Vant ny el-bil sammen med KIWI og Coca-Cola

Kenneth ble den heldige vinneren av en Peugeot e-2008 etter å ha kjøpt en 100 % resirkulert plastflaske fra Coca-Cola på KIWI.

Fra første halvår av 2021 vil alle flaskene Coca-Cola produserer i Norge lages utelukkende av resirkulert plast. I den forbindelse ønsket Coca-Cola og KIWI, i samarbeid med Bertel O. Steen, å gjennomføre en storslått konkurranse. 

Alle KIWI PLUSS-kunder som kjøpte en 100 % resirkulert flaske fra Coca-Cola var med i trekningen av å vinne en Peugeot e-2008, med tilhørende montert ladestasjon. Kampanjen varte fra uke 10-16.

Det var Kenneth fra KIWI Bølevegen som trakk det lengste strået og vant bilen som er levert av Coca-Cola European Partners Norge AS og Bertel O. Steen. 

En stor overraskelse 

- Plutselig fikk jeg en telefon - «Du har vunnet en bil!». Jeg trodde først ikke noe på det, men nå skjønner jeg at dette er sant og det føles så bra, sier en fornøyd Kenneth. 

Kenneth som er fra Skien ble KIWI PLUSS-kunde under Sunnhetslotteriet våren 2021, der man kunne vinne verdien av alle varene du hadde i handlevogna.  

Tone Elisabeth er butikksjef på KIWI Bølevegen.
Tone Elisabeth er butikksjef på KIWI Bølevegen.

- Det er kjempemorsomt at det var en kunde på KIWI Bølevegen som vant bilen i Coca-Cola-konkurransen. Jeg kjente igjen kunden veldig godt, for han handler ofte hos oss, sier Tone Elisabeth som er butikksjef på KIWI Bølevegen. 

Ny familiebil 

Den lille familien til Kenneth på tre, blir snart til fire. 

- Dette er den perfekte familiebilen, nå som du skal få en liten bror. Det er drømmebilen og vi får god plass, sier han og viser stolt frem den nye bilen til datteren sin.  

Kenneth viser stolt frem den nye bilen.
Kenneth viser stolt frem den nye bilen.

En takknemlig Kenneth ønsker å takke KIWI, Bertel O. Steen og Coca-Cola for den nye el-bilen som har en verdi på inntil 350. 000 kroner og som ble levert ferdig registrert.