Nyheter i KIWI

Se vårens nyheter i butikk!

Samlebilde av flere butikknyheter i KIWI våren 2023.

Nå er det endelig tid for årets største nyhetsslipp i KIWI og det kommer flere spennende nyheter. Kanskje du finner en ny favoritt i butikkhyllene?

I uke 8 er det igjen klart for årets største nyhetsslipp i KIWI-butikker over hele landet. I din lokale butikk vil du dermed finne nye, spennende varer i de fleste kategorier. Blir Freia sitt første sjokoladepålegg en frokostfavoritt, eller vil Fiskemannen sine fiskeburgere bli et fast innslag i en hektisk hverdag?

Her får du en oversikt over produktene som snart finnes i en butikkhylle nær deg. Alle produktene som er markert med *, finnes i de fleste KIWI-butikker.

Nytt på middagsbordet

Nyheten Old El Paso Extra Thin Tortillas* er en tynnere tortilla med kun 100 kalorier per wrap. Den har samme gode smak og myke konsistens, og til tross for at tortillaen er tynnere så sprekker den ikke. Et sunnere alternativ til fredagstacoen.

Old El Paso extra thin tortillas, First Price pizza margherita med mozzarella og First Price Kyllingkjøttdeig 600 gram
NYHETER: Old El Paso Extra Thin Tortillas, First Price pizza margherita og kyllingkjøttdeig 600g.

First Price lanserer en klassisk Pizza Margherita med mozzarella. I tillegg går First Price Kyllingkjøttdeig fra 400 g til 600 g. En størrelse som er godt tilpasset en stor familie, eller for deg som liker å fryse ned mat til en senere anledning.

Nyheter fra Fiskemannen: Fiskeburger med stenbit & gressløk, fiskeburger med purre & paprika og 7 pk med skreikaker
NYHETER: Fiskenburger av steinbit med gressløk og purre og paprika, og skreikaker.

Fiskemannen kommer med to nye fiskeburgere og skreikaker. Fiskeburger av steinbit med gressløk og Fiskeburger med purre og paprika. Skreikakene er laget av 60 prosent fisk. Fiskeburgerne og skreikakene varmes i oven eller stekepanne før servering. 

Fersk laks med skinn og uten bein fra Lerøy kommer nå i 2-pack med porsjoner på 125 g. Passer perfekt til middag for to personer. Panert sei med hint av havsalt og pepper er panert i en smakfull og glutenfri panering. Tre porsjoner pakket i aluminiumsform som gjør det enkelt å varme de sprø bitene i stekeovnen.

Lerøy laks med skinn uten bein 2 pk med 125g porsjoner, Lerøy panert sei med hint av havsalt og pepper, Gaea oliven.
NYHETER: Lerøy laks med skinn uten bein, panert sei med hint av havsalt og pepper, og Gaea Kalamata Olive Snacks. 

Ønsker du et godt tilbehør til middagen, er nyheten Gaea Kalamata Olive Snacks* et godt alternativ. Dette er førsteklasses greske kalamataoliven uten stein. Posen er uten lake, som gjør at du kan nyte oliven rett fra pakken, eller tømme den direkte over maten eller salaten.

Ostenyheter fra Synnøve: Norsk mozzarella, 3 oster, og gulost & cheddar
NYHETER: Synnøve Finden lanserer tre nye typer revet ost. 

Ost er en favoritt hos mange, og nå lanserer Synnøve Finden tre nye typer revet ost. Synnøve revet Mozzarella* er en norsk mozzarella som passer perfekt til pizza og italienske retter. Synnøve Ostemix revet Kongsgård/Mozarella* inneholder gulost, Kongsgård og mozzarella. Den passer perfekt til alt fra pizza til gratinering. Synnøve revet Gulost & Cheddar* inneholder gulost og cheddar som er produsert i Norge og passer perfekt til taco og tex mex.

Nytt til frokost og lunsj

Brødene i Bakerens Utvalgte-serien har lenge vært en suksess i KIWI, og mange har sitt favorittbrød blant disse. Nå utvider Bakehuset konseptet, og lanserer Bakerens Utvalgte rundstykker.

Assosiert utvalg av Bakehusets Bakerens Utvalgte rundstykker med forskjellig pålegg
NYHET: Bakerens Utvalgte rundstykker.

Bakerens Utvalgte rundstykker er en serie med fire forskjellige rustikke rundstykker: Bakerens Utvalgte Landstykke, Bakerens Utvalgte Kornstykke, Bakerens Utvalgte Havrestykke* og Bakerens Utvalgte Muslistykke*. Alle fire rundstykkene er singelpakket, og pakkene er merket med “Bakerens Utvalgte”-merket.

