Fredrik, Julie eller Roj kan bli kåret til Norges hyggeligste kassemedarbeider

Bilde av medarbeiderne Fredrik, Julie og Roj som er nominert til Norges hyggeligste kassemedarbeider

Årlig kårer ukebladet Hjemmet Norges hyggeligste kassemedarbeider. Finalistene er nå klare, og i år er det hele tre KIWI-medarbeidere på lista. Slik kan du gi din stemme til Fredrik, Julie og Roj.

Å spre glede og møte kunder med et smil, er noe av det mange i KIWI mener er det fineste ved å jobbe i butikk. Hvert år har ukebladet Hjemmet en veldig hyggelig, og ikke minst gjev kåring som belønner nettopp dette: nemlig kåringen av Norges hyggeligste kassemedarbeider. Finalistene er nominert av kunder over hele landet.

Slik stemmer du 

For å stemme sender du SMS med kodeord KASSE + NUMMERET PÅ DIN FAVORITT (eks. KASSE1) til 2205. Tjenesten koster kr 1 per SMS, og du kan stemme til og med søndag 30. april. Du kan stemme så mange ganger du ønsker. 

Her er våre finalister

FREDRIK MYKSVOLL ALVSÅKER

23 år og jobber på KIWI Bryggen Hommersåk i Sandnes, Rogaland. 

KIWI_Fredrik.jpg

Fredriks varemerke er stå-på-vilje, og han er alltid positiv. Fredrik skulle egentlig bli lærer, men butikksjefen så potensial, og ga han stadig mer ansvar. Vi er veldig glade for at Fredrik har fortsatt en karriere i KIWI.

– Han er rett og slett en glimrende ung kar som er superhyggelig, sier butikksjef Jan Erik Finbak til ukebaldet Hjemmet. 

En kunde sier om Fredrik: – Fredrik er alltid hyggelig og imøtekommende, og han er forståelsesfull og hjelpsom.

For å stemme på Fredrik: send KASSE3 til 2205

 

ROJ NAKHLA

39 år og jobber på KIWI Bødalen i Asker, Viken. 

KIWI_ROJ.jpg

For 9 år siden kom Roj til Norge fra Syria, og har siden blitt en veldig populær kassemedarbeider i Bødalen. Hun har vært en av finalistene i kåringen tidligere år også. 

– At Roj nok en gang er blant finalistene i kåringen av Norges hyggeligste kassamedarbeider er slett ikke rart, for hun er utrolig snill mot alle som handler hos oss, og gir alltid det lille ekstra. Hun tør å bry seg om andre og spør hvordan folk har det, forteller butikksjef Eirik Nyhus til Hjemmet.

En kunde sier om Roj: – Hun sørger for at alle går ut av butikken med et smil om munnen, hun er så blid og glad og sprer masse glede.

For å stemme på Roj, send: KASSE8 til 2205

 

JULIE SANDENGEN

23 år og jobber på KIWI Nøstet i Bergen, Vestland. 

KIWI_Julie.jpg

Julie er snill, blid, hjelpsom og har alltid kundene i fokus. 

– Vi skal løfte frem unge medarbeidere som Julie. Hun jobber i KIWI ved siden av studier, og jeg er veldig glad for at Julie er kommet til finalen i kåringen av Norges hyggeligste kassemedarbeider, sier butikksjef Gisle Drivenes til Hjemmet. 

En kunde sier om Julie: – Julie er alltid blid, og møter alle med et smil om munnen. Hun er faktisk grunnen til at jeg handler der.

For å stemme på Julie, send: KASSE12 til 2205