Thea og Lasse fikk ukeshandelen gratis

– Det var skikkelig flaks at det var ungene som bestemte fredagsmiddagen denne uken, sier Thea Nelstrøm glad. Hun og familien vant nesten 2000 kroner i sunnhetslotteriet.

Lasse Nelstrøm skulle akkurat til å skru av PC-en på jobben og var klar til å ta helgen da meldingen fra KIWI tikket inn på mobilen. Der sto det at han hadde vunnet 1909 kroner på sunnhetslotteriet, og dette kom naturlig nok litt overraskende på. Han hadde jo ikke meldt seg på noe lotteri.

Typisk ukeshandel

– For en start på helgen, sier Lasses kone Thea Nelstrøm.

Det var henne som hadde vært i butikken denne fredagen. Hun hadde fylt handlevognen full, og verdien av innkjøpene var snart tilbake på familiens Trumf-konto.

– Det var en typisk ukeshandel pluss litt snacks til helgen. Rutinene er blitt at vi gjør mer storinnkjøp under pandemien, så vi prøver å handle en til to ganger i uka, sier hun.

Thea forteller at de stort sett alltid kjøper fisk av et eller annet slag, samt frukt, grønnsaker, brødmat, pålegg, og meieriprodukter.

Barna bestemte

Denne fredagen besto fiskeinnkjøpene av fiskegrateng, laks og fiskekaker.

– Det var skikkelig flaks at det var ungene, Tiril og Nora, som bestemte middagen den dagen, for da ble det fiskegrateng, sier Thea glad.

Hun tror ganske sikkert at det blir enda flere innkjøp hos KIWI i tiden fremover.

– Etter denne fantastiske overraskelsen er det nok slutt på å gå i andre butikker. Gevinsten i sunnhetslotteriet var en skikkelig hyggelig overraskelse i den ellers litt ensformige og kjedelige hverdagen vi har for tiden, sier hun.

Gode vinnersjanser

I fjor fikk hele 46 240 kunder en gledelig SMS om at de hadde vunnet verdien av handlevognen sin i KIWI Pluss Sunnhetslotteriet, og lotteriet skapte så stort engasjement at vi gjentar suksessen i år.

Også i starten av 2021 kommer vi til å trekke 2700 vinnere hver uke, og dette er et lotteri med gode vinnersjanser.

Det eneste du må gjøre er å registrere deg som KIWI Pluss-kunde og deretter handle sunt og billig.

Registrér kortet

Hver gang handlekurven din inneholder én fersk frukt eller grønnsak og minst et produkt ferskpakket fisk, frossen fisk, fiskekaker eller fiskepudding er du med i trekningen.

Sørg bare for å betale med et kort som er registrert på Trumf-kontoen din eller registrere Trumf-kortet i kassen før du betaler.

Dersom du trekkes ut, vil pengene føres tilbake til din Trumf-konto.

Hver uke trekkes det fire vinnere i alle KIWIs 687 butikker over hele landet. Sunnhetslotteriet varer frem til 14. februar 2021.