Nyheten Myk & Rund Frø og kjerner fra Bakehuset er et saftig, mykt og rundt brød med hele linfrø og solsikkekjerner som gir en god tyggemotstand og smak. Brødet har en grovhet på 60 prosent og passer ypperlig til frokost og lunsj. Pakken inneholder 12 brød. 

En pakke med Bakehuset Myk & Rund med frø og kjerner på en fjøl
NYHET: Bakehuset Myk & Rundt Frø og kjerner.

Bakehuset kommer også med to gode, ferdig oppskåret Korn Brix som har god holdbarhet. Brixene har en grovhet på 63 prosent og er pakket i poser på 6 stykk. Nå finner du også ferdig oppskåret rugbrød med høyt fiberinnhold fra Eldorado i KIWI. Brødet har en frisk og syrlig smak som passer med all slags pålegg.

Produktbilder av: Bakehuset Brix korn ferdig oppskåret, Eldorado rugbrød og WASA Sandwich med tacosmak
NYHETER: Bakehuset Korn Brix, Eldorado ferdig oppskåret rugbrød og Wasa Sandwich taco.

Wasa Sandwich Taco er et ferdigsmurt knekkebrød av fullkornsrug i et hendig porsjonsformat. Den består av to knekkebrødsticks og er det perfekte mellommåltidet, enten du er på farten eller bare er litt småsulten mellom måltidene.

Bestselgerne TINE® Yoghurt Naturell* og TINE® Yoghurt Vanilje kommer nå på miljøvennlig kartong med hele 85 prosent mindre plast enn stort beger. Kartong er et praktisk emballasjeformat som gjør det enkelt å helle ut, porsjonere og oppbevare yoghurten i kjøleskapet.

To kartonger (1 kg) med Tine yoghurt, naturell 3% fett og vanilje
NYHETER: TINE® Yoghurt Naturell* og TINE® Yoghurt Vanilje på miljøvennlig kartong.

Skyr® kommer også med en rekke nyheter. Skyr® Mango Pasjon 450gr* er en smakfull yoghurt med fløyelsmyk og fyldig konsistens, og lanseres i stort beger. Skyr® Skogsbær Multipack* er en superpraktisk nyhet for storforbrukeren, som passer perfekt å spise hjemme, eller ta med på farten. Skyr® Drikke Bringebær* er en proteinrik, frisk og fyldig drikkevariant av Skyr® som kan nytes i glass som den er, eller med ditt favorittilbehør som frukt, bær, nøtter og granola.

Skyr-nyheter, produktbilde av stor pakning med Mango & pasjon, 4 pk med skogsbærsmak, Skyr drikke med bringebær, Skyr med banan & pasjon, Skyr mini i multipack
NYHETER FRA SKYR®: Mango Pasjon, skogsbær multipack, drikke bringebær, banan & pasjon og Mini i Multipack. 

Nå kommer også Skyr® Banan & Pasjon* tilbake i yoghurthyllen, etter ønske fra dere! Den tidligere populære «limited edition»-smaken var høyt elsket, og har vært sårt savnet etter at den forsvant fra yoghurthylla. Disse nye produktene er naturlig proteinrike, fettfrie og uten tilsatt sukker. I tillegg kommer barnas storfavoritt, Skyr® Mini, endelig i multipack.

Bare Bra Granola Eple & Kanel er en sprø og knasende granola med fantastisk smak av favorittkombinasjonen eple og kanel! Granolaen smaker ikke bare godt, men er også uten tilsatt sukker, rik på fiber og er laget med kun naturlige råvarer. 

Bare Bra granola med eple og kanel og Axa Müsli hasselnøtt
NYHETER: Bare Bra granola med eple & kanel og Axa Müsli hasselnøtt.

Axa Müsli Hasselnøtt* består av ristede hasselnøtter og dadler. Den har samme gode kvalitet på råvarene som resten av AXA müsli-serien. Müslien er nøkkelhullsmerket og inneholder 78 prosent fullkorn.

Synnøve Kongsgård* har store karakteristiske hull, og en rund og nøtteaktig smak. Osten er laget på melk fra lokale gårder i Namdalen, og ystes på tradisjonelt vis på Synnøve sitt ysteri i Namsos. Den er laget med en unik ostekultur, og modnes i minst tre måneder for å få frem den gode smaken.

Produktbilder av Synnøve Kongsgård-ost, Kavli smøreost med cheddar og chorizo, og Eldorado crabstick wasabisalat
NYHETER: Synnøve Kongsgård, Kavli Cheddar & Chorizo og Eldorado Crabstick & Wasabisalat.

