Vi kutter prisene på Norges mest solgte dagligvarer

Frem til 15. juni kutter vi prisene med hele 20 prosent på over 200 av våre mest populære matvarer, som en del av den nasjonale dugnaden.

I en utfordrende tid gjør myndighetene det de kan for blant annet å redde bedrifter og arbeidsplasser. KIWI sitt bidrag i dugnaden er å gjøre maten enda billigere. 

- Derfor kutter KIWI nå prisene med 20 prosent på over 200 av varene vi selger aller mest av, tilsvarende 200 millioner kroner, forteller KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

Det ekstraordinære priskuttet gjelder fra fredag 17. april og frem til 15. juni.

Priskuttet gjelder populære produkter i kategoriene frokost, middag og kos. Vi tar forbehold om at varer i perioder kan være utsolgt. Se hele listen over alle produktene her:

Disse varene kutter KIWI prisene på 

Dugnaden fortsetter i butikkene

KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy minner om at vi fortsatt skal holde den anbefalte avstanden også i butikkene.

Vi er veldig takknemlige for at våre kunder deltar i den nasjonale dugnaden ved å holde den anbefalte avstanden til våre medarbeidere og andre kunder, planlegger handleturen sin på tidspunkt ikke så mange andre handler mat og ikke handler mer mat enn det som er nødvendig. 

I KIWIs handlevett-regler har vi samlet ni gode råd til deg om hvordan vi sammen kan gjøre handleturen så trygg som mulig.

Lurer du på hvilke tiltak KIWI har gjort i butikk i forbindelse med koronaviruset? Du kan lese mer om dette her 

Handler du for noen andre som ikke kan gå i butikken selv? Da kan dere teste ut Handlehjelpen, en digital handleliste som kan gjøre oppgaven enda enklere.