Tropiske zoats

Tropiske zoats

Trendgrøten er en kombinasjon av squash og havre.

Ingredienser

  • 1,5 dl havregryn
  • 0,5 stk Squash
  • 3 dl Væske, prøv med en blanding av kokosmelk og vann
  • 0,5 stk Mango
  • 1 neve Revet kokos
  • 1 stk Granateple

Slik gjør du

  1. Riv squashen på den grove siden av rivjernet. Kok opp gryn og squash og la det putre 3-5 minutter. Tilsett mer væske hvis det trengs. Rør inn en klype salt. Del mango i små terninger, del granateple i to og klem på granateple over en bolle. For å få ut resten av kjernene, slå på skallet med f. eks håndtaket på brødkniven. Da faller kjernene ned i bollen. Fordel grøten i boller, pynt med mango, granateplekjerner og revet kokos. Tips! Her kan du også bruke biter av ananas, banan, appelsin