Sandwich med urtegrillet mørbrad

Sandwich med urtegrillet mørbrad

20-40 min
Middels

Slik gjør du

  1. Salte og pepre kjøttet og strø over grovhakkede urter. Hell noen dråper olivenolje på kjøttet og grill det i ca. 4-5 minutter på hver side. Kok opp vann med eddik, sukker, salt og pepperkorn i en kasserolle. Hell den varme laken over rødløkskivene, pass på at all løken er dekket og avkjøl. Smak til mascarponeosten med revet sitronskall, sitronsaft, salt og pepper. Skyll salaten og riv den i grove biter. Del avokadoen i to, fjern stenen og ta ut fruktkjøttet med en spiseskje. Skjær avokadoen i skiver. Del baguettene halvveis på langs, brett de opp og hell over litt olivenolje før du griller de raskt i 1-2 minutter. Del de deretter opp i 4 porsjonsbaguetter. Anrett sandwichen: Skjær opp det grillede kjøttet i skiver og fordel i baguettene. Topp med alt det gode tilbehøret.