Nyheten Min Kavlifavoritt Cheddar & Chorizo* er valgt ut av forbrukerne gjennom et smaksverksted som består av over 11 000 ulike smakskombinasjoner. Smøreosten kommer i et friskt design med en QR-kode som gir inspirasjon til enkle og spennende måltider. Crabstick & Wasabisalat* fra Eldorado er en majonesbasert påleggssalat med et forsiktig sting av wasabi. Frisk og spennende!

Freia sjokonøtt på brødfjøl ved siden av to brødskiver med påsmurt pålegg
NYHET: Freia Sjokonøtt.

Denne nyheten er det mange som har ventet på! Endelig har Freia lansert Freia Sjokonøtt. Dette er et silkemykt sjokoladepålegg, med en delikat tekstur som smelter på tunga. Passer perfekt på brødskiva når du vil kose deg litt ekstra.

Nyheter til rengjøringen

Finish lanserer nå sine beste oppvasktabletter så langt, Finish Ultimate, et oppvaskmiddel med en 100 prosent bio-nedbrytbar og vannløselig filmkapsel, som kan spare deg for opp mot 25 liter med vann ved at du slipper å skylle oppvasken før du setter den i maskinen. Formelen løser opp de vanskeligste matrestene, og avslutter med den ultimate glansen. Finish Ultimate har også en 24-timers garanti som gjør at du ikke trenger å skylle, selv om ting har stått ute i 24 timer.

Rengjøring_01_3.png
NYHETER: Finish Ultimate All In 1, Sun MaxPower 25 pk og First Price oppvasktabletter, støvmøpp og refill.

Sun MaxPower Alt i 1 kommer nå i 25-pakning. Oppvasktablettene har en selvoppløselig folie for enkel håndtering, og glansemiddel for et strålende rent resultat. Den er Svanemerket og kommer i 95 prosent resirkulert materiale. First Price lanserer også nye produkter til rengjøringen.

First Price støvmopp og refill* er enkel i bruk, og holder godt på støv og smuss. Moppen har en 360-graders overflate og er derfor ideell til bruk der hvor det ellers er vanskelig å komme til. De nye oppvasktablettene har en vannoppløselig folie, og pakken inneholder 60 tabletter.

Nytt til de minste

Min Grøt Sovetid Spiseklar* er en nyhet som bygger på konseptet «god natt-grøt», som er bestselgeren til Nestlé i pulvergrøt-form! Den kommer i en praktisk klemmepose, som er perfekt på farten. Grøten inneholder jern og kalsium som er viktig for barnets utvikling.

Nestlé Min Grøt Sovetid Spiseklar og Salvequick Pokémon-plaster
NYHETER: Nestlé Min Grøt Sovetid Spiseklar og Salvequick Pokémon-plaster. 

Er barnet ditt glad i Pokémon, kommer de til å elske denne nyheten. Nå kommer Salvequick med Pokémon-plaster*. Et barneplaster som både er vannavstøtende og puster. Plasteret er av høy kvalitet, er fleksibelt og slitesterkt og dermed perfekt for aktive barn.

Har du småbarn i bleiealder, lanseres det nye bleier fra LilleGo' og Libero. LilleGo' utvider sortimentet av åpne bleier i to nye størrelser: Størrelse 1 er for de aller minste (2-5 kg) og størrelse 7 er for barn mellom 18-28 kg. Bleiene er myke og behagelige for barnets komfort og begge størrelsene har praktisk våtindikator som skifter farge når bleia må skiftes.

Bleier fra LilleGo' og Libero
NYHETER: Bleier fra LilleGo' og Libero.

Libero Touch str. 7* er en myk og behagelig bleie som av materialer som puster for å være skånsomme mot huden. Den beskytter barnets følsomme hud med optimal mykhet, og er ekstra snill mot følsom barnehud. Libero Touch Pants str. 5-7* er Liberos beste og mykeste buksebleie, og er tilpasset barn som begynner å bevege seg litt mer.  

Nytt i isdisken

NUDE utvider familien med en eksotisk og smakfull variant. NUDE Exotic Fruits er neste generasjons fruktis med 80 prosent frukt og kun 90 kalorier. Dette er en fruktig og frisk is som er laget med få og naturlige ingredienser på naturlig vis.

NUDE Exotic Fruits og IDYLL plantebasert Krone-is med jordbær. 
NYHETER: NUDE Exotic Fruits og IDYLL plantebasert Krone-is med jordbær. 

