Kjøper hver sin leilighet med gevinst fra pantelotteriet

Amalie, Eva og Tobias på KIWI Vogtsgate. Kilde: Pantelotteriet.

Venneparet valgte Røde Kors-knappen da de pantet for 36 kroner. Nå skal de kjøpe hver sin leilighet.

Tidligere har de to vennene vunnet noen femti- og hundrelapper som de har delt mellom seg. De trodde derfor det var en helt vanlig premie da de igjen valgte å trykke på Røde Kors-knappen på panteautomaten. 

– Gevinsten vi vinner i Pantelotteriet har vi en avtale om å dele på, forteller vennene som ønsker å være anonyme.

De to vennene som leier leilighet sammen trodde at de igjen hadde vunnet et vanlig beløp. Overraskelsen ble stor da de oppdaget alle nullene på pantelapen, som startet med et ett-tall. De hadde vunnet én million kroner!

– Da vi skjønte at vi faktisk hadde vunnet satt vi bare å smilte. Vi hadde ikke ord, for det er ganske utrolig å vinne så mye penger fra bare 36 kroner pant, sier de. Det var Pantelotteriet.no som først skrev om saken.

Feirer med penger på konto

De røper at de nå vil kjøpe sine egne leiligheter etter at de har leid sammen. Selv om de synes det er litt rart å flytte fra hverandre, setter de nå stor pris på å ha litt egenkapital.

– Vi har allerede spart opp litt penger, for det er veldig dyrt å kjøpe noe her i Oslo. Men med en halv million ekstra hver gjør at vi nå ser muligheten til å kjøpe, sier venneparet. 

– Vi har kjøpt inn en champagne som vi skal åpne når vi ser beløpet er på konto, legger de til.

Gøy å se at noen vinner

Også hos KIWI Vogtsgate ble det god stemning da de ansatte fikk høre om milliongevinsten. Assisterende butikksjef Mari Sæbø Fagnastøl forteller at det er første gang de opplever at noen vinner et så stort beløp i deres butikk. 

– Da jeg fortalte det til de andre ansatte ble de overrasket hele gjengen. Det er gøy å se at det faktisk går an å vinne så store beløp. Vi gratulerer alle sammen de heldige vinnerne, sier Sæbø Fagnastøl.

Les intervjuet fra Pantelotteriet her.