Kyllingsmørbrød med mozzarella og basilikum

Kyllingsmørbrød med mozzarella og basilikum

Grillet kyllingsmørbrød med grillet søtpaprika, mozzarella og basilikum passer både til lunsj og middag.

Ingredienser

Grillet kyllingsmørbrød med grillet søtpaprika, mozarella og basilikum

  • 4 stk Kyllingfilet
  • 0,5 ts Chilipulver
  • 0,25 ts kvernet sort pepper
  • Litt flaksalt
  • Olivenolje
  • 1 stk Søtpaprika
  • 1 fedd Hvitløk
  • 4 skiver Brød
  • 2 stk Mozzarella
  • 1 neve Basilikum

Slik gjør du

  1. Romtemperer kyllingfiletene. Grill dem på direkte varme 2-3 minutter på hver side. La dem deretter steke på indirekte varme til de er gjennomstekt, ca 7-8 minutter.
  2. Legg på paprikaen samtidig og la den få ganske sort farge i skinnet. Ta den så av grillen og legg i en pose i noen minutter, skinnet vil da gå enkelt av.
  3. Kutt hvitløksfeddet i to og gni på begge sidene av brødskivene før du griller dem.
  4. Skjær den varme kyllingen i skiver og legg lagvis med skiver av mozzarella på de nygrillede brødskivene. Topp med hakket grillet paprika, litt flaksalt, noen dråper olivenolje og noen små basilikumblader.