Skap gode øyeblikk over en kopp kaffe

Kvinner i solnedgang som drikker kaffe.

«Evergood moments» skapes hver eneste dag. Det er magiske øyeblikk mellom mennesker der kjærlighet, forsoning eller omsorg kommer frem over en god kopp kaffe. Det er øyeblikkene vi verdsetter og husker.

Du får denne annonsen fordi du er registrert som Trumf-medlem med tredjepartssamtykke. Trykk her for å lese mer.

Hemmeligheten bak Evergood ligger i harmonien og spillet mellom behagelig fylde og lett syrlighet. Den unike blandingen av høytvoksende kaffebønner fra Costa Rica, Guatemala, Brasil, Colombia og Kenya skaper en silkemyk smaksopplevelse med en lang og elegant ettersmak.

Evergood Classic

Evergood Classic
Evergood Classic

I frodige fjellområder høyt over havet, finnes det unike klimaet som modner kaffeplantens bønner langsomt. Slik får den fyldige, aromatiske smaksrikdommen som kjennetegner Evergood Classic tid til å utvikle seg.

Dette er en nøye utvalgt blanding der vi henter en søtlig syrlighet fra Kenya, mens kaffebønner fra Colombia bidrar med silkemyk balanse, god fylde og en lang, elegant ettersmak.

Evergood Classic kommer i filtermalt, kokmalt, presskannemalt og hele bønner – tilpasset de ulike tilberedningsmetodene.

Evergood Dark Roast

Evergood Dark Roast
Evergood Dark Roast
Evergood Dark Roast har en noe lengre brenningstid på kaffebønnene enn Evergood Classic. Noe som gir en mørkere, kraftigere og et mer kontinentalt preg på smaken. Fyldigheten og den elegante ettersmaken gjør Evergood Dark Roast til en smaksopplevelse av de sjeldne.

Evergood Dark Roast kommer som filtermalt, presskannemalt og i hele bønner.

Evergood Koffeinfri

Evergood Koffeinfri
Evergood Koffeinfri
Evergood Koffeinfri er for deg som foretrekker kaffe uten koffein, men som allikevel ønsker en smakfull kaffe.
Koffeinfri kaffe blir ofte  sett på som en kaffe som ikke er fullverdig når det gjelder smak eller kvalitet.

For å endre dette synet, har Evergood Koffeinfri en smak som ligger tett opp til Evergood Classic – nordmenns foretrukne kvalitetskaffe. På den måten kan du unne deg en god kopp kaffe uten å få en uønsket effekt av koffeinet. Evergood Koffeinfri er en nøye utvalgt blanding der vi henter fruktighet fra Etiopia, mens bønner fra Colombia bidrar med silkemyk balanse, god fylde og en lang, elegant ettersmak.

Evergood Koffeinfri finnes i filtermalt og kokmalt. Du kan lese mer om Evergood Koffeinfri her

undersak miljøvennlig kaffebrenneri