Sommerlig toast med reker og Tabasco

Tabasco-kokk Gary Evans egen vri på den klassiske skagenrøra.

Ingredienser

  • 1 ss finhakket rødløk
  • 2 dl Creme fraîche
  • 2 ss Majones
  • 2 Finhakket dill
  • 1 ts Sennep, gjerne sterk (Dijon)
  • 1-5 dråper Tabasco
  • 2 ss ReaLemon sitronsaft
  • Salt og pepper etter smak
  • 300 g Pillede reker
  • 1 stk Avocado i terninger
  • 4 stk Skiver med godt brød
  • 4 stk Salatblader

Pynt

  • Dill
  • Cherrytomat
  • Reddik i tynne skiver
  • Avocado
  • Fersk sitron

Slik gjør du

  1. Alt blandes sammen i en røre. Noen reker holdes utenom til pynt på toppen av smørbrødet.
  2. Legg Tabasco- og rekerøren på brødskivene, og pynt med ønsket mengde tilbehør på toppen. Nyt!