ALI Kaffekapsler hos KIWI

ALI Kaffekapsler er perfekt når du ønsker å lage deg en enkel kopp med kaffe

ALI Kaffe kaffekapsler

En kopp rykende ALI Kaffe kan være den lille forskjellen mellom tid og kvalitetstid. Å kose seg med en kopp kaffe i godt selskap bringer oss nærmere hverandre. Det skaper sterke minner, gode historier – og ikke minst kan det kurere gruff.

Hvorfor fikk du denne annonsen?

Du får denne annonsen fordi du er registrert som Trumf-medlem og har samtykket til kommunikasjon og tilbud fra Trumf og Trumf-partnere i andre medier. Finn ut mer her


Hvis du ønsker en enkel kopp med kaffe, så er ALI Kaffekapsler en veldig fin løsning. Kaffekapslene kommer i 2 ulike varianter, og er Kompatibel med Nescafé®Dolce Gusto®*systemet.

Dette er forskjellen på kaffekapsler - hva er din favoritt?

Har du kaffemaskin på hytta eller hjemme? Kaffekapsler fra ALI Kaffe er en enkel og smakfull løsning når du trenger en kopp kaffe.

ALI Kaffe er godt kjent for å «kurere gruff», samtidig som den har en rund smak, med god fylde og fin aroma. Har du en kaffemaskin som tar kapsler, er du også godt kjent med det praktiske i å brygge deg én kopp med akkurat den kaffen du har lyst på – i stedet for å måtte trakte en hel kanne.

Visste du at også ALI Kaffekapsler finnes i forskjellige varianter i din lokale KIWI-butikk?

Velg mellom disse kaffetypene

ALI Original kaffekapsler.
ALI Original kaffekapsler.

ALI Original er en rund og god kaffe med en herlig oppkvikkende effekt. Den består av høytvoksende Arabica-bønner fra Sør-Amerika og Øst-Afrika som gir en fin karakter og en smak av sitrus.

ALI ORIGINAL har brenningsgrad 5, og bør tilberedes i en kopp på 180 ml – det tilsvarer 6 streker på maskinen.

ALI Mørkbrent kaffekapsler.
ALI Mørkbrent kaffekapsler.

ALI Mørkbrent er, som navnet avslører, en mørkere brent kaffe enn ALI Original. ALI Mørkbrent passer for deg som foretrekker en mørkere brent kaffe, og som liker en mer kontinental smaksopplevelse.

ALI MØRKBRENT har brenningsgrad 8, og bør tilberedes i en kopp på 180 ml – det tilsvarer 6 streker på maskinen.

ALI Kaffekapsler er *kompatible med Nescafé®* Dolce Gusto®* system. (*Dette merket tilhører en tredjepart som på ingen måte er relatert til Joh. Johannson Kaffe AS, som lager ALI Kaffe.)

Ali Kaffe på din måte

ALI Kaffe har en lang tradisjon i det norske kaffemarkedet, og er en av de mest kjente og kjære merkevarene på butikkhyllene.

AliKaffe_artikkelbilde.jpg

ALI Kaffe finnes både som filtermalt, hele bønner, kaffekapsler og kaffeputer, slik at du kan tilberede den slik du foretrekker. Kaffeputene passer til Senseo®* kaffemaskiner, mens kaffekapslene er kompatible med Nescafé®* Dolce Gusto®* system.

*Dette merket tilhører en tredjepart som på ingen måte er relatert til Joh. Johannson Kaffe AS.