Purina ONE® - ernæringsmessig balansert kattemat

Er du opptatt av å gi katten din et godt måltid, med nøye utvalgte ingredienser? Purina ONE® er en kattematserie bestående av tørrfôr som inneholder alle de viktige næringsstoffene katten din trenger for å leve et langt og sunt katteliv.

Hvorfor fikk du denne annonsen?

Du får denne annonsen fordi du er registrert som Trumf-medlem og har samtykket til kommunikasjon og tilbud fra Trumf og Trumf-partnere i andre medier. Finn ut mer her

En skreddersydd serie tilpasset ulike livsstadier

Purina ONE® er en velsmakende tørrfôr-serie med ingredienser av høy kvalitet som gir katten de næringsstoffene den trenger, med en smak den elsker.​ Den er spesielt utarbeidet med tanke på behovene til katten din, og formulert for å møte de komplette ernæringsbehovene til katter gjennom alle livsstadier og livsstiler.

Purina_artikkelbilde.jpg

Visste du at et velbalansert tarmmikrobiom er avgjørende for kattens helse og trivsel? Serien Purina ONE® Bifensis® hjelper til med å støtte kattens tarmmikrobiom som bidrar til blant annet en sunnere fordøyelse, høyere energinivå og blankere pels. 

Kattematen fra Purina inneholder bare ingrediensene som er valgt med omhu, slik at du kan gi katten din balansert fôr uten fargestoffer, uten kunstige smaksstoffer og uten kunstige konserveringsmidler.

Tigjengelig for alle ulike livsfaser

Purina_jr.png

 

Purina ONE® Junior

Spesielt utformet for å dekke næringsbehovet hos kattunger (fra avvenning til 12 måneder), og gravide eller diegivende katter.

Purina_adult1.png

 

Purina ONE® Adult, Laks og helkorn

Tørrfôr med laks og helkorn er spesialformulert for voksne katters næringsbehov (+1 år). Sammensetningen har et komplett og balansert næringsinnhold som hjelper katten din å holde seg frisk.

Purina_adult2.png

 

Purina ONE® Adult, Kylling og helkorn

Tørrfôr med kylling og helkorn er spesialformulert for voksne katters næringsbehov (+1 år). Sammensetningen har et komplett og balansert næringsinnhold som hjelper katten din å holde seg frisk.

Purina_sr.png

 

Purina ONE® Senior 7+, Kylling og Fullkorn

Spesielt formulert med vitaminer og mineraler, og hjelper med å støtte viktige funksjoner for din aldrende katt.