklingen av fremtidige KIWI-ledere.

 

Oslofjord Vest

Region_Oslofjord_vest.jpg

KIWI Gullaug og butikksjef Aina Margrete Sæbøe

Jurybegrunnelsen: Butikken har svært gode og tydelige rutiner. De ligger alltid i forkant og holder høy standard gjennom hele åpningstiden. Alt er på stell, og de gjør det godt i et område med meget sterk konkurranse. Aina har bygget opp en sterk kultur sammen med sine medarbeidere. Hun er en tydelig og direkte leder, men samtidig varm, raus og medmenneskelig. Og så er hun flink til å dele nyttige erfaringer med andre kolleger i regionen.

 

Oslofjord Øst

Region_Son.jpg

KIWI Son og butikksjef Tatjana Houston

Jurybegrunnelsen: Butikksjefens ønske om å lykkes smitter over på alle andre. Her finner vi en butikkstandard og renhold som overgår det meste. Det er ikke vanskelig å forstå at butikken er svært populær blant kundene. Konkurransen i vår region er knallhard, og den som til slutt står som vinner har gjort mye riktig. Tatjanas driv og blikk for detaljer har sørget for en hverdag hvor både medarbeidere og kunder trives sammen i butikken.

 

Rogaland

Region_Rogaland.jpg

KIWI Sunde og butikksjef Hanne Andreassen

Jurybegrunnelsen: Det er mange grunner til at KIWI Sunde og butikksjef Hanne står som vinnere i år igjen. Butikken scorer høyt på både kunde- og medarbeiderundersøkelser. Den har levert godt over flere år og er i tillegg opplæringsbutikk for fremtidige butikksjefer. De tenker utvikling i alle ledd og kommer til å lande på en omsetning godt over 100 millioner i år. 

 

Vest

Region_Vest.jpg

KIWI Moberg og butikksjef Trine Bjørkhaug Dyke

Jurybegrunnelsen: Butikken har høy effektivitet, fantastisk kundeservice og butikkstandard på toppnivå i et område med stadig økende konkurranse. Med sin inkluderende lederstil har butikksjefen på årets vinnerbutikk fått samtlige medarbeidere til å forstå at de er viktige. Trine har sørget for at alle hennes medarbeidere vet at den enkeltes innsats har stor betydning for butikkens utvikling og resultat. Butikksjefen selv trives aller best ute på butikkgulvet sammen med kundene og medarbeiderne sine. Det blir det god kultur av! 

 

Vestfold og Telemark

Region_VestfoldTelemark.jpg

KIWI Herøya og butikksjef Anita Neverdalen

Jurybegrunnelsen: Årets vinner i Vestfold og Telemark er kjent for å ha høy tillit og et godt rykte blant kundene. Her er det alltid rent, bugnende av varer og dyktige medarbeidere. Butikksjef Anita er dedikert, pliktoppfyllende og lojal, og hun brenner for å utvikle folka sine. Et skikkelig forbilde i KIWI!  

 

Vi gratulerer alle vinnerne!