ALI Kaffe – smaken som overgår prisen

To mennesker som drikker ALI Kaffe fra to røde kopper

Har du tenkt over at en kopp med kaffe er noe nesten alle hyggelige selskap, begivenheter og helt vanlige møter mellom familie og venner har til felles?

Hvorfor fikk du denne annonsen?

Du får denne annonsen fordi du er registrert som Trumf-medlem og har samtykket til kommunikasjon og tilbud fra Trumf og Trumf-partnere i andre medier. Finn ut mer her


En kopp rykende ALI Kaffe kan være den lille forskjellen mellom tid og kvalitetstid. Å kose seg med en kopp kaffe i godt selskap bringer oss nærmere hverandre. Det skaper sterke minner, gode historier – og ikke minst kan det kurere gruff.

Det er virkelig kvalitetstid – over en god kopp kaffe.

ALI kaffe kurerer gruff

At ALI Kaffe kurerer gruff er velkjent for mange; det som er mindre kjent er at ALI Kaffe er en god kvalitetskaffe med nøye utvalgte kaffebønner som består av 100% Arabica til en riktig god pris.

Det gjelder uansett om du foretrekker filtermalt, kaffekapsler eller kaffeputer.

Og det er tydelig at ALI Kaffe faller i smak blant norske kaffedrikkere. ALI Kaffe har vært en favoritt i over 60 år takket være den gode smaken.

ALI Kaffe produseres på Norges miljøvennlige kaffebrenneri

Du kan nyte ALI Kaffe med god samvittighet for miljøet, for ALI Kaffe produseres på Norges miljøvennlige kaffebrenneri i Vestby. Kaffebrenneriet er bygd i heltre og drives på fornybar energi. Elektrisitet til kaffeproduksjonen kommer fra miljøvennlige kilder, som solcellepaneler som er montert på bygningen, energibrønner og varme fra brenningen.

RAINFOREST ALLIANCE-SERTIFISERT KAFFE

ALI Kaffe er Rainforest Alliance-sertifisert. Rainforest Alliance er en internasjonal organisasjon som jobber for å bevare biologisk mangfold og bærekraftig livsgrunnlag. Sertifiseringsordningen jobber for at råvarene er produsert under verdige og miljøvennlige forhold.

Hvorfor fikk du denne annonsen?

Du får denne annonsen fordi du er registrert som Trumf-medlem og har samtykket til kommunikasjon og tilbud fra Trumf og Trumf-partnere i andre medier. Finn ut mer her