IDYLL Krone-is med jordbær er en fyldig, melkefri og plantebasert klassiker med vaniljesmak, friskt jordbærsyltetøy og knasende god, glutenfri kjeks. Et allergivennlig alternativ med fantastisk smak, og et viktig tilbud i isdisken for mange forbrukere.

Crème Cappuccino fra Hennig Olsen
NYHET: Crème Cappuccino fra Hennig Olsen.

Nå finner du endelig en premium kaffe-iskrem i småisdisken. Crème Cappuccino er en smaksbombe for alle kaffeelskere. Den er laget med ekte kaffe, mørke sjokobiter og mørk sjokolade for en moden smaksopplevelse.

NYHET: Dyreparken fruktis med fersken og eple.
NYHET: Dyreparken fruktis med fersken og eple.

Ønsk Hennig-Olsen sin mest dyriske nyhet velkommen! Nemlig Dyreparken småis med 50 prosent frukt. Dette er en frisk fruktis med fersken og eple, dyppet i et rødt overtrekk med jordbærsmak. Kun 63 kalorier per is.

Smil-is fra Freia og Hennig-Olsen.
NYHET: Smil-is fra Freia og Hennig-Olsen.

Trenger du en god grunn til å smile? Nå finner du Freia Smil småis i isdisken! Nyheten er en deilig fløteis på pinne som kombinerer Hennig-Olsen iskrem, Freia Melkesjokolade og nydelig Smil-saus. Blir dette nordmenns nye favoritt?

Nytt til kosen

Er du på jakt etter litt sunnere kos? Da er dette nyheten for deg. Den Lille Nøttefabrikken lanserer nå to nyheter. Yoghurtmandler med jordbær* er naturelle mandler dyppet i yoghurt og dekket med et tynt lag av ekte jordbær. Tapasmandel med paprika* er mandler med deilig trekk av olje og paprikakrydder med masse smak.

Yoghurtmandler med jordbær og tapasmandel med paprika fra Den Lille Nøttefabrikken.
NYHETER: Yoghurtmandler med jordbær og tapasmandel med paprika fra Den Lille Nøttefabrikken.

I samarbeid med TikTok-stjerna Oskar Westerlin lanserer Bakehuset en bolle stappfull av sjokolade. Oskars Trippel Sjoko er en saftig bolle med sjokolade inni, glasert med sjokolade og toppet med høvlet sjokolade.

Oskars Trippel Sjoko fra Bakehuset.
NYHET: Oskars Trippel Sjoko fra Bakehuset.

Er du glad i chips, faller nok disse nyhetene i smak. Håndverkschips Biff og pepper og Håndverkschips Finmalt salt er årets nyheter fra Maarud. Potetene kokes ekstra lenge i kjelen på lav temperatur, før de smakssettes. Produktet består av kortreiste, norske poteter, og hele 8 av 10 poteter er dyrket under 11 mil fra Maarud gård.

Maarud Håndverkschips, BE KIND Caramel Almond og Eldorado MellomBar med Popcorn & Sjokolade.
NYHETER: Maarud Håndverkschips, BE KIND Caramel Almond og Eldorado MellomBar med Popcorn & Sjokolade.

Nyheten BE KIND Caramel Almond er en bar med smak av salt karamell. Den inneholder 65 prosent nøtter, er glutenfri, fiberrik og inneholder ingen kunstige fargestoffer, smaksstoffer eller konserveringsmidler. Eldorado lanserer også en ny mellombar som er stemt frem av folket – MellomBar Popcorn & Sjokolade*. Denne vinneren blir å finne i butikkhyllene fra uke 8.

Dent Crush Raspberry Licorice er en pastill som er et godt alternativ til godteri. Den har et lag med bringebær utenpå, og myk lakriskjerne inni. En velkjent og god smakskombinasjon.

Dent Crush Raspberry Licorice, Knatter Melon, Yummy Gummy og SjokoNøtts.
NYHETER: Dent Crush Raspberry Licorice, Knatter Melon, Yummy Gummy og SjokoNøtts.

Er du glad i godteri og melon, vil Knatter Melon garantert falle i smak. Supergode knatter med masse melonsmak, og en deilig skumkjerne. Snop lanserer også to nyheter til lørdagsgodtet. Yummy Gummi er gummigodteri i ulike farger og former, med søt fruktsmak. SjokoNøtts er peanøtter med sjokoladetrekk i ulike farger.

Nordmenn er glad i sjokolade. Derfor er vi ekstra heldige når Freia lanserer noen smakfulle nyheter. Freia Riskrisp er en ny og spennende Freia Melkesjokolade-variant med krønsj. Freia M Corny er en søt og salt nyhet av sprø maiskorn trukket i deilig melkesjokolade. Freia Firkløver Kaffe vil garantert falle i smak, dersom du liker kombinasjonen av sjokolade med hakkede hasselnøtter og kaffe.

