Kjøpte Urge til kjæresten – vant ny elbil på KIWI

Sara (27) skulle kjøpe en flaske med Urge til kjæresten sin, og endte samtidig opp med å vinne en Peugeot e-2008.

I september og oktober hadde alle KIWI PLUSS-kunder mulighet til å vinne en splitter ny Peugeot e-2008, dersom de kjøpte en 100 prosent resirkulert flaske fra Coca-Cola hos KIWI.

Den store trekningen skjedde i uke 44, og det var Sara fra Trondheim som ble den heldige vinneren.

Kjøpte Urge, vant bil!

Sara skulle kjøpe en flaske med Urge til kjæresten sin på KIWI Valentinlyst i Trondheim, men endte opp med å vinne en Peugeot e-2008 til seg selv.

- Jeg skulle være snill og kjøpe en brus til kjæresten min, og jeg visste ikke engang at jeg var med i en konkurranse dersom jeg kjøpte brus i resirkulert flaske. Men så fikk jeg en telefon om at jeg hadde vunnet en bil, sier en fornøyd Sara.

- Jeg trodde først at det var svindel. Det er jo ingen som vinner en bil, det hører man ikke om. Men det føles kjempebra å få min egen bil, det var veldig uforventa. Jeg har ikke bil fra før av, så dette er helt supert.

- Vi synes det er veldig gøy at en av våre kunder har vunnet en elbil gjennom samarbeidet KIWI har med Coca-Cola, og sender massevis av gratulasjoner til vinneren, sier butikksjef Grethe hos KIWI Valentinlyst i Trondheim.

Grethe, butikksjef på KIWI Valentinlyst.
Grethe er butikksjef på KIWI Valentinlyst.

En takknemlig Sara ønsker å takke KIWI, Peugeot og Coca-Cola for den nye elbilen som har en verdi på 350.000 kroner og som ble levert ferdig registrert.

Tidligere vinner av elbil

I april var det Kenneth fra KIWI Bølevegen i Skien som trakk det lengste strået da KIWI delte ut en elbil sammen med Coca-Cola og Peugeot.