Salte og pepre kjøttet og strø over grovhakkede urter. Hell noen dråper olivenolje på kjøttet og grill det i ca. 4-5 minutter på hver side.
Kok opp vann med eddik, sukker, salt og pepperkorn i en kasserolle. Hell den varme laken over rødløkskivene, pass på at all løken er dekket og avkjøl.
Smak til mascarponeosten med revet sitronskall, sitronsaft, salt og pepper.
Skyll salaten og riv den i grove biter. Del avokadoen i to, fjern stenen og ta ut fruktkjøttet med en spiseskje. Skjær avokadoen i skiver.
Del baguettene halvveis på langs, brett de opp og hell over litt olivenolje før du griller de raskt i 1-2 minutter. Del de deretter opp i 4 porsjonsbaguetter.
Anrett sandwichen: Skjær opp det grillede kjøttet i skiver og fordel i baguettene. Topp med alt det gode tilbehøret.