ALI Kaffe hyller tre generasjoner med gode kaffestunder

Har du tenkt over at en kopp med kaffe er noe nesten alle hyggelige selskap, begivenheter og helt vanlige møter mellom familie og venner har til felles?

Du får denne annonsen fordi du er registrert som Trumf-medlem med tredjepartssamtykke. Trykk her for å lese mer.

Å kose seg med en kopp kaffe i godt selskap bringer oss nærmere hverandre. Det skaper sterke minner, gode historier – og ikke minst kan det kurere gruff. ALI Kaffe har vært et samlingspunkt og gitt oss gode kaffestunder i over 60 år.

Unikt bånd mellom gammel og ung

En kaffestund er mer enn selve kaffen. Alle kan trenge en pause og kose seg med en kopp kaffe eller kakao. Å dele slike stunder kan skape gode samtaler og et unikt bånd mellom gammel og ung. Barn liker å være sammen med en voksen som tar seg ekstra god tid til å lytte eller fortelle gode historier.

Nettopp dette unike båndet på tvers av generasjoner er temaet i de nye reklamefilmene til ALI Kaffe.

ALI Kaffe kurerer gruff

At ALI Kaffe kurerer gruff er velkjent for mange; det som er mindre kjent er at ALI Kaffe er en god kvalitetskaffe med nøye utvalgte kaffebønner.

Og det er tydelig at ALI Kaffe faller i smak blant norske kaffedrikkere. ALI har vært en favoritt i over 60 år takket være den gode smaken.

ALI Kaffe produseres på Norges miljøvennlige kaffebrenneri

Du kan nyte ALI Kaffe med god samvittighet for miljøet, for ALI Kaffe produseres på Norges miljøvennlige kaffebrenneri i Vestby. Kaffebrenneriet er bygd i heltre og drives på fornybar energi. Elektrisitet til kaffeproduksjonen kommer fra miljøvennlige kilder, som solcellepaneler som er montert på bygningen, energibrønner og varme fra brenningen.