Couscoussalat med ørret og yoghurtsaus
Fisk på pinne og couscoussalat er kjempegodt!
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Couscoussalat med ørret og yoghurtsaus
- Legg Sticks-pinnene i vann så de ikke tar fyr på grillen! Kok couscousen etter anvisning på pakken.
- Tørk godt av fisken og tre filetene på hver sin Sticks-pinne på langs. Pensle fisken med litt olje og strø på en klype salt og pepper.
- Del squashen og paprikaen i to på langs. Fjern paprikafrøene. Børst av eventuell jord på soppen. Bøy hver asparges forsiktig og kast de trevlete endene som brekker av.
- Legg alle grønnsakene i en stor bolle. sammen med tomatene, hell over 3 ss olje og vend alt godt sammen.
- Plassér et ark med aluminiumsfolie på grillen over direkte varme, fordel grønnsakene godt utover og strø på en klype salt. Grill dem til de har fått fine grillmerker.
- Grill fiskespydene over direkte varme.
- Vend sammen couscousen med urtene og grønnsakene skåret i mindre biter. Legg på fiskespydene og klem over sitronsaft. Server sammen med yoghurtsausen.
Yoghurtsaus
- Finhakk urtene. Pisk sammen yoghurt, finrevet skall og saft fra sitronen, finhakkede urter og en klype salt.