Ingredienser
Melonsalat
-
500
g
melon
-
2
hoder
hjertesalat
-
4
stilker
vårløk
-
75
g
ristede cashewnøtter
Vinaigrette
-
1
ss
sennep
-
3
ss
olivenolje
-
1
ss
balsamicoeddik
-
0,5
appelsin (saften)
Slik gjør du
-
Start med å forberede vinaigretten. Ha sennep, olivenolje, balsamicoeddik, og saften fra en appelsin i en liten bolle. Visp godt sammen til en jevn dressing. Sett til side.
-
Skjær melonen i ønskede serveringsstykker, fjern eventuelle frø. Vask og tørk hjertesalaten, og riv bladene i mindre biter. Deretter kutt vårløken i tynne skiver.
-
Fordel melonen, hjertesalaten og vårløken på tallerkener eller et stort serveringsfat. Dryss over cashewnøtter og hell vinaigretten over rett før servering.