Ovnsbakt omelett

Lettvint og godt til middag, lunsj eller i matpakken.

Ingredienser

  • 1 stk Løk
  • 1 fedd Hvitløk
  • 1 ss Olivenolje
  • 2 poser Spinat
  • 8 stk Egg
  • 1 blokk Apetina
  • 1 potte Dill

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. Finhakk løk og hvitløk. Varm olje på middels varme en stor stekepanne som tåler ovnsvarme. Stek løk og hvitløk til løken er blank og myk. Legg så i spinaten, litt etter litt, mens du rører. Med en gang spinaten har kollapset fjerner du pannen fra varmen.
  2. Pisk sammen egg, vann, salt og pepper. Smuldre Apetina, finhakk halve dillen og bland det inn i røren. Hell blandingen over spinaten og sett stekepannen i ovnen. La den stå til den er fast og kantene er gylne, ca 20 min. Server med en enkel salat toppet med ristede valnøtter, olje, sitronsaft, salt og pepper.