Melonsalat med cashewnøtter

Godt som forrett eller som et enkeltstående måltid.

Ingredienser

Melonsalat

  • 500 g melon
  • 2 hoder hjertesalat
  • 4 stilker vårløk
  • 75 g ristede cashewnøtter

Vinaigrette

  • 1 ss sennep
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 0,5 appelsin (saften)

Slik gjør du

  1. Start med å forberede vinaigretten. Ha sennep, olivenolje, balsamicoeddik, og saften fra en appelsin i en liten bolle. Visp godt sammen til en jevn dressing. Sett til side.
  2. Skjær melonen i ønskede serveringsstykker, fjern eventuelle frø. Vask og tørk hjertesalaten, og riv bladene i mindre biter. Deretter kutt vårløken i tynne skiver.
  3. Fordel melonen, hjertesalaten og vårløken på tallerkener eller et stort serveringsfat. Dryss over cashewnøtter og hell vinaigretten over rett før servering.