Hjemmebakt brød med rødbetekrem og lammerull
Et brød som passer like godt på bålet som i ovnen – server med rødbetekrem og lammerull for en smakfull opplevelse.
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Dette trenger du
- Skrell og grovhakk rødbetene. Ha rødbetene i en bolle sammen med Snøfrisk og sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Bruk en stavmikser for å få en jevn og luftig krem. Ha kremen i en lufttett boks hvis du skal ta den med på tur.
- Bland alle ingrediensene til brødet i en bolle. Spe på med litt ekstra mel om deigen blir for klissete. Kjevl ut til ønsket størrelse. Legg deigemnene mellom bakepapir hvis du skal steke dem på tur.
- Stek brødet i en tørr, varm panne på begge sider til det får en gyllen farge og er gjennomstekt. Hvis du lager brødet hjemme, kan du steke det på komfyren i en tørr panne.
- Smør rødbetekrem på det varme brødet. Legg på skiver av lammerull. Topp med litt grønnsaker om du ønsker en mer mettende lunsj eller kveldsmat.