Vant ny el-bil sammen med KIWI og Coca-Cola

Nå har du muligheten til å vinne igjen

Tidligere i år ble Kenneth den heldige vinneren av en Peugeot e-2008. Nå gjør vi det igjen og deler ut enda en bil. Er du KIWI PLUSS-kunde og kjøper en 100 % resirkulert plastflaske fra Coca-Cola på KIWI, er du med i trekningen.

Er du KIWI PLUSS-kunde og kjøper er en 100 % resirkulert flaske fra Coca-Cola kan du vinne en Peugeot e-2008. Kampanjen varer fra uke 38 til 43, og trekning skjer i uke 44. Trekningen er basert på alle salg i nevnte tidsrom.

En stor overraskelse

Det var Kenneth fra KIWI Bølevegen som trakk det lengste strået forrige gang vi delte ut en bil sammen med Coca-Cola European Partners Norge AS og Bertel O. Steen.

- Plutselig fikk jeg en telefon - «Du har vunnet en bil!». Jeg trodde først ikke noe på det, men det viste seg å være sant, og det føles bra, sier en fornøyd Kenneth.

Kenneth fra Skien ble KIWI PLUSS-kunde under Sunnhetslotteriet våren 2021, der man kan vinne verdien av alle varene i handlevogna. 

- Det er kjempemorsomt at det var en kunde på KIWI Bølevegen som vant bilen i Coca-Cola-konkurransen. Jeg kjente igjen kunden veldig godt, for han handler ofte hos oss, sier Tone Elisabeth som er butikksjef på KIWI Bølevegen.

Tone Elisabeth er butikksjef på KIWI Bølevegen.
Tone Elisabeth er butikksjef på KIWI Bølevegen.

Ny familiebil

- Dette er den perfekte familiebilen. Det er drømmebilen og vi får god plass, sier han og viser stolt frem den nye bilen til datteren sin. 

Kenneth viser stolt frem den nye bilen.
Kenneth viser stolt frem den nye bilen.

En takknemlig Kenneth ønsker å takke KIWI, Bertel O. Steen og Coca-Cola for den nye el-bilen som har en verdi på inntil 350.000 kroner og som ble levert ferdig registrert.