Dette er forskjellen på kapslene

Norges mest populære kaffe får du i kapsler – finner du din favoritt?

Ung kvinne med krøllete hår og briller som drikker en kopp kaffe.

Har du testet Evergood Kaffe sine kapsler? Kaffekapslene kommer i fire ulike varianter og her kan du lese mer om de ulike typene.

Har du en kaffemaskin som tar kapsler, kjenner du godt til fordelen med å kunne brygge deg én kopp med akkurat den kaffen du har lyst på – i stedet for å måtte trakte en hel kanne. Perfekt når du trenger en oppkvikkende kopp kaffe i en fei.

I din lokale KIWI-butikk finner du Evergood Kaffe i kapsler til de to største kapselsystemene, Nescafé®Dolce Gusto®*system og Nespresso®*system.

Velg mellom disse fire typene:

Evergood Classic – Nespresso

Evergood Classic kaffekapsler har en fin balanse mellom syrlighet, frukt og sødme, med hint av nøtter. Den har god fylde og en elegant ettersmak. Kapslene er kompatible med de fleste Nespresso®* kapselmaskiner.

Evergood kapsler 08 Nespresso_epi.jpg
Evergood kapsler 09 Nespresso_epi.jpg

Evergood Dark Roast – Nespresso

Evergood Dark Roast kaffekapsler er, som navnet avslører, en mørkere brent kaffe, med en kremete body, kraftig aroma og et kontinentalt preg. Fyldigheten og den elegante ettersmaken gjør Evergood Dark Roast til en smaksopplevelse av de sjeldne. Kapslene er kompatible med de fleste Nespresso®* kapselmaskiner.

Evergood Classic – Dolce Gusto

Evergood Classic kaffekapsler har en fin fruktighet med smak av røde bær og hint av sitrus. Ettersmaken er behagelig og elegant med toner av mild karamell.  Kapslene er kompatible med Nescafé®Dolce Gusto®*systemet.  

Evergood kapsler 06 Dolce Gusto & Nespresso_epi.jpg
Evergood kapsler 07 Dolce Gusto & Nespresso_epi.jpg

Evergood Dark Roast – Dolce Gusto

Evergood Dark Roast kaffekapsler er en mørkere brent og balansert kaffe med et kontinentalt preg. Den har kraftig aroma av nøtter og sjokolade, med fyldig og elegant ettersmak. Kapslene er kompatible med Nescafé®Dolce Gusto®*systemet.

* Kompatible med Nescafè®Dolce Gusto®-systemet og Nespresso®-systemet. Disse merkene tilhører en tredjepart som på ikke noen måte er relatert til JOH. JOHANNSON KAFFE AS.

Visste du dette om Evergood Kaffe?

Kaffebønner_Epi.jpg

  • Evergood ble lansert i 1954. I en tid der jakten på billig kaffe skapte stor variasjon i smak og kvalitet i kaffen på markedet. Dette ga liv til ideen om å lage en kvalitetskaffe av de beste kaffesortene. Dermed kunne norske kaffeelskere være garantert god og forutsigbar smak og høy kvalitet – hver gang.
  • Siden den gang har Evergood kommet i flere malingsgrader og varianter - slik at du kan tilberede den akkurat slik du foretrekker.
  • Evergood Kaffe består av en nøye utvalgt blanding av 100% Arabica-bønner. I frodige fjellområder høyt over havet, finnes det unike klimaet som modner kaffeplantens bønner langsomt. Slik får den fyldige, aromatiske smaksrikdommen tid til å utvikle seg.
  • Evergood Kaffe er sertifisert av Rainforest Alliance. Rainforest Alliance er en internasjonal organisasjon som jobber for å bevare biologisk mangfold og bærekraftig livsgrunnlag. Du kan lese mer om sertifiseringen her.

Hvorfor fikk du denne annonsen?

Du får denne annonsen fordi du er registrert som Trumf-medlem og har samtykket til kommunikasjon og tilbud fra Trumf og Trumf-partnere i andre medier. Finn ut mer her