Ingredienser
Julelefse
-
8
stk
lefser/ lomper
-
100
g
edamerost
-
1
pakke
ribberull
-
2
ss
Sennep
-
Timian
-
0,3
Rødkål (eller pakke ferdig)
-
2
stk
vårløk
-
2
stk
Klementiner
Slik gjør du
-
Skjær kål i tynne skiver eller bruk ferdig rødkål (da må du sile ut vdæsken). Finhakk
vårløk og del klementiner i båter. Bland alt godt sammen. Fordel sennep på lefsene eller lompene. Rasp over ost på fire av lefsene/lompene. Fordel ribberullen over. Dryss over kål og klementinblandingen. Klipp over litt timian.
-
Fordel sennep på lefsene eller lompene. Rasp over ost. Fordel ribberullen over. Dryss over kål og klementinblandingen. Klipp over litt timian.
-
Legg de andre fire lefsene på som et lokk. Stek i varm panne over ilden eller i an panne på komfyren. Snu dem ofte så de ikke brenner seg. Osten skal smelte, og lefsene skal bli litt gylne.
-
Skjær de enklest opp i spiseklare biter med en pizzaskjærer. Lage et kryss for å dele de. Server.