Delta i vår adventskonkurranse

KIWI samarbeider med Unicef og Norwegian i julens store konkurranse. Løs gåten og vinn premier hver

Hva befinner seg inne i pakken? Frem til jul kan du være med i en konkurranse der vi hver uke trekker fem vinnere som får et gavekort fra KIWI på 500 kroner. Hovedpremien er et reisegavekort fra Norwegian på 10.000 kroner.

Vil støtte barn i verden

Kampanjen er et samarbeid mellom KIWI, Norwegian og UNICEF. Med konkurransen ønsker partnerne å skape oppmerksomhet rundt barns situasjon i verden, og gi kunder muligheten til å støtte UNICEFs arbeid gjennom å kjøpe verdensgaver.

Hver søndag i advent legges det ut en film med en gåte her (LENKE). Filmen blir også delt i sosiale medier via Norwegian, KIWI og Unicef.

-Vi ønsker å være med på å bidra til å bedre barns situasjon i verden. KIWI har i flere år støttet Unicefs arbeid, og gjennom denne kampanjen ønsker vi å gi kundene våre et innblikk i jobben de gjør, forteller XXX

Tips til julegaver og ønskelisten 

Det koster ingenting å delta i konkurransen. Tanken er heller ikke at de som deltar må kjøpe noe. Likevel er det ikke tilfeldig at svarene på konkurransen finnes der verdensgavene selges. 

-Vi vil være med på å fortelle folk om verdensgavene. Kanskje vil  noen få gode julegavetips, eller sette opp noen av gavene på sin egen ønskeliste, sier

Verdensgavene er ekte gaver

Alle verdensgavene er nøye utvalgt blant de mange produktene som Unicef hver dag i året sender til verdens fattigste land.

– Det er stort behov for nettopp disse produktene. Vi vet av erfaring at de utgjør en stor forskjell for barn over hele verden, sier Odd Bjørnerud i UNICEF.

Han forsikrer om at man kjøper en ekte gave når man kjøper verdensgave.

Les mer om verdensgavene her. (LENKE)