Sursøtpære i folie med blåmuggost og valnøtter

Vel bekomme!

Ingredienser

Sursøtpære

  • 4 stk pærer
  • 100 g blåmuggost
  • 2 dl valnøtter
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk sitron, revet skall
  • 2 ss sitronsaft
  • olivenolje
  • aluminiumsfolie

Slik gjør du

  1. Legg ark av aluminiumsfolie dobbelt, ca. 15 x 15 cm.
  2. Skrell pærene og del dem i fire båter, kutt bort kjernehuset.
  3. Legg fire båter på hvert ark. Smuldre osten i en bolle, hakk nøtter og finhakk løken.
  4. Bland dette sammen og fordel over pærene.
  5. Bland sitronsaft og honning eller lys sirup. Hell over lagene av pærer, ha på alt og kvern litt sort pepper over hver porsjon.
  6. Knyt pakkene skikkelig sammen og legg dem på grillen eller i ovnen. La pakkene hvile litt ved siden av glørne i grillen i ca. 20 minutter.