Vinn Trumf-bonus med KIWI og Coca-Cola

Er du KIWI PLUSS-kunde og kjøper en sukkerfri drikke fra Coca-Cola, kan du vinne Trumf-bonus i KIWI. I samarbeid med Coca-Cola trekker vi en vinner hver dag som får Trumf-bonus til en verdi av 15 000 kroner. Konkurransen varer fra uke 48 til og med uke 51 (27 november – 24 desember).

Konkurranseregler

Konkurransen varer fra uke 48 til og med uke 51 (27 november – 24 desember). Hver dag trekker vi 1 premie som er Trumf-bonus til en verdi av 15 000 NOK. Trekning skjer påfølgende uke basert på alle registrerte salg uken før. Dvs at vinnere i uke 48 blir trukket ut mandag i uke 49 osv. Det trekkes også en vinner på søndager basert på salg i de til enhver tid søndagsåpne KIWI butikkene. Vinnere fra uke 51 vil først bli trukket ut mandag i uke 1 grunnet ferieavvikling i uke 52. Premien vil kort tid etter trekning være tilgjengelig på Trumf-kontoen og kan benyttes som vanlig Trumf-bonus. 

Kriterier for deltakelse

  1. Du må være KIWI PLUSS-kunde før du handler (du registrerer deg enkelt her, eller last ned KIWI PLUSS appen til din telefon (det er gratis å bli medlem av KIWI PLUSS)
  2. Kjøper du en sukkerfri flaske eller boks fra Coca-Cola (se fullstendig produktliste under) er du automatisk med i trekningen av Trumf-bonus den dagen du har gjort handelen. 
  3. Du må betale med et kort som er registrert på Trumf-kontoen din, eller registrere Trumf-medlemskapet ditt i kassa før du betaler, enten med fysisk Trumf-kort eller med digitalt Trumfkort som du finner i KIWI PLUSS-appen eller i Trumf-appen
  4. Du må være 18 år for å kunne delta og motta premien

NB: Betaler du med mobilen eller smartklokke? Da må du huske å skanne fysisk eller digitalt Trumf-kort før du betaler!

Oppfyller du disse tre kriteriene, er du automatisk med i trekningen hver gang du handler ett eller flere av disse produktene hos KIWI. Under kan du se en oversikt over alle varianter som kvalifiserer til deltakelse. 

1 flaske/boks = en vinnermulighet og det skilles ikke på størrelse på (0,5l vs 1,5l). Kjøper man eksempelvis en multipack 4x1,5l vil det gi fire vinnersjanser.

  • Premiene utbetales som helt vanlig Trumf-bonus.

Premier

  • Dagspremier fra 27 november – 24 desember:
    • 1 premie á 15 000 NOK i Trumf-bonus

Hva skjer hvis jeg vinner?

Vinnerne trekkes tilfeldig basert på alle registrerte kvalifiserte kjøp i perioden. Hvis du vinner, blir du varslet på SMS og/eller e-post i løpet av noen dager etter at det er foretatt trekning. Premien blir automatisk overført til din Trumf-konto kort tid etter at trekning er foretatt. Når premien er tilgjengelig i din Trumf-konto kan du benytte den som helt ordinær Trumf-bonus.

Premien er levert av Coca-Cola Europacific Partners Norge AS og KIWI Norge AS

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger og samtykke blir ivaretatt gjennom ditt medlemskap i Trumf og KIWI PLUSS. For ytterligere informasjon om behandling av personopplysninger se KIWIs personvernerklæring.

Andre vilkår

Ansatte i KIWI og Coca-Cola Europacific Partners Norge AS kan ikke delta i konkurransen.

KIWI forbeholder seg retten til å kunne avslutte konkurransen eller til å endre vilkår uten videre varsel. Gjeldende regler og betingelser vil finnes på denne siden.

Dette er flaskene som kvalifiserer for deltakelse i konkurransen:

URGE U/SUKKER 0,5L FL
FANTA ZERO APPELSIN 1,5L FL
SPRITE ZERO 1.5L FL
COCA-COLA UTEN SUKKER 1,5L FL
COCA-COLA UTEN SUKKER 0,5L FL
COCA-COLA U/SUKKER 1,5LX4 FL
COCA-COLA UTEN SUKKER 1,5LX6 FL
COCA-COLA UTEN SUKKER 0,33L BX SLEEK
COCA-COLA UTEN SUKKER 0,33LX10 BX SLEEK
COCA-COLA UTEN SUKKER 0,33LX15 BX SLEEK
SPRITE U/SUKKER 0,33L BX
COCA-COLA UTEN SUKKER 1,5L FL
FANTA U/SUKKER 0,33L BX
FANTA LEMON U/SUKKER 0,5L FL
COCA-COLA U/SUKKER KOFFEINFRI 0,5L FL
COCA-COLA UTEN SUKKER 0,33L BX SLEEK
COCA-COLA U/SUKKER LIME 0,5L FL
COCA-COLA U/SUKKER LIME 1,5L FL
FANTA MANGO U/SUKKER 0,5L FL
COCA-COLA U/SUKKER LIME 0,33L BX
POWERADE ZERO MOUNTAIN BLAST 0,5L FL
FANTA RASPBERRY U/SUKKER 0,5L FL