Hva betyr det at en kaffe er økologisk?

Green World økologisk kaffe

Stadig flere av oss velger å handle økologiske dagligvarer. Men hva betyr det at en kaffe er økologisk?

greenworld kopi.jpgØkologi betyr forskjellige ting i ulike sammenhenger. Det er en idé eller metode for bærekraftig landbruk, samtidig som det er en merkeordning for produkter som er produsert og godkjent etter et bestemt regelverk. Hvis du vil ha økologisk kaffe, må du se etter Debio-merket, eller Ø-merket som det også kalles.

Green World er en økologisk kaffe for deg som er bevisst på både smak og miljø. Den består av spesielt utvalgte Arabica-bønner som er dyrket og håndplukket på over 1000 meters høyde i Peru og Honduras. Kaffen har en mild, behagelig og rund smak. Green World økologisk filtermalt kaffe får du kjøpt i alle KIWI-butikker over hele landet.

Green World produseres på Norges miljøvennlige kaffebrenneri i Vestby. Her kan du lese mer om hvordan dette miljøvennlige brenneriet er bygget opp, samt hvordan prosessen fra kaffebønner til ferdig brent kaffe faktisk foregår.

joh kaffe roger og tina 1920px.jpg
Tina Kristin Johansen og Roger Wilhelmsen kvalitetssjekker kaffen ved Norges miljøvennlige kaffebrenneri hver eneste dag.