Ingredienser
-
2
stk
kyllingfilet
2-4 fileter
-
2
ss
Raps- eller olivenolje
-
6
stk
Tomater
-
1
stk
gul løk
-
1
blokk
Fetaost
-
0,5
potte
Basilikum
-
1
dl
sorte Oliven
-
pepper
-
4
skiver
grovt brød
-
1,5
dl
hjemmelaget urtepesto
se oppskrift på KIWI.no
Slik gjør du
-
Varm olje i en panne. Stek kyllingfiletene på begge sider. Hvis du vil ha en mindre porsjon deler du kyllingfiletene på langs, så de blir tynnere.
-
Mens kyllingen steker lager du salat. Skjær tomat i skiver og gul løk i ringer. Legg grønnsakene på et fat og bryt fetaost i grove biter over salaten. Riv over basilikum, tilsett sorte oliven og kvern over litt pepper.
-
Når kyllingfiletene er ferdige tar du de ut av pannen, og steker brødet i samme panne. Når brødet er varmt og sprøtt, brer du urtepesto på skivene og legger på kylling. Del blingsene på midten, og server de på et fat med tomatsalat ved siden av.