Freia M Corny, Riskrisp, Firkløver Kaffe og Lion med brownie-smak.
NYHETER: Freia M Corny, Riskrisp, Firkløver Kaffe og Lion med brownie-smak.

En ekstra nyhet for de sjokoladeglade er Lion Brownie*. En uimotståelig miks med Lions unike crispy biter og en smak av brownie. Denne er Limited Edition, så smak den mens du har muligheten. 

Nye drikker

Tranebærnektar fra Eldorado er en frisk og leskende nektar laget på solmodne tranebær. Den har en god balanse mellom sødme og syrlighet og er klar til å nytes avkjølt, både med eller uten isbiter.

Produktbilde på nøytral bakgrunn: Eldorado tranebærnektar, Fun light Mango, Fun light vannmelonj
NYHETER: Eldorado tranebærnektar, Fun light Mango og Fun light vannmelon

Er du glad i saft, kan du glede deg over at det kommer to spennende nyheter i serien FUN Light. FUN Light Mango og FUN Light Vannmelon Lemonade er årets to nye smaker i 2023. En med skikkelig frisk og god mango-smak, og en med forfriskende smak av vannmelon som gir deg deilige sommerminner. Begge er selvsagt helt uten sukker. Kanskje en av dem blir din nye favoritt?

Sammen med tidenes Formel 1-kjører har Monster utviklet et fantastisk tilskudd til porteføljen: Monster Lewis Hamilton med smak av fersken og nektarin. Produktet er sukkerfritt og inneholder kun veganske ingredienser.

Produktbilde av en brusboks og en flaske: Monster Energy Lewis Hampilton og Urge uten sukker
NYHETER: Monster Lewis Hamilton med fersken og nektarin og Urge uten sukker.

I tillegg kommer endelig Urge i en sukkerfri utgave – Urge uten sukker. Den har den samme gode, forfriskende smaken av sitrusfrukter som originalen, bare uten sukker.

Nytt for helsen

Nå kommer Vitaminbjørner med ny smak – Fruktpunch*. Hver bjørn inneholder 10 vitaminer, som er godt for immunforsvaret. Skap en god rutine og ta vitaminbjørner til frokost, eller kanskje du kan gi en hyggelig overraskelse i matpakken? Vitaminbjørner fortsetter også det gode samarbeidet og støtter Sykehusklovnene med 1 krone per solgte boks.

Vitaminbjørner med smak av fruktpunch, Maxim E-sport Chocolate Caffein, Cookie Dough og Effercescent Recharge.
NYHETER: Vitaminbjørner med smak av fruktpunch, Maxim E-sport Chocolate Caffein, Cookie Dough og Effercescent Recharge.

Fuel Legends er en ny serie fra Maxim som er utviklet av og for gamere. Det er en serie som gir rask og enkel påfyll av energi og næring til en travel gamer. Serien består av tre varianter: to proteinbarer, Maxim E-sport Chocolate Caffein* og Maxim E-sport Cookie Dough*, og en brusetablett, Maxim E-sport Effervescent Recharge*. Baren inneholder 20 g protein, er uten tilsatt sukker og er fri for palmeolje. Barene er et godt alternativ til et kjapt mellommåltid.

Nytt til barberingen

Gilette lanserer to nyheter i år. Gillette Labs by Gillette med Exfoliating Bar* er verdens første barberhøvel med eksfolieringsteknologi innebygd i håndtaket, for en barbering som er like rask og enkel som å vaske ansiktet. Den fjerner smuss og rusk før barberbladene passerer.

Gillette barberhøvel og Foaming gel.
NYHETER: Gillette barberhøvel og Foaming gel.

Gillette Labs by Gillette Rapid Foaming barbergel* virker avkjølende og bidrar til å beskytte huden under barberingen. Denne barbergelen for menn inneholder ingen fargestoffer eller alkohol. Den skummer raskt, er enkel å skylle av og etterlater ingen klebrige rester.

Nytt til katten

Selv katten får noen spennende nyheter i butikkhyllene i februar. Vi presenterer Gourmet Revelations Beef, Gourmet Revelations Salmon og Gourmet Revelations Chicken*

NYHETER: Gourmet Revelations Beef, Salmon og Chicken.

Produktene har en myk og delikat mousse, med en rennende saus som har en en utsøkt smak. Et komplett og balansert måltid til katten, som kommer i en resirkulerbar forpakning, og er lett å åpne og lett å servere.