VANT I KIWIS JULELOTTERI

Lørdagshandelen ble gratis for Anne Therese

Allerede andre uka i desember har over 5500 KIWI PLUSS-kunder vunnet i KIWIs Julelotteri. En av dem er Anne Therese Aaland Tveit som fikk den gledelige beskjeden etter en slitsom nattevakt.

– Jeg satt ved matbordet når jeg så SMSen, og trodde det var tull. Av nysgjerrighet sjekket jeg Trumf-kontoen og der var jammen pengene, forteller Anne Therese Aaland Tveit fra Flåbygd i Telemark.

På ettermiddagen lørdag 4. desember var Anne Therese innom KIWI Lunde. Anne Therese er helsefagarbeider, og dro for å handle etter en nattevakt. I handlevogna var det melk og brød, ost og kaffe, i tillegg til røkt laks og endel grønt, som paprika, klementiner og salat. Handelen ble på til sammen 822,68 kroner.  

– Jeg har hørt om lotteriet, men har ikke tenkt noe mer over det. Jeg pleier heller aldri å vinne noe, så det var veldig moro når jeg skjønte at jeg faktisk hadde vunnet. Vi er en familie på fem, så å få helgehandelen gratis kommer veldig godt med. Spesielt nå som vi går mot jul, sier Anne Therese, som er stamkunde på KIWI Lunde. 

Trumfbonusen, tilsvarende det hun handlet for og vant, har Anne Therese brukt for å handle mer mat